Dnevni horoskop za nedeljo 27. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 27. septembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 27. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan turizma. Dan, v katerem se boste znali razbremeniti, pozabiti in se priklopiti tja, kjer čutite dobre vibracije.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Notranje videnje vas danes usmerja na pot, ki vodi v najvišje dobro in največji radosti. Povezani boste z neskončnostjo življenja, v kateri je vse celo in dovršeno.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi. Dosegali boste višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 27. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Jacques Thibaud, francoski violinist
Edvard Kocbek, slovenski pisatelj, pesnik, esejist, prevajalec
Meat Loaf, ameriški glasbenik
Francesco Totti, italijanski nogometaš, forza Roma
Maruša Ferk, alpska smučarka

Na današnji dan skupščina SR Slovenije sprejme ustavna dopolnila, ki utrdijo slovensko avtonomijo znotraj SFRJ in omogočijo prehod v parlamentarno demokracijo. Rodil se je Ludvik XIII., francoski kralj. Umrl je Cliff Burton, ameriški basist Metallice in Donald O’Connor, ameriški plesalec. V Svetem Juriju ob Ščavnici se rodi slovenski pesnik, pisatelj in politik Edvard Kocbek. Rodil se je tudi nekdanji smučarski skakalec in trener slovenske reprezentance Matjaž Zupan.

Preberite tudi TE ŽENSKE SO NAJBOLJŠA IZBIRA ZA SKUPEN IZLET

Dnevni horoskop: nedelja 27. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobro vam gre, zato zadev nikar ne zapletajte z odvečnimi vprašanji. Lahko ste zadovoljni s pozornostjo osebe, ki je vedno pogosteje v vaši bližini ali ob nekom, ki bo pripravljen na sproščen pogovor.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ostali boste povsem brez energije. Zato se boste znova raje držali mesta v ozadju. Izbira bo vaša, toda vedite, da si tako ne morete obetati uspeha, posebno v družbi prijateljev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko vaše pozornosti bo danes, ko je luna v vodnarju preusmerjene v odnose. Mogoče bi bilo dobro, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje ni dovolj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ozrite se vase in pustite druge, da živijo tako kot znajo. Današnji dan boste izkoristili za počitek in druženje s tistimi, ki jih resnično dobro poznate in jim popolnoma zaupate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Stik z naravo vas bo pomirjal, pa če gre za rastline na vrtu ali sobne rastline. Vaša osamitev lahko koga zmoti, nič se ne bojte, bodo že prenesli in kmalu boste zopet družabni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 27. septembra 2020

Zavedati se boste začeli, da čas beži mimo vas, odnosi v družini pa se počasi krhajo. Dobro bi bilo, da obiščete sorodnike in se jim posvetite, kolikor je v vaši moči.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vezani se boste s partnerjem dogovarjali za posebno priložnost, samski pa boste iskali spremljevalca za strasten večer, ki vam veliko pomeni in ga želite doživeti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z nekom se ne moreta najbolje razumeti. Priznati si morate, da ste morda premišljevali o sedenju na dveh stolih. Zdaj je težavno to, da je nekdo prepričan o svojem prav.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste nekoliko zmedeni ali pa preprosto želite verjeti v nekaj, kar morda ne poteka po pričakovanjih. Raje se usmerite v počitek in razne užitke, po katerih hrepenite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ni potrebe da se pretirano obremenjujete, bodite veseli, da bo na koncu dneva zaradi lune v vodnarju prisoten občutek, da ste res zadovoljni sami s sabo in s svojim načinom življenja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Računajte na več sporov, posebno v domačem okolju. Ugotavljate, da se z nekom razumeta bolje takrat, ko nista preveč skupaj, kar vas bo presenetilo. Luna v vašem znamenju vas bo rešila.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Delujete močno, v bistvu pa je v vaši notranjosti prisotnih še veliko nerešenih vprašanj. Začnite vsaj z najnujnejšim, to je nekaj povezano z medsebojnimi odnosi. Bodite bolj zaupljivi.

Vas zanima KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?