Kako prebudite strast vašega astrološkega znamenja?

Strast, ki je zelo močno čustvo, težko obvladljivo z voljo in razumom, je tisto čustvo, od katerega je zelo odvisno naše življenje, še posebej intimno področje. Moški si v večinoma želijo strastnih žensk, vendar hrepenijo tudi po ljubečih. Vsako znamenje pa prebuja v življenju strast na drugačen način, zato preverite, kako prebudite strast svojega astrološkega znamenja in kako strastno se predaja intimnim odnosom.

OVNICA

Ovnico njen ogenj vodi v večno strast. Tako svobodna in sproščena kot je v postelji, se ji moški težko upre, oziroma o njej še dolgo sanjari, saj s svojimi strastnimi podvigi pusti močan pečat. Če imate ob sebi partnerja, ki mu primanjkuje idej in je pasiven, ga skušajte spodbuditi, da vam sledi. Saj preveč strasti v spalnici lahko prinese več prepirov v vsakdanje življenje. Ovnica bi, da obrzda svojo strast morda ob sebi potrebovala bolj nežnega in umirjenega moškega.

BIKICA

Veliko stvari, kot na primer udobje in gurmanski užitki so za bikico bolj pomembni kot strastni podvigi. Slaba novica pa je, da se neizražena strast kopiči v odvečnih kilogramih in ležernosti, zato bi se morala bikica večkrat strastno predati in v odnosih dajati in pričakovati več, kar bo njene intimne odnose popeljalo na višjo stopnjo zadovoljstva. Tudi na ostalih področjih se bikica prevečkrat znajde v svoji coni udobja in se ne predaja strastem življenja.

Prebudite strast svojega astrološkega znamenja

DVOJČICA

Razigrani dvojčici je že simpatičen pogled ali prijeten, iskren kompliment dovolj, da sproži eksplozijo čustev in neustavljive strasti, ki jih včasih ne zna sprostiti na ustrezen način, saj je v enem trenutku pripravljena na vročo akcijo, v drugem trenutku si želi pa več nežnosti in romantike. V intimnih odnosih in življenju vedno išče dinamiko ter izzive in nekdo, ki v življenju ni strasten, ji težko sledi in jo razume, ona pa lahko zabavo začne hitro iskati drugje.

RAKICA

Rakica, ki je prispodoba nežnosti in čutnosti, je v duši sicer zelo strastna, vendar ta strast običajno ni izražena, saj se skriva pod noto sramežljivosti, ki ji večkrat onemogoči, da bi se popolnoma predala, čeprav si tega želi. Ko pa resnično ljubi in se sprosti, obožuje razne igrice, zapeljivo perilo, skratka želi odkrivati nove dimenzije. Ko najde partnerja, v katerega se resnično zaljubi ga, če ji ta svoja čustva vrača, nikoli ne razočara, saj zna biti hkrati nežna, priljubljena, včasih pa tudi strastna.

LEVINJA

Levinja ima polno zalogo energije in strast je njen ognjemet, ki se prižiga zelo pogosto. Vse kar počne, počne strastno, zato od nje ne pričakujte nežnosti in želje po romantiki. Njenih strastnih želja in hrepenenj ne morejo zadovoljiti vsi, zato potrebuje ob sebi osebo, ki zna njeno strast včasih tudi pogasiti, najprej pa ji mora znati slediti. Akcije v spalnici nima nikoli dovolj, stanovanje rada zamenja za bolj nenavadna mesta, na katerih se zna popolnoma sprostiti, nagnjena je tudi k dominaciji.

Prebudite strast svojega astrološkega znamenja

DEVICA

Devica, ki je v mislih vedno v pripravljenosti in večnem analiziranju si težko privošči resničen naval strasti. Čeprav jo vedno mučijo razna bremena, jih, ko se predaja, občasno postavi na stranski tir in takrat se lahko približa strastnim igricam, ki ji za trenutek dovolijo odmik od vsakodnevnih skrbi. Takrat je nič ne more odvrniti od užitkov. Zna biti sebična in želi, da se ji vedno ugodi, takrat je zadovoljna in pripravljena iti preko svojih meja, celo strastno.

