Dnevni horoskop za soboto 29. avgusta 2020

Dnevni horoskop za soboto
Dnevni horoskop za soboto

Dnevni horoskop za danes, soboto 29. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne kujte prevelikih načrtov povezanih s svobodnimi odločitvami, saj boste uspešni le tam, kjer so zastavljena pravila.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes se boste še kako dobro zavedali svojega bivanja v čudoviti izkušnji življenja, ki vas bo popeljala do notranjega zadovoljstva.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti.

Danes praznuje Liam Payne: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju device, kar pomeni, da je resen, deloven in analitično usmerjen. Velikokrat komplicira po nepotrebnem, kar mu otežuje njegove odločitve. Pripravljen je na uspeh in zmago, zato se je sposoben tudi odrekati, za dosego svojih ciljev. Luno ima v vodnarju, zato se na ljubezenskem področju ne preda popolnoma, ampak vedno potrebuje kanček svobode in samostojnosti.

Venera v levu je tista, ki skrbi, da je odličen ljubimec in s svojo privlačnostjo zelo zaželen pri osebah nasprotnega spola. Po neuspelem razmerju se zelo hitro pobere in nadaljuje z novim tempom, prepričan, da ga že kmalu tam nekje čaka nekaj novega, še lepšega. Mars v tehtnici mu onemogoča sigurnost vase ter hitre odločitve.

Iskal bom svojo zvezdo, dokler je ne najdem.

Michael Jackson

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Ingrid Bergman, švedska filmska igralka
Michael Jackson, ameriški pop pevec
Jiri Ružek, češki fotograf
William Levy, mehiški igralec
Liam Payne, član glasbene skupine One direction

Na današnji dan orkan Katrina opustoši južni del ZDA. Umrl je Juš Kozak, slovenski pisatelj in Saša Vegri, slovenska pisateljica. Rodil se je Jean Auguste Dominique Ingres, francoski slikar.

Preberite tudi: IZKUŠNJE IN ASTRO ZNAMENJA: SE ZNATE UČITI IZ NJIH?

Dnevni horoskop: sobota 29. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razmere vam bodo danes zopet pisane na kožo. Načrti bodo pridobivali obliko in vi jih boste skrbno negovali. Skratka obeta se vam pošten in zaslužen napredek. Izrazili boste potrpežljivost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ponudba vam na začetku ne bo najbolj dišala, vendar se iz nje lahko marsikaj razvije, ki bi vam utrdilo trdnost in prihodnost. Z rezultatom in vplivom lune v kozorogu boste zelo zadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Presenečali boste z nenavadnimi odgovori, posebno v družbi ljudi, ki vas še vedno počasi spoznavajo. Vseeno ste neverjetno pogumni in iskreni, kar vas bo postavilo v ospredje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čustvena stabilnost bo danes kljub luni v kozorogu bolj sproščena. Dobro boste razumeli načela in dajali prednost temu, kar čutite. Tudi ljubezen in spoštovanje bosta v ospredju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vas vedno bolj mika. Najprej se spoznajte s podrobnostmi. Z naglico bi si po nepotrebnem zapletli stvari in nadaljevanje zgodbe bi se znašlo pod velikim vprašajem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 29. avgusta 2020

Sproščajte energijo v odmerkih, malo več počivajte in si polnite baterije z branjem duhovne knjige. Zvečer se odpravite v družbo najboljših prijateljev. Ne bo vam žal, saj bo zelo prijetno.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Niste preveč navdušeni, ker imate vedno manj časa zase. Nekomu morate najprej prisluhniti, če si želite nadaljevati razmerje. Tudi doma morate še enkrat podvojiti svoja prizadevanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne prehitevajte dogodkov, pred vami bo dovolj časa, da se odločite za pravilno potezo. Zaupajte šestemu čutu in energiji lune v kozorogu. V ljubezni se bodo stvari odvijale spontano.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Imate veliko sreče, čeprav se glede nečesa še niste potrudili po najboljših močeh. Vsekakor pa ste tudi vi deležni velike pozornosti od nekoga, ki ponavadi skriva prava čustva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Postavljeni boste pred pomembno nalogo, ki jo boste s pomočjo lune v kozorogu dobro izpeljali. Finančna varnost vas bo razveselila in dvignila samozavest. Privoščite si lahko malo več zapravljanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Radi bi počivali in se razvajali. V ljubezni pa je napočil trenutek za akcijo. Draga oseba ne bo čakala v nedogled, da se odločite in storite več za oba tudi glede načrtovanega dopusta.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nečesa se boste lotili po občutku, posebno, če gre za mlajšo osebo ali skupne načrte v zvezi s pomembno zadevo. Nekaj se vam bo čisto po naključju posrečilo.

Vas zanima: NA KATERIH PODROČJIH IMATE NAJVEČ MOŽNOSTI ZA ZMAGO?