Dnevni horoskop za ponedeljek 2. novembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 2. novembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 2. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pogovorite se o tistem, kar vas boli in vam v mislih ne da miru. Imeli boste nekaj težav v zvezi z napačnimi informacijami.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Razbremenitve vseh nalog ste si želeli že nekaj časa, danes pa je čas, da si privoščite krajši počitek.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju bika

Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Sedaj je pravi čas za počitek, branje, delo na sebi, nego telesa ali pripravo dobrega kosila. Danes boste zbrani in vaše urejene misli vas bodo razveseljevale na vseh področjih. Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem se boste sprehodili skozi gozd. Ugodno za vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Borut Pahor: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Škorpijona, kar nakazuje, da je iznajdljiv, hudomušen, razigran in vedno usmerjen v uspeh. Strast in nagnjenost k neobičajnemu sta lastnosti, ki skrbita, da je njegovo življenje vedno pestro in zelo razgibano. Borut Pahor vedno in povsod sledi le lastnemu slogu, ki je edinstven. Iz njegove pojave vejeta privlačnost in seksapilnost, ki ne moreta ostati neopaženi. Prav tako je izraziti individualist. Vsak družbeni pritisk ali zunanji vpliv je zanj neznosen, kaotične razmere pa kljub temu dobro prenaša. Nemogoče ga je prestrašiti ali stisniti v kot, saj premore veliko zalogo notranje discipline, samoobvladovanja in hladnega dostojanstva, njegov duh pa je osredotočen na točno določen cilj, ki ga je zmeraj sposoben doseči.

Po duši je ustvarjalec, ki ne beži pred odgovornostjo in z dostojanstvom brani vse svoje plemenite odločitve. Vedno namreč stoji za svojimi besedami, zato je več kot primeren za vodjo skupine. Njegov Mars se je ob rojstvu nahajal v znamenju Strelca. Najbolj je zadovoljen in izpopolnjen, če je lahko sam krojač svojega življenja. Je oseba neizmernega optimizma in volje do življenja, potrebuje pa veliko svobode in gibanja. Zaradi svojega širokega duha in pozitivne naravnanosti je uvideven do drugih ljudi, tudi drugačnih. Vse najboljše!

Kaj pravi dnevni horoskop za ponedeljek 2. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Melvin Schwartz, ameriški fizik, nobelovec
  • Alan Jones, avstralski dirkač F1
  • Peter Bossman, slovenski zdravnik in politik ganskega rodu
  • Thierry Omeyer, francoski rokometaš
  • Nelly, ameriški raper

Na današnji dan na mednarodno vesoljsko postajo prispe prva posadka. Rodil se je Odiseas Elitis, grški pisatelj, nobelovec in Warren G. Harding, ameriški predsednik. Umrl je Jakob Ukmar slovenski filozof in George Bernard Shaw, irski dramatik, pisatelj, nobelovec.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 2. november 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preverite zjutraj, ko se bo luna še nahajal v biku določene malenkosti, ki vas skrbijo. V ljubezenskih odnosih se odzivajte spontano, saj se bo iz vsega skupaj razvila vznemirljiva zgodba.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes ne boste imeli dovolj energije, čeprav boste želeli pomembne zadeve vendarle končati. Čeprav še niste popolnoma sigurni vase, se boste tekom dne znali nekako motivirati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kompliment ljubljene osebe vam bo prinesel nasmeh. Dan boste preživeli v družbi domačih, ki vas osrečujejo in spoštujejo, zato vam zanje nič ne bo ravno težko.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Premislite o naslednjih korakih, saj imate dovolj sprenevedanja s strani okolice. Napeto bo tudi pri tistih ki hodite v službo, saj se nikakor ne boste znali na pravi način prilagoditi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Privoščite si danes, ko luna preide v znamenje dvojčkov nekaj trenutkov zase. S počitkom si boste nabrali moči in navdiha za prihodnje dni, ki ne bodo najbolj enostavni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. novembra 2020

Odločili se boste in končno naredili pomembne preklope na osebnem področju. Dan vam prinaša pomembne smernice za napredek, po katerem hrepenite že dlje časa.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zvezde vam danes namenjajo notranji mir, ki vam ga bodo zavidali tudi drugi. Odpre se vam lahko zadeva, o kateri že nekaj časa razmišljate. Ključ do dobrih odločitev bo tehten premislek.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne obremenjujte se, saj imate vse razloge za osebno zadovoljstvo. Pokažite s pomočjo lune v dvojčkih v dani situaciji kanček več poguma in marsikdo vas bo jemal bolj resno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Priložnost v povezavi s spremembo je preveč mikavna, zato jo čim prej zagrabite. Z neprestanim oklevanjem in pretiranim analiziranjem si stvari samo še bolj zapletate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je zmeden dan na poslovnem in finančnem področju. Ne mislite, da potrebujete več časa, saj vam bodo z bliskovito energijo lune v dvojčkih zbežale.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav ste delovne narave, vam bo danes počitek bolj naklonjen kot vse ostalo. Privoščite si daljši telefonski pogovor s prijateljem, za katerega ste prepričani, da vas vedno spravi v dobro voljo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes zaradi zmedene lune v dvojčkih ne boste najbolj zadovoljni, čeprav ste pričakovali drugačen razplet. Osredotočite se na bistvene zadeve in nikar ne slepomišite.

Preberite tudi Mesečni horoskop ali Ljubezenski horoskop za november