Dnevni horoskop za ponedeljek 5. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 5. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 5. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dan bo prijetno usmerjen, mikalo vas bo domače okolje, želeli boste ustvarjati in deliti svoje dobrote z bližnjimi.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Zelo boste danes zahtevni, kar lahko nekoga zmoti, vendar se boste kljub temu boljše počutili, če boste sledili precizni energiji.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen.

Danes praznuje Kate Winslet: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v drugi dekadi Tehtnice v I. hiši, kar nakazuje da je oseba z naravno težnjo po harmoniji ter umirjenosti, privlačnega videza, ki izžareva eleganco, vendar pa večno tehta med različnimi možnostmi in se ne more odločiti, zato deluje nedosledno in se občasno nagiba k ležernosti. V življenju zna uživati in odlično poskrbeti zase, vendar potrebuje tudi oporo bližnjih.

Njen ascendent v znamenju Tehtnice ji poudarja njeno privlačnost ter pravičnost. Krivice in hinavščine ne prenese, sama s seboj ni obremenjena, zato izžareva samozavest. Luna, ki se tudi nahaja v Tehtnici ji prinaša nekaj občutljivosti in nesigurnosti v ljubezenskih odnosih.

Ljubezen in sočutje so nujnost, ne luksuz. Brez njih človeštvo ne more preživeti.

Dalai Lama

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 5. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Fran Jeran, slovenski matematik
Walter Markov, nemški zgodovinar slovenskega rodu
Václav Havel, češki pisatelj, predsednik
Kate Winslet, angleška filmska igralka
Zlatko Dedič, slovenski nogometaš

Na današnji dan v Londonu na pobudo Catherine Amy Dawson-Scott ustanovijo združenje PEN. Umerl je Steve Jobs, ameriški računalnikar in poslovnež. Rodi se tudi Fran Gerbič, slovenski skladatelj, operni pevec. Dalajlama dobi Nobelovo nagrado za mir.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 5. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čustva bodo danes, ko vas obišče energija luna v biku zajeta v zrelost, zorenje, ki ne bosta dovoljevala distance, nezainteresiranosti ali odmikanja. Veliko lahko pridobite, če se boste pravilno angažirali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pomembna naloga današnjega dne bo, da si pridobite vse potrebne informacije. Šele potem boste lahko začeli resno razmišljati o novi taktiki. Z nekom se boste zapletli v zanimiv pogovor.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zatekate se v preveč mračne misli, namesto da bi se zganili in nadaljevali s prijetnim tempom, ki vam ga nudi luna v biku. Potem vam bo vsekakor laže. Družite se z bolj odločnimi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V središču pozornosti bo danes vaš bančni račun, ki ga boste po vsej sili hoteli spraviti v red. Ne bo šlo lahko, toda znašli se boste, saj vam luna v zemeljskem znamenju obljublja stabilnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sicer vedno razigrani levi, boste danes nekoliko resnejši in odgovornejši, saj boste hoteli urediti stvari, s katerimi ste dolgo odlašali. Večer bo bolj spontan in naklonjen zaljubljenim.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 5. oktobra 2020

Zaradi napak drugih se boste danes morda znašli na stranskem tiru. Jeza ne bo pomagala, skušajte raje takoj narediti vse, da se boste čim prej spet vrnili na pravo pot.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sodelavci bodo danes bolj razumevajoči kot jim pripisujete. To pomeni, da je pred vami še marsikatero pozitivno presenečenje. Nič takega, kar bi vas uspavalo ampak nekaj, kar vas bo pomirilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav boste dobili pomemben podvig, si ga ne boste znali razložiti. Za pomoč boste prosili prijatelja, ki je bolj izkušen. Ravnali se boste po njegovih nasvetih in prišli do velikega dobička.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vas utegne miniti volja, nato se bodo stvari šele začele dogajati. Potem spet ne boste imeli druge izbire, kot da se vnovič vključite, a saj to niti ne bo zelo težko.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Upoštevajte nasvet dobrega prijatelja, ki vam res želi vse najbolje. Informacije v službi bodo danes, ko se luna nahaja v znamenju bika odskočna deska za prihodnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste neverjetno vztrajni, čeprav to ni ravno vaša lastnost. Kaj bo razlog za spremembo še sami ne boste vedeli. Če si boste pri čustvih premislili, to iskreno povejte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bodite presenečeni, če se danes nizajo spremembe. Vsako okolje ima svoje zakonitosti. Ko ste stopili v tega, bi se morali zavedati, da morate marsikaj vzeti v zakup.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali MESEČNI HOROSKOP OKTOBER