Dnevni horoskop za soboto 21. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 21. novembra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 21. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan televizije. Zanimive za vas bodo danes tiste misli, ki so vsaj malce usmerjene k svetlejši prihodnosti.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Čeprav boste malce otožni, se bodo danes vse zadeve odvijale v smeri, ki bo najboljša za vas.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike in vsakovrstno raziskovanje. Danes z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Sonce preide v znamenje strelca

Z energijo Sonca v ognjenem znamenju se bodo močne obremenitve nekoliko razblinile, manj se boste ukvarjali s podrobnostmi in več časa namenili iskanju odgovorov na teme, ki so za vas zanimive. Prihaja tudi več optimističnih misli, ki bodo presegle temačne energije.

Danes preide Venera v znamenje škorpijona

Venera v vročem škorpijonu bo razburkala strasti in vam podarila nove energije, ki bodo hrepenele po nenehnem dogajanju, iskali boste potrditve in se veselili prijetnih opazk. Pri nobeni stvari ne boste zdržali dlje časa, pač pa se boste kakor hitro je mogoče podajali novim podvigom nasproti. Zelo dobro boste delovali pri iskanju novih rešitev, še posebej tam, kjer je vse skupaj povezano z materialnim področjem.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 21. november 2020?

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • René Magritte, belgijski slikar
  • Milka Planinc, jugoslovanska političarka
  • Marjan Rožanc, slovenski pisatelj
  • Björk Guðmundsdóttir, islandska pevka
  • Anita Kralj, slovenska pevka

Na današnji dan je Slovenija dobila 9. vlado. Thomas Alva Edison predstavi prvi fonograf. Rodil se je Lewis Henry Morgan, ameriški antropolog, etnolog in Veza Canetti, avstrijska pisateljica in prevajalka. Umrl je Franc Jožef, avstrijski cesar in Zofka Kveder, slovenska pisateljica.

Preberite tudi: KAJ SPROŽA VAŠO JEZO GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Dnevni horoskop: sobota 21. november 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počutili se boste sproščeno in zadovoljno, saj bo luna v vodnarju poskrbela za dobro počutje. Danes boste veliko razmišljali o stari ljubezni, ki je že zdavnaj za vami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste kljub razpršeni vibraciji lune v vodnarju z veseljem pospravljali, čistili, sestavljali, razmišljali, skratka zelo boste koristni. Zvečer boste pa kmalu zaspali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Marsikaj bo danes v določeni situaciji odvisno tudi od vas, zato ne posedajte križem rok. Prevelika pasivnost se vam niti ne poda, saj vaš temperament zahteva več.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste z luno v vodnarju zelo aktivni, zato vam svetujemo čim več gibanja in sprehodov v naravi, saj že krepko čutite posledice čezmernega sedenja in nezdrave prehrane.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razpoloženi boste za nove smernice. Komunikativnost izkoristite tudi za to, da pomagate dobremu prijatelju, ki se že nekaj časa bori z velikimi zapleti na področju čustev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 21. novembra 2020

Danes boste izredno radovedni, kako se bo izteklo nekaj pomembnega. Nič se ne bo zgodilo, če boste še enkrat le čakali v nedogled! Prebuja se ljubosumje, ki ga boste dobro prikrili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z več samodiscipline, ki jo omogoča luna v vodnarju se boste lahko uspešno spopadali s poslovnimi izzivi in tako dosegli zavidanja vredne uspehe. Počutje bo stabilno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes si boste vzeli nekaj časa samo zase. Bil bi že skrajni čas, da poskrbite zase in za svoje užitke. Pojdite na kolo za zdravo telo, sveži zrak vas bo nenavadno prebudil.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Radi bi doživeli nekaj povsem novega, zato vas ne bo strah glede nekoga. Radi bi doživeli nekaj povsem novega in vznemirljivega, vendar ne pretiravajte z entuziazmom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Precej ognjevito se boste odzvali na neko opazko, ki bo zaradi vpliva lune v vodnarju povzročila manjši miselni kaos. V večernih urah se boste znali samozavestno postaviti zase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izkazali se boste pri vsem, kar zahteva veliko izvirnosti in spretnosti. To je lahko kakršna koli oblika umetniškega ustvarjanja, ki bo z luno v vodnarju še bolj prijetna.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete dokončati vseh obveznosti, tudi zato ker ste enostavno preutrujeni od vsega, kar ste pustile za seboj. Zmedene misli se lahko počasi pretvorijo v stabilno celoto.

Preberite več: OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU STRELCA