Živahen odtenek bo popestril vaš stajling

…ter popestril vaš stil…

Poletna sezona je tik za vogalom. Lahko jo začnete tako da barvo laka za nohte spremenite v bolj vesele in bolj zabavne odtenke in s tem poudarite svoj stil. Izbira in trendi segajo od svetlega neonskega do mehkega nevtralnega odtenka, ki vas bodo popeljali skozi poletne avanture. Živahen odtenek vas bo zagotovo prepričal.

Izberite tisti odtenek, ki vam je pisan na kožo, ne pozabite pa, da lahko s tem, ko malce spremenite svoj okus in se odločite za nekaj drugačnega, postanete bolj opažene.

blank

NUDE ODTENEK
…zapelji me nežno.
Primeren še posebej za rojene v znamenju raka ali device, saj želite svojo lepoto poudariti na neopazen način, kar vam izbira nude odtenkov zagotovo omogoča, poleg tega se bodo zelo dobro podali k vsem odtenkom oblačil.

 

RUMEN ODTENEK
…ostani opažena.
Svetlo rumeni, živi odtenki so tisti, ki se jih večina izmed vas običajno izognete, sedaj pa je pravi čas, da v poletje stopite, še posebej drzne ovