Prihaja Sončev mrk, ki sproža številne spremembe

Sončev mrk se bo zgodil jutri 14. decembra in sicer v povezavi z energijo znamenja strelec. Popolni mrk se zgodi, ko je lunin navidezni premer večji kot sončev, kar ovira sončevo svetlobo na Zemljo in spremeni dan v temo.

Sonce predstavlja vašo osredotočenost na najbolj osebne želje in cilje zunanjega jaza. Simbolizira vašo osebnost, samoizražanje in otipljive načine interakcij. Predstavlja osebni pomen vaših ciljev in želja ter to, kdo v resnici ste. Sončev mrk je čas da popeljete svoje cilje, o katerih ste razmišljali v oprijemljivo celoto. Čas je, da naredite potrebne korake k temu, kar si želite ustvariti. Ko se odpravljate na svojo duhovno pot, morate najprej sestaviti zemljevid, ki vam ga bo energija mrka pomagala ustvariti.

Prihaja Sončev mrk, ki sproža številne spremembe

Sončev mrk torej sproži bolj zunanje spremembe, dogodki zunaj vas se lahko postavijo na pot temu, kar si želite, in spremenijo poti, po katerih hodite.

Ta vpliv vas skoraj prisili k iskanju drugačne poti. Na splošno so spremembe, ki jih prinaša Sončev mrk, pozitivne, saj je Sonce v astrologiji zaznamovano kot pozitiven planet. Mrk vam bo pokazal, kako pripravljeni ste na določeno zadevo v resnici. Vpliv vam je namenjen, da od sebe zahtevate več, dogodki pa se bodo izkazali za preizkus vaše moči in odločnosti. Skušajte spremembe ki prihajajo sprejeti z odprtimi rokami in odprtim umom.

Ker sončna svetloba, življenjska sila, izražena kot volja blokira telesnost Lune, ki simbolizira življenjsko silo, izraženo kot instinkt, lahko oblika vašega življenja ob Sončnem Mrku razkrije posledice preteklih dejanj in reakcij. Spoznate lahko, kako upravljate s svojimi čustvi in ​​občutki, kako se odzivate na občutke ter zgodbe drugih.

Če se nahajate pred izzivi zaradi nepričakovanih motenj, lahko iskrena in odprta refleksija razkrije vašo vlogo v trenutnih dogodkih, ne glede na to, kako naključno so zunaj vašega nadzora.

Ugotavljanje sedanjih posledic preteklih dejanj in opustitev zanikanj in trditev vam bo v veliko pomoč pri premikanju naprej z globljo modrostjo, ki podpira bolj prebujeno odzivnost v prihodnosti. Glavni pomen tega delovanja je, da se pred izzivi pojavi ponižnost in ne obup.

Prihaja Sončev mrk, ki sproža številne spremembe
Kakšno bo počutje v času Sončevega mrka?

V času mrka se boste težko izognili občutku, da je vaša sposobnost učinkovitega delovanja blokirana. Dogodki, povezani s Sončnimi mrki, so lahko po naravi šokantni in povsem nepričakovani. Ko mislite, da vas življenje vodi v eno smer, ste lahko v naslednjem trenutku že obrnjeni proti drugi smeri.

Žrtve tega vpliva ste lahko le, če dovolite, da vam nekaj ali nekdo narekuje stanje duha in srca, namesto da bi se dvignili pogumno nad površje. Skušajte razumeti, kako delujeta vaš um in srce, ter kaj sproža vašo osebno spiralo v obup, jezo ali zmedo. Preprosto ni dobro čakati, da se občutki spremenijo sami od sebe. Biti morate gospodarji svoje usode in nosilci nujnih sprememb.

Preberite tudi DIREKTNO GIBANJE NEPTUNA V ZNAMENJU RIB