Dnevni horoskop za ponedeljek 14. decembra 2020

horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 14. decembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 14. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Lekcije, ki sledijo, zaradi vpliva Sončevega mrka so pomembne za vašo kasnejšo stabilizacijo. Če se do sedaj še niste naučili preudarno ravnati s težavami, imate sedaj vse možnosti, da se disciplinirate.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Dogajala se vam bodo naključja, in sicer v smeri, da vam bo ponujeno ravno tisto, kar ni v vašem kontekstu.

Horoskop dnevni
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca

Danes lahko s svojim sarkazmom koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje spletnih predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi.

Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. V današnjem dnevu boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija.

Danes nastopita Mlaj in Sončev mrk

Danes vas bo spremljal tudi Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo in ostale duhovne vaje.

Kako bo danes na vas vplival Sončev mrk?

Zaradi Sončevega mrka je pred vami težak dan, ko nič ne bo tako kot si želite. Določeni procesi napredka se lahko zaustavijo, vendar to skušajte sprejeti na ustrezen način. Najboljše se boste počutili sami s sabo, v tišini, kjer vas nihče ne bo motil.

Kakšen bo današnji dan na poslovnem in finančnem področju?

Na poslovnem in finančnem področju si danes nikar ne zastavljajte prevelikih ter zahtevnih ciljev, saj prihajajo nevidne in težje ovire. Čas je dober za jasen premislek, umik v svoj svet, kjer lahko dobro proučite prihodnje nove začetke in načrte. V tem intenzivnem obdobju, kjer se Luna znajde med zemljo in soncem se lahko osvobodite usodnih predznakov.

Danes praznuje Vanessa Hudgens: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju strelca, kar pomeni, da ji energija ognja daje moč za premagovanje življenjskih ciljev. Njen nastop je suveren in samozavesten, sposobna pa se je tudi boriti do konca, če je v nekaj resnično prepričana. Luna, ki se nahaja v znamenju rib ji prinaša situacije, ki so lahko zanjo zelo naporne. Takrat postane občutljiva in nezaupljiva, kar lahko podre njene predstave o odnosih in jo vodi v občasno nezadovoljstvo.

Z Venero v znamenju škorpijona se je v ljubezenskih odnosih sposobna boriti do konca, če nekoga ljubi. Je pripadna, vendar tudi zahtevna in včasih ljubosumna. Z Marsom v znamenju ovna igra vedno na zmago in je sposobna voditi ter usmerjati večjo množico. Ničesar v življenju se ne boji in adrenalin je tisti, ki jo v težkih situacijah drži pokonci. Ker ji primanjkuje elementa zrak, se včasih težko popolnoma sprosti.

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 14. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Nostradamus, francoski zdravnik, astrolog, prerok
  • Frane Miličinski-Ježek, slovenski pisatelj, gledališki igralec, režiser
  • Cliff Williams, angleški bas kitarist (AC/DC)
  • Tim Skold, švedski kitarist, pevec
  • Michael Owen, angleški nogometaš

Na današnji dan Generalna skupščina OZN odloči, da bo njen sedež v New Yorku. Mednarodna organizacija dela postane prva specializirana agencija OZN. Rodil se je Vojeslav Mole, slovenski umetnostni zgodovinar in Janko Pajk, urednik, publicist in filozof. Umrl je Peter O’Toole, irski filmski in gledališki igralec in Anton Korošec, slovenski politik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 14. decembra 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Začetek tedna bo zaradi vpliva Sončevega mrka nekoliko neroden. Čaka vas veliko opravil, ki vam niso ravno v veselje. Čim prej se soočite z njimi in rešite tisto kar je v vaši moči.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se toliko ne pritožujte, raje naredite kakšen korak, le tako boste zoprno energijo Sončevega mrka lažje preživeli, pa še ego se vam bo dvignil, kar trenutno potrebujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste imeli odlične priložnosti, da nekomu v domačem okolju, ki vas neprestano napačno označuje poveste tisto, kar vam že dlje čada leži na duši, pa nekako niste zbrali poguma.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu se opravkov ne bo manjkalo. Vi pa pazite, kako boste zbirali in se najprej posvetite kočljivim zadevam. Zapomnite si, da ni vse zlato, kar se sveti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energije bo danes kljub Mrku dovolj, motivacije tudi, torej se lahko že v dopoldanskih urah mirno lotite tudi kakšnega večjega in obširnejšega vprašanja, ki čaka na realizacijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek, 14. decembra 2020

Danes, ko prihaja Sončev mrk, se vas lahko dotakneta lenoba in blažja oblika depresije. Premagali ju boste z klepetom z družinskimi člani ali s prijetnim sprehodom v naravi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V zraku bo danes veliko napetosti, tudi zaradi ostrih besed. Pazite, motijo vas preveč zahtevni in bolj glasni ljudje, ki preveč govorijo in storijo premalo konkretnega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadnje dni ste preveč napeti, zato se vas nekdo raje izogiba. Sprostite se in pokličite osebo, ki že komaj čaka da sproščeno poklepeta z vami o dnevnem dogajanju v vajinem življenju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo Sončevega Mrka se danes nadaljuje vznemirljiva ljubezenska igra. Morda se vam zdi, da boste z lahkoto zmagali, vendar ostanite na preži in predvsem dovolj nepristranski.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Luna v znamenju strelca vas bo danes vodila in usmerjala, ter vam omogočila zelo hitro realizacijo vaših ciljev in želja. Uspešni boste tudi v domačem okolju, saj boste boljše volje kot ostali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse bo danes stvar dogovora, tudi z osebo v domačem okolju, s katero zaenkrat ne moreta najti skupnega jezika. Pri delu pohitite, posebno glede urejanja večjih računov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vedno, ko pretiravate, ne dosežete dobrih rezultatov, zato se danes, ko vam bo nagajala tudi energija Mrka vsega lotite nekoliko počasneje in bolj umirjeno.

Vas zanima: Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG