Dnevni horoskop za sredo 14. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 14. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 14. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in venero bo današnji dan ugoden, poln presenečenj in gladko rešenih zadev.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Imejte danes v mislih, da sprememba v zavesti povzroči spremembo v energetskem polju, kar pa vpliva na vaše notranje doživljanje.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvetili pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Če vam karkoli spodleti, vedite da se danes Merkur začne gibati v retrogradni smeri!

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo, 14. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Cliff Richard, britanski pevec
Simona Dimic, slovenska inženirka kemijske tehnologije in političarka
Nataša Kejžar, slovenska plavalka
Andreas Widhölzl, avstrijski smučarski skakalec
Peter Šuhel, slovenski informatik, vodja kabineta predsednika vlade RS

Na današnji dan Martin Luther King mlajši prejme Nobelovo nagrado za mir. Rodil se je sir Roger Moore, angleški filmski igralec in Josip Vidmar, slovenski kritik, prevajalec, esejist, politik. Umrl je Martin Ryle, angleški fizik in astronom, nobelovec in Bojan Štih, slovenski pisatelj, publicist. Sašo Udovič je odločil tekmo proti Latviji.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop, sreda 14. oktober 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedate se, da je potrebno kočljive probleme rešiti hitro. Tudi na ljubezenskem področju se bosta odprli dve možnosti. Ena bo optimistična, druga pa vas bo postavila pred pomembno odločitev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v devici prihaja danes veliko razlogov za dobro voljo. Dan je namreč ugoden za ljubezensko akcijo. Bodite spontani, ne obremenjujte se s prihodnostjo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odnosi bodo terjali od vas precej volje in energije. Vaše ljubezensko razmerje bo postalo bolj intimno, če boste ljubljeni osebi zaupali vaše občutke, čustva in strahove.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razpoloženje bo danes z luno v devici spremenljivo. Ne zanašajte se na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. Ukvarjajte se le z nečim, za kar lahko trdite, da resnično poznate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste kljub luni v devici polni optimizma, spretni tudi pri nenavadnih pogovorih. To so ponavadi situacije, v katerih ne najdete pravih besed, tokrat pa bo drugače.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop, sreda 14. oktober 2020

Naslednjih nekaj dni se bo vaša pozornost skoncentrirala na ljudi okoli vas in vaša razmerja z njimi. Poiščite načine, kako bi obnovili in popestrili razmerja in se rešili napetosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Družabni boste, zato lahko pričakujete več telefonskih klicev. Nekdo, ki ste ga morda nekoliko zanemarili, bo tokrat prišel z zanimivim predlogom, zato boste spremenili svoje načrte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Moti vas to, da ste nenehno nekje na sredi poti med družinskimi in delovnimi obveznostmi. Nikogar nočete pustiti na cedilu, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Lahko prenovite določeno razmerje, a le pod enim pogojem če boste z luno v devici pokazali iskreno zanimanje. Vsekakor pa pozorno izbirajte besede, naj bo vsega dovolj v razumni meri.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite za volanom, danes boste zasanjani, raztreseni tudi zaradi srčnih novosti. Doma ne bo miru, tudi zato ker ste pripravljeni povedati svoje brez dlake na jeziku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dobro se boste v današnjem dnevu počutili tako med prijatelji kot tudi v službi. Samski, poiščite novo priložnost, prisluhnite osebi in se potem odločite brez pomislekov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijetni občutki vas bodo spremljali ves dan. Lotili se boste tudi večje in vznemirljive zadeve. Luna v znamenju device prinaša več preciznosti in žal tudi kritičnosti.

Ne zamudite VIDEO MESEČNI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER