Dnevni horoskop za soboto 24. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 24. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 24. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan OZN. V današnjem dnevu je najbolj priporočljivo, da nadaljujete, česar ste se lotili, ne spreglejte pa tudi novega zanimivega namiga.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Drastične spremembe, po katerih hrepenite še morda niso dosegle točke zrelosti, zato ne bodite nestrpni.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Danes praznuje Mojca Mavec: Astro profil

Zaradi njenega Sonca v znamenju škorpijona jo odlikujeta zelo intenzivna fizična energija in pogum, njena strast pa je neustavljiva. Zmožna se je podati preko sebe, saj jo spremlja lastnost obnovitve in izboljšanja odnosov ter moči. Deluje nepremagljivo in s svojo prisotnostjo očara vse okoli sebe.

Je polna energije in deluje v globino. Njen svet in način, kako razume svet, je navadno obarvan črno ali belo, le redko zaznava sivo. Njen Merkur se nahaja v znamenju škorpijona, zato se ne boji nikogar in ničesar. Svoje odločitve vnaša na strasten in diplomatski način. Zaradi svoje karizme je v poslovnem svetu zelo zaželena, saj se je njenim predlogom težko upreti.

Kaj pravi dnevni horoskop, sobota 24. oktober 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

Jean-Claude Pascal, francoski pevec, igralec in modni oblikovalec
Fahrid Murray Abraham, ameriški filmski in gledališki igralec
Jamal Mayers, kanadski hokejist
Branko Jordan, slovenski gledališki igralec
Wayne Rooney, angleški nogometaš

Na današnji dan je bilo v Canberri ustanovljeno Društvo Slovencev v Avstraliji. Rodil se je ruski oligarh in naftni mogotec Roman Abramovič in Bill Wyman, angleški glasbenik – The Rolling Stones. Umrl je Gene Roddenberry, ameriški TV producent in Milan Stojadinović, srbski politik.

Preberite tudi OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU ŠKORPIJONA

Dnevni horoskop: sobota 24. oktober 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Popazite danes, ko boste notranje nemirni na spodnji del telesa, ter na želodec. Vzemite si nekaj dni in si očistite telo z primerno dieto in pitjem vode. Pazite se alkohola in sladkih dobrot.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tokrat nimate miru, saj vas na trenutke obremenjuje luna v vodnarju. Prebujajo se tudi zatirane ljubezenske strasti, posebno če se družite z zračnimi znamenji. Pripravite se na vse.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pojdite danes, ko vas bo luna v vodnarju vabila na zrak vsaj na daljši sprehod. Stran od doma, ob iskanju drugačnega okolja vas bodo čakale prijetne dogodivščine. Napolnili si boste dovolj energije za nove uspehe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nočete popustiti, čeprav se zavedate, da trma ne prinese ničesar pozitivnega. Tega si vseeno nočete priznati in nadaljujete, kot da se ne bi nič zgodilo. Počakajte na bolj ugoden trenutek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vam bo odkrito in brez ovinkarjenja povedal resnico. Čeprav se bo slišalo kruto, se ne jezite nanj, saj ima prav. S temi mislimi boste lažje rešili nekaj, kar je za vas pomembno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 24. oktobra 2020

Čustveno zadovoljstvo bo zaradi lune v vodnarju sijalo iz vas. Imeli boste priložnost za umiritev in polno doživljanje lepote. Svet boste gradili v duhu najglobje resnice. Stabilnost bo očitna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Še vedno ste zelo nestrpni. V resnici potrebujete več nežnosti, tudi z osebo, ki vam morda še ne izkazuje čustev na pravi način. Razmislite tehtno o vsem skupaj in se šele nato odločite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Že dalj časa razmišljate o določenem podvigu, a ne veste kaj bi naredili. Posvetujte se z družinskimi člani, kajti več glav več ve. Odločitev bo lažja in pozitivna za prihodnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko bo luna v vodnarju, se potrudite, da ne bo v določeni situaciji izpadlo, kot da vam je zares čisto vseeno, ko pa je vendar tako očitno, da vam ni. Določenim načelom se bo težko izogniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tako fizično kot psihično boste pripravljeni predvsem na tiste izzive, ki jim bo res treba biti kos. V ljubezni ne bo velikih premikov, bodo pa prisotni z vplivom lune v vodnarju simpatični odnosi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Cilje in želje bo zlahka uresničiti, le nekaj motivacije in vztrajnosti bo potrebno. Dober izhodiščni položaj in rešene zadeve iz preteklosti bodo razlog za maksimalno učinkovitost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V mislih imate se vam prepleta prijetnega. Pozanimajte se glede novih oblik razvedrila. Podjetni boste in polni energije, tudi če se odločate za kakšen konkreten korak v smeri spremembe.

Preberite tudi UJEMANJE Z OSTALIMI ZNAMENJI: KAJ VAM PRINAŠA JESEN?