Namesto da dovolite stresu da vas povozi, ga raje premagajte na pravi način

Vsi imamo dve možnosti. Soočiti se s strahovi, stresom in napetostmi in vse skupaj nekako rešiti, ali pa se podati v svet žalosti, stresa in nenehnega samoobtoževanja. Preverite ključne dejavnike, ki vam lahko pomagajo, da povozite nenehne težave, ki se vam pojavljajo v življenju ter nadležen stres.

ROJENI V OGNJENIH ZNAMENJIH

PRENEHAJTE ISKATI OPRAVIČILA

Čim prej izstopite in se umaknite iz negativnega okolja in se ne izgovarjajte na določene prednosti, ki dobro veste, da so v resnici slabosti. Skratka, uspele boste, če ne boste več poslušale negativno usmerjenih ljudi in svojega zlobnega notranjega negativnega glasu, ki tako rad sili na površje, še posebej težko ga utišate strelke. Znebite se izgovorov v stilu tega se bom lotila pozneje, nimam vsega da bi nekaj naredila kot si želim.

Saj ni vredno truda in podobno, saj vas le vlečejo navzdol in držijo v stresnem razpoloženju.

Namesto da dovolite stresu da vas povozi, ga raje premagajte na pravi način

Svoje cilje, ki bi si jih morale še posebej levinje zapisovati, razvrstite v skupine in jih porazdelite. Ovnice, nehajte se izgovarjati, da je nekaj težko, ko pa globoko v sebi točno veste, da imate dovolj ognja, da se soočite z vsako situacijo. Le prebuditi se je potrebno in seveda zažareti.

ROJENI V ZRAČNIH ZNAMENJIH

ZNEBITE SE STRAHU

Prav je da vas spremlja zaskrbljenost, strah pa je tisti, ki rojene v zračnih znamenjih. Čeprav delujete zelo odločno in samozavestno močno ovira, da večkrat podležete stresu in se težje usmerite v napredek. Za vas, še posebej za tehtnice je značilen nekakšen strah pred neznanim, saj niste preveč prepričane, kaj vas čaka v določenih situacijah in življenju in zato vas je strah, bojite se tudi tvegati.

Znebite se fraze kaj pa če, saj še dodatno povečuje vaš strah.

Namesto da dovolite stresu da vas povozi, ga raje premagajte na pravi način

Naučite se, še posebej vodnarke, ki ste bolj močne, da si priznate svoj strah in se z njim soočite. Skozi ta občutja se morate nekako prebiti, ne pa se jim izogibati. Razumna dejanja, povezana s tistim česar vas je strah, predstavljajo največ težav dvojčicam, ki se po tihem bojijo, da bi bilo tisto neznano slabše. Skratka, premagajte strahove in si začnite postavljati nekoliko višje cilje.

ROJENI V ZEMELJSKIH ZNAMENJIH

UŽIVAJTE TA TRENUTEK, SEDAJ

Ko boste rojene v zemeljskih znamenjih spoznale, da je sedanjost najboljši čas, se bo vaše življenje začelo odvijati v bolj lahkotni smeri. Najbolj pomemben je ta trenutek, saj je preteklost minila, jutrišnjega dne pa še niste dosegle. Torej naj bi bil vaš fokus tukaj in sedaj. Da se boste znale naučiti izkoristiti sedanjo moč in energijo, boste morale vaditi in se večkrat opomniti, še posebej device, ki tako obožujete planiranje prihodnosti.

Dovolite si, da vas nekaj zmoti, saj se ravno tisto nekaj lahko na koncu izkaže kot odlična priložnost za napredek.

Namesto da dovolite stresu da vas povozi, ga raje premagajte na pravi način

Kozoroginje, če si boste dovolile stopiti čez mejo začrtanega in si dovoliti biti sproščene sedaj v tem trenutku, lahko pričakujete več energičnosti. Bikice se rade zaustavljate v preteklosti, kar je ovira, saj ne zaznavate tega trenutka v pravem pomenu. Dovolite si čutiti to, kar se vam prepleta v tem trenutku. Vse to vam bo pomagalo prilagoditi se novim okoliščinam, ne da bi pri tem izgubile cilj in uravnoteženo živeti v poklicnem in zasebnem življenju.

ROJENI V VODNIH ZNAMENJIH

IZKORISTITE SVOJE POTENCIALE

V sebi skrivate zakladnico odličnih idej, ki so kreativno obarvane, ste zelo intuitivne in prilagodljive, vendar velikokrat nesrečne, še posebej ribice, saj ne znate izkoristiti svojih potencialov.  Sigurno se vam, če ste rojene v znamenju raka večkrat dogaja, da ste želele doseči cilj, pa vam ni uspelo. Polne navdušenja se globoko vsebi želite usmerjati na pot sprememb, vendar potem izgubljate voljo in motivacijo. Ker vaša zavest in podzavest nista usklajeni, se morate za uspeh in izogib stresu bolj potruditi, da izkoristite svoje potenciale.

Torej, čim prej povežite zavestni in podzavestni del uma z namero doseganja želenega cilja in veliko lažje se boste prebijale skozi življenje.

Namesto da dovolite stresu da vas povozi, ga raje premagajte na pravi način

S tem načinom si lahko še posebej škorpijonke pomagate pri povečanju koncentracije. Izboljšanju uspeha, ustvarjate boljše odnose ter pri zmanjšanju stresa. Za vas je pomembno, da ne čakate, da se bodo stvari zgodile same od sebe. Ampak se poglobite in zavzemite zase, ter samozavestno premaknite stvari naprej in izkoristite svoje potenciale.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi REAKCIJA NA STRES IN VPLIV NA SPOLNOST