Dnevni horoskop za soboto 17. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 17. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za soboto 17. oktober 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan OZN boja proti revščini. Zaradi konjunkcije med Luno in Merkurjem bo vaš um zelo jasen, hiter in bister, usmerjeni boste k višjim ciljem.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Ravnajte z drugimi danes tako, kot želite, da bi drugi ravnali z vami, in razumite, da drugi z vami ravnajo tako, kot želijo, da njimi ravnate vi.

17. oktober – mednarodni dan boja proti revščini

Generalna skupščina Združenih narodov je leta 1992 razglasila 17. oktober za mednarodni dan boja proti revščini z namenom odpraviti vse oblike revščine po vsem svetu. To je tudi prvi od sedemnajstih ciljev Agende 2030 za trajnostni razvoj. Na podlagi le-te je Slovenija leta 2017 sprejela Strategijo razvoja Slovenije 2030, ki določa 12 ciljev za uresničitev strateških usmeritev. Tretji cilj je »Dostojno življenje«, ki se bo med drugim uresničeval: » z varstvom ter zaščito družin in otrok ter ustvarjanjem spodbudnega okolja za odločanje za otroka«. ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE SLOVENIJE

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 7.05 uri preide luna v znamenje škorpijona

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Priporočljiv je sadno zelenjavni dan, da napolnite telo z vitamini. Všeč vam bo močna in začinjena hrana, ribe, raki in školjke, s kozarcem rdečega vina, ki bo prebudil še dodatno strast. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Danes praznuje Eminem: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju tehtnice, kar pomeni, da je nežen in priljubljen, kjerkoli se pojavi. Za pozornost se mu ni potrebno boriti, saj je opažen takoj ko stopi v prostor. Pravičnost in diplomacija sta njegovo zvesto vodilo na poti do uspeha. V ljubezni je svoboden in nagnjen k hitrim odločitvam, saj ga spremlja luna v znamenju vodnarja.

Merkur v znamenju škorpijona mu podarja nekaj ljubosumja in hitre reakcije, še posebej takrat ko je o določeni zadevi popolnoma prepričan. Venera v devici je kriva, da svojih čustev običajno ne pokaže, ampak jih skriva. V situacijah, ko se je potrebno globoko pogovoriti običajno ni najboljši sogovornik, raje pokaže z dejanji, kot z besedami. Mars v tehtnici mu prinaša tudi nekaj neodločnosti.

Velikokrat srečamo usodo prav na poti, ki smo si jo izbrali, da bi se ji izognili.

La Fontaine

Kaj pravi dnevni horoskop, sobota 17. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Rita Hayworth, ameriška filmska igralka
Montgomery Clift, ameriški filmski igralec
Rico Rodriguez, jamajški pozavnist in skladatelj
Bernarda Žarn, slovenska TV voditeljica
Kimi Räikkönen, finski avtomobilski dirkač

Na današnji dan v Londonu je na zahtevo Španije aretiran Augusto Pinochet. Rodil se je Ferdo Godina, slovenski pisatelj in Arthur Miller, ameriški dramatik. Umrl je Danilo Pokorn, slovenski muzikolog in Jakob Alešovec, slovenski pisatelj.

Preberite tudi TIBETANSKI HOROSKOP: KAJ JE VAŠA KARMIČNA NALOGA?

Dnevni horoskop: sobota 17. oktober 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ugotovili boste, da vam je nekaj opravkov vzelo preveč časa. Danes, ko bi se lahko sprostili, pa ste še vedno pod stresom, nemirni in neučakani. Skušajte se notranje umiriti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Premislite o drugačnem pogovoru z osebo, ki je, roko na srce, niste niti poskušali povsem razumeti. Obema bo odleglo, ko bo jasno, da je tudi z vaše strani kar nekaj dobre volje, da bi stvari zgladila.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nakopičena jeza, ki jo danes prinaša luna v znamenju škorpijona lahko vpliva na vaše maščevanje, predvsem v partnerstvu, saj se čutite preveč zapostavljeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se ne zapirajte danes, ko bo luna v škorpijonu vase, dan bo kot ustvarjen za sprehod v naravo, seveda v družbi dobrega prijatelja. V ljubezenskih odnosih boste končno nekoliko bolj sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v znamenju škorpijona vam zagotavlja novo energijo. Posvetite več časa športu, ne iščite izgovorov. V ljubezni ste lahko bolj sproščeni, če boste dali prednost iskrenosti in odkritem pogovoru.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 17. oktobra 2020

Družina vam pomeni največ, vendar ima vse svoje meje in ne boste hoteli več popuščati. Čas je da začnete gledati nase, kar vam bo vsekakor omogočil vpliv lune v škorpijonu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nimate miru, ker stvari ne potekajo tako, kot si želite. Tokrat vas moti prevelika radovednost nekoga, ki vas niti danes ne pusti počivati. Z ljubljeno osebo boste neverjetno nestrpni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če želite v ljubezenskem odnosu več harmonije, potem se skupaj dogovorita, kako naprej. Ne bo vam žal. Nikar ne dovolite strastni energiji lune v vašem znamenju da vas popelje v boj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne izdajte svojih skrivnosti, čeprav vas sprašuje oseba, ki ji običajno zelo zaupate. Počakajte, dokler ne boste umirjeni. Srečanje bo težavno, a tokrat se boste brzdali in končalo se bo dobro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujete z luno v škorpijonu malce nenavaden razplet, saj bo na drugi strani nekdo, ki se nekoliko poigrava z vami. Ni vam pisano na kožo, da bi bili odvisni od kogar koli, zato nadaljujte po svoji vesti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Velik občutek za realnost vam ne bo dovolil, da bi naredili napačen korak, čeprav bodo nekateri poskušali zaradi lune v škorpijonu vplivati z raznimi pripombami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Navidezno se boste zanimali predvsem za prijateljstvo, medtem ko v vas v resnici narašča želja, da bi z nekom dosegli več. Nikar ne zavrnite simpatičnega povabila na kavo.

Preberite tudi NADANGELI V POVEZAVI S SONCEM, MARSOM IN SATURNOM