Merkur v znamenju device prinaša produktivnost in uspešne korake

Merkur se 20. avgusta zavihti v znamenje device, kjer se počuti odlično, skoraj najbolj udobno, tam se bo nahajal do 5. septembra, ko preide v znamenje tehtnice.

Ta vpliv vas vodi v takšni smeri, kot si jo ustvarjate s svojimi miselnimi procesi. Ureja ideje, način obdelave informacij in način komuniciranja z drugimi. Ker je devica znamenje uma, ki nagrajuje natančnost in praktičnost, je Merkur v tej poziciji lahko neverjetno produktiven čas. S pomočjo ostrega uma bo vaš način delovanja bolj natančen ter analitičen.  Naredili boste vse, da se prebijete skozi nered in se povzpnete naravnost do točke uspeha.

Merkur v znamenju device prinaša produktivnost in uspešne korake

Devica je pravi mojster za zbiranje informacij in črtanje vsega, kar v življenju ni potrebno.

V tem času postaja moč za analizo informacij veliko močnejša, kar vas usmerja, da svoje misli kjerkoli sporočate na čim bolj jasen način.

Produktivnost bo v tem obdobju vaša velika prednost. Čeprav to ni najbolj zabaven tranzit, so vaše možnosti za resničen napredek ogromne. Namesto da bi se ujeli v past zamrznjenih idej, boste močno osredotočeni na podrobnosti in koristne informacije, zaradi česar se lahko hitreje pomaknete kakšno stopničko naprej.

Zadeva, na katero morate biti bolj pozorni, je da se izognete pretirani kritiki in perfekcionizmu. Močno boste osredotočeni na iskanje napak, celo tako, da lahko koga užalite ali pa se počutite frustrirano zaradi lastnih napačnih korakov.

Merkur v znamenju device prinaša produktivnost in uspešne korake

Miselni procesi bodo sicer jedrnati, spremljal vas bo vgrajen občutek za red, vendar boste morali te energije znati sprejeti, kar ne bo enostavno za rojene v zračnih in ognjenih znamenjih.

Ta urejen miselni okvir pomeni visoko stopnjo usposobljenosti na katerem koli področju dela, zato se je smotrno prepustiti disciplini in načrtovanju. Svoja stališča boste izražali na skromen način in tokrat ne boste potrebovali drugih, da potrdijo vašo perspektivo.

Miselnost bo samosvoja in celovita, zaradi česar boste lažje dojemali bistvo. Če v tem obdobju ne boste vpeti v nekaj, kar se vam zdi smiselno, lahko izgubite zanimanje. Kot ustvarjalni mislec boste stali trdno na tleh, v strukturi, ki ima za vas pravi ritem.Znamenje device ureja vse, kar je tesno povezano z vsakodnevnim življenjem, vključno z delom, denarjem, zdravjem in rutino.

Več pozornosti boste v tem času namenili skrbi za zdravje in bolj uravnoteženi prehrani.

Če se že dlje časa na področju hrane želite disciplinirati, je sedaj najboljši čas, da to storite, saj bo pot nekoliko lažja. Tudi vadba bo bolj intenzivna in skrbno načrtovana.

Merkur v znamenju device prinaša produktivnost in uspešne korake

Z ostrimi mislimi boste zlahka razumeli zapletene vzorce, procese in težave.

Ne boste želeli izgubljati časa in zavedali se boste, da boste z razumom, odločni lažje napredovali. Bolj ko boste sprejeli dejstva in znali odpustiti, manj stresa boste občutili v odnosih.

Z veliko vnemo boste raziskali vse vidike in dileme, preden se odločite, tokrat boste resnično temeljiti ter stabilni. Odlikovala vas bo tudi zanesljivost, držali se boste svojih obljub in jih izpolnili ob pravem času. Potrebovali boste tiho in mirno okolje, stik z zemljo. Kaos in nemir vas bosta močno vznemirjala.

Slaba stran tega tranzita je, da se lahko ulovite v malenkosti, ter s tem porabite preveč časa in spregledate širšo sliko. Na področju dela boste prepričani, da imate ves čas prav in da bi se drugi morali strinjati z vami.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi URAN V BIKU SE ZAČNE GIBATI RETROGRADNO