TEHTNICA

Tehtnica, ki ima poudarjeno ljubezensko čutenje zna biti hkrati romantična in strastna. Nikoli pa ni impulzivna in spontana, saj se globoko v sebi ne zna prepustiti strastnim vzgibom. Včasih celo komplicira in težko preide v popolno predanost. Kriv je njen um, poln domišljije in kreativnih prebliskov, zato se lahko zelo strastno zaljubi v kaj drugega, kot le v moškega, na primer v svoje poslovne podvige ali svojo lepo, elegantno podobo. Zanjo je pred strastjo predanost, ki jo spremlja nežnost.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonko že osnovno znamenje označuje z besedo strast, zato je kraljica strasti, ki je lahko za nežnega in preveč občutljivega moškega celo rušilna. Najbolj je zadovoljna, kadar partner izpolnjuje njene strastne in nenavadne spolne želje, zanjo je pomembna tudi količina, večkrat preseneti z željo po strastnem ljubljenju na kakšnem neobičajnem kraju, zato je izredno nepredvidljiva in nikoli ji ni dovolj pozornosti. Na ostalih področjih življenja je lahko s svojo neustavljivo strastjo celo strašljiva.

STRELKA

Strelka je bolj površinske narave, zato tudi strastnih podvigov ne doživlja intenzivno. Njen seksapil je na prvi pogled zelo izrazit, vedno samozavestno koraka proti cilju, vendar nima dovolj vztrajnosti, da bi se podajala v dolge strastne podvige, saj jo mikajo tudi ostala področja, kjer ne sme ničesar zamuditi. Ko se njena strast prebudi, bo moški težko dohajal njen tempo in ritem, zato potrebuje izkušenega in vzdržljivega ljubimca. Ker se ne sramuje ničesar, je tista, ki jo zanimajo tudi skrite in globoke fantazije.

Prebudite strast svojega astrološkega znamenja

KOZOROGINJA

Praktičnost je tista, ki je za kozoroginjo pred strastjo, saj se težko sprosti in se ves čas kontrolira, tako svoje misli, kot tudi svoje gibe in telo. Njena strast je prepletena z razumom in čustva običajno drži pod trdnim nadzorom. Kjer se počuti varno tam se lahko občasno strastno preda, še vedno pa je v globini previdna in malce analitična. Čeprav strast ni ravno v njeni domeni, potrebuje veliko dotikov, saj je zanjo fizični stik zelo pomemben. Ampak ji bolj kot strast godi, če jo božate in ji poveste kaj lepega.

VODNARKA

Vodnarka ima razpršene misli in zagotovo hrepeni po strasti, ki ji preprečuje, da bi bilo njeno življenje dolgočasno. Ozira se bolj na svoje potrebe in želje in pričakuje, da boste sami zaznali, kdaj je še posebej strastno razpoložena. Brez domiselni igric, kar zadeva strasti, seveda v njenem življenju ne gre. Njen močan spolni nagon jo vedno znova in znova pahne v tančico strasti iz katere se niti ne želi odviti. V njej zbuja strast vse kar je novo, nenavadno, unikatno in drugačno.

RIBICA

Ribice ste čustvene, intuitivne, empatične, zato tudi manj strastne od ostalih znamenj. Sočustvujete vedno in povsod, zato vam običajno zmanjka volje in časa, da bi se predale strastem in resnično uživale v intimnih odnosih. Ker ste ranljive, vas večkrat zavede vaša bujna domišljija, ki sanja o strasti, vendar ostane običajno neizražena. Raje kot strasten, imate nežen in sladek seks, kjer se s svojo prikupnostjo predate partnerju, vendar prevladuje še vedno želja po nežnosti.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI IZSTOPAJO IZ POVPREČJA