Uran v znamenju bika se začne gibati retrogradno. Kaj vam prinaša njegov vpliv?

Od 15. avgusta 2020 do 1. januarja 2020 se bo Uran gibal v retrogradni fazi v znamenju bika. Uran je bil nazadnje retrograden v znamenju bika pred 80 leti. Če je Uran v direktnem gibanju najbolj uporniški planet zaradi učinkov, ki jih ima, bo retrogradni Uran še bolj intenzivno postavljal meje.

Veliki planeti, kot je Uran, ne prinašajo dnevnega osebnega vpliva na posameznika, ampak delujejo v ozadju. Ko se tranzit približuje h koncu, se lahko ozrete nazaj in opazujete spremembe, ki jih je prinesel iz druge perspektive.

Na znamenja zodiaka vpliva Uran različno, vendar ena stvar velja za vse.

Doživeli bomo močno potrebo po odstranitvi vseh nepotrebnih zapletov, ki ovirajo našo svobodo, ta drugačna perspektiva vodi do velikega premika paradigme.

Uran v znamenju bika se začne gibati retrogradno. Kaj vam prinaša njegov vpliv?

Uran je simbol svobode, zato razbija vse, zaradi česar se počutimo zadržani.

Poruši zidove, in je tisti upornik, ki brez kančka obžalovanja odpravlja staro tradicijo, ter ponuja novo pot v prihodnost. Uran je upornik z vzrokom in namenom dvigniti človeštvo višje, v novo smer. Ta vpliv je kot nemiren aktivist, ki vas sili iz cone udobja in se približa tudi neprijetnim, vendar nujnim spremembam.

Uran v retrogradnem gibanju v znamenju bika je simbol inovativnosti, preboja in prebujenja. Prihaja z namenom, da nas nauči, kako biti edinstveni in napredni. Ko je retrograden, je to čas, da začnemo z analiziranjem, pregledovanjem in prilagajanjem nekaterih novih prijemov, ki nam jih je Uran vrgel na pot.

Poleg tega boste z retrogradnostjo, ki se odvija v fiksnem zemeljskem znamenju bika, potovali skozi obdobje duševne rasti. Dotaknili se boste tudi ponovne ocene, povezane s tem kar cenite v finančnem smislu, v odnosih in celo v vas samih.

Preberite tudi JE VAŠE DUŠEVNO ZDRAVJE V DOBREM STANJU?

Vesolje vam sedaj nudi priložnost, da opustite vso dramo, slabe odnose ter da lažje  razumete svojo pravo vrednost v partnerskih odnosih. V astrologiji je Uran povezan s skupnostjo, prihodnostjo, tehnologijo, znanostjo in revolucijo. Zaradi narave bika se bo retrogradna pozornost usmerila v zemeljske zadeve, vključno s potrebo po političnih in gospodarskih spremembah.

Prihaja čas notranjih sprememb kot odziva na zunanje spremembe v vašem življenju.

Pogosto spremembe, ki jih iščete, omogočajo več osebne svobode. Ne glede na to, vam Uranovo retrogradno gibanje omogoča, da stvari najprej razčistite na notranji ravni in jih šele nato popeljete v realizacijo.  Ne glede na to, ali so vaše zadeve temeljile na nevednosti ali nedolžnosti, bo Uranova retrogradnost prinesla višje samozavedanje in vpogled v napake, ki ste jih storili v preteklosti.

Uran v znamenju bika se začne gibati retrogradno. Kaj vam prinaša njegov vpliv?

Retrogradnost Urana bo najbolj intenzivna za rojene v znamenju bika.

Nikar se trmasto ne upirajte spremembam, saj vam to ne prinaša nobenih koristi. Vpliv se bo močno dotaknil škorpijonov, saj bo posegel v njihovo podzavest in jo preoblikoval, izziv pa bo ta vpliv tudi za leve in vodnarje. Uranova retrogradnost bo najbolj koristna za kozoroge in device, saj prinaša trdo voljo, ki bo pomagala pri uvajanju bistvenih novosti.

Uran vas bo usmerjal, da se boste lotili stvari, ki se rušijo, bodisi tako, da vam omogoči, da se prepustite toku dogajanja, ali pa na način, da vam pomaga pridobiti novo perspektivo, v smeri pravih rešitev. Uran ne prinaša kaosa brez razloga, ampak z razlogom da vas prebudi.

V tem obdobju boste bolj povezani s svojimi vodniki, s kozmosom in s preteklimi življenji.

Prihaja bolj jasen pogled na fizične omejitve in življenje na drugačen način. Zapomnite si, da znotraj vsakega posameznika, znotraj njegovega zavedanja obstaja moment, ki odloča o tem, ali se bo določen proces odvil ali ne.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ZNAMENJA, KI OSTANEJO VEDNO ZBRANA, NE GLEDE NA VSE