ASTRO PROFIL ZNANIH: KAJA CASAR

Astro profil znanih: Kaja Casar, prikupna finalistka Sanjskega moškega, ki je zelo sočutna
Prirejeno po foto (lastni profil fb)

Astro profil znanih: Kaja Casar, prikupna finalistka Sanjskega moškega, ki je zelo sočutna

Predviden čas branja: 4 minute

Kaja ima Sonce v znamenju rib, zato je tesno povezana s sočutjem in sentimentalnostjo. Njen duh je izjemno požrtvovalen. Zaupa v univerzalno ljubezen in pogosto želi pobegniti kakršnikoli resničnosti tega sveta. Z lahkoto se zlije z vsako  situacijo, ker je prilagodljiva, nevsiljiva in plašna, če pa nanese, zna hitro, tekoče in prepričljivo izraziti svoje mnenje. Kajina narava je sočutna, ljubeča in nežna, obožuje živali in zna pomagati ljudem v stiski.

Na ljubezenskem področju je romantična in popolnoma predana, vendar na začetku ljubezenske zveze pogosto ne ve, kako se odpreti.

Ljubezen za Kajo predstavlja nežno skrb in pogosto prevzema vzorce ljudi, s katerimi se veliko druži. Kljub umetniški in poetični naravi ter bogati domišljiji se težje izraža. Potrebuje svoj prostor, da deluje in se razvija v skladu z lastno notranjo naravo. Luno ima Kaja v znamenju škorpijona, zato je pogumna in neustrašna. Rada preverja kje so meje njenih zmogljivosti, pred ciljem se nikoli ne ustavi, dokler ne pride do konca. Ko ji notranji glas nekaj zašepeta, preprosto ve, kaj je res in kaj je prav. Strastni, čustven naboj Kaja najraje izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Ker obožuje strast in dogajanje, je vedno pripravljena na kakršen koli izziv. Vsak izziv zanjo pomeni osebno rast in napredek. Preveč pozornosti namenja čutnosti, v kateri zna še kako uživati. Trma in težko obvladljiva strast sta krivi, da se naveže, zaljubi in nato vztraja do konca.

Na ostalih področjih življenja je ona tista, ki ima odlične predloge, vendar jo večkrat ne upoštevajo. Skrivnostna je že sama po sebi, zato ljudje potrebujejo čas, da jo spoznajo. Hrepeni po harmoniji in sožitju družinskega življenja, miru ter tišini. Najraje ostaja doma, v prijetnem zavetju svojih bližnjih. Pozitiven vpliv matere, ima tudi velik potencial za ustvarjanje stabilnosti družinskih temeljev, ter intenzivne emocionalne vezi z ljubljeno osebo.

Opozicija med Luno in Jupitrom nakazuje, da Kaja dobro ve, kako stopiti pri vožnji na gas, vendar ima lahko težave pri iskanju zavore.

Astro profil znanih: Kaja Casar, prikupna finalistka Sanjskega moškega, ki je zelo sočutna
Prirejeno po foto (lastni profil fb)

Najpomembnejše za Kajo je, da svoja čustva nahrani s pomočjo urejenega intimnega odnosa. Vendar je veliko ovir na poti, da doživi pravi občutek ljubezni in vrednotenja. Odnos z materjo je ključen pri spoznanju, kako delovati v odnosu. Ne skriva svojih resničnih čustev, vendar se tudi ne trudi, da bi jih pokazala. Je resna, občutljiva in včasih celo boječa oseba, ki ne išče pozornosti.

Kajin Merkur se nahaja v znamenju rib, zato jo označujejo bujna domišljija, ljubeznivost in dobrota.

Zasanjana veliko časa razmišlja, s čim bi se lahko ukvarjala, da bi bila bolj zadovoljna. Zahtevno in monotono poslovno področje je za Kajo zelo kruto in preveč naporno, da bi mu lahko z veseljem in motivacijo sledila. V ljubezni je Kaja s pozicijo Venere v vodnarju ambiciozna in iskrena. O težavah se, kolikor je le mogoče odkrito pogovori. Ko se resnično odloči za partnerstvo, je zvesta zakonska sopotnica. Ko se zaljubi, osebo idealizira in jo poveličuje do neba. Lastno zadovoljstvo ji veliko pomeni, zato v odnosu ne zmore podrejenega položaja. Potrebuje partnerja, ki ji bo dal veliko svobode, ter ji omogočil, da postane še boljša oseba.

Išče intelektualno ali duhovno povezavo s partnerjem, pomembno zanjo je tudi, da razmerje temelji na prijateljstvu.

Večino svojih življenjskih bojev usmerja k ustvarjanju harmoničnih situacij ter močne stabilnosti, saj ima rada, da je vse na svojem mestu in kristalno jasno. Poudarjene mentalne sposobnosti analitičnega uma ji omogočajo podati se na višjo študijsko pot. Deluje v skladu s svojimi realnimi zmožnostmi, stopajoča na trdna in prepričljiva tla pod nogami.

Z Marsom v znamenju ovna Kajo spremljata močna energija in sposobnost navdušenja, saj je neustrašna, ponosna, in nagnjena k tveganju. Zelo dejavna ne pozna nobenih ovir. Samokontrola je pomembna zanjo, saj brez nje v svojem hitrem tempu lahko izgori. Pogumno se skozi življenje podaja v pustolovščine. Dolgoročna prizadevanja za Kajo niso tako privlačna kot hitre, kratkoročne zadeve, ki jih lahko takoj konča. Naučiti se mora nadzorovati svojo temperamentnost in impulzivnost. O več stvareh razmišlja na globljem nivoju in pripravljena se je boriti za svoja prepričanja. Ne prenese, da kdorkoli brez argumentov napada njen pogled na življenje. S pozicijo Jupitra v biku lahko svoj svet razširi s praktičnimi ter oprijemljivimi stvarmi.

Pripravljeno za Govori.se