Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. novembra

Ponedeljkovo jutro z vplivom lune v znamenju bika prinaša stabilen pogled na življenje ter vse situacije, ki vas obdajajo. Vaše odločitve bodo konkretne, vendar v prevesu na popoldne, ko se bo luna začela gibati v znamenju dvojčkov, razpršene, zato na konkretne rezultate še malce počakajte. Ljubezen bo sicer zanimivo poglavje, vendar na intenzivne poglobitve še ne boste pripravljeni. Vse boste reševali bolj šaljivo in dokaj sproščeno.

Prav zaradi tega boste tudi v torek težko zadržali svoja čustva pod gladino.

V sredo pozno zvečer, ko luna preide v raka se boste težje sestavili in osredotočili na vsakodnevne in nujne zadeve, saj bo prisotne nekaj labilnosti. Vpliv občutljive lune boste čutili v četrtek in petek tudi tisti, ki ste običajno bolj stabilni in energetsko močni. Spraševali se boste, ali ste resnično zadovoljni, ali delate prav in ali vas bližnja okolica dobro sprejema, kar vam bo v teh dneh pomembno.

blankTo je čas, primeren za nekaj več počitka ter delo na sebi, saj se boste s starimi lekcijami pripravljeni soočati.

Na čustvenem področju se lahko v teh dneh odnosi zapletejo ali zaostrijo, saj bo v zraku energija, ki ne bo dovoljevala hitrih odločitev in napak ter nepremišljenega delovanja.

V soboto ob 8.18 uri preide luna v leva.

Dan bo postregel s hitrimi premiki, akcijo in strastjo na ljubezenskem področju, ki jo boste čutili na vsakem koraku. Nikar pa preveč ne razlagajte svojih osebnih zadev, saj lahko povzročite večjo zmedo. Rešitve, ki se bodo pojavljale bodo dvigovale vaš ego in samozavest. Ne ustavljajte se pri nepomembnih zadevah, saj vam lahko to povzroči nezadovoljstvo in napetosti. Prišli boste tudi do pomembnih zaključkov v zvezi z zasebnim odločitvami.

Za prijetno obarvano ljubezen bo v nedeljo, ko bo nastopil Zadnji krajec potrebo vložiti več energije in se prilagoditi. Brez večjih težav boste sprejeli kritiko, sposobni boste tudi intenzivnega poslušanja. Postali boste prožnejši in bolj odprti za napredne misli. 

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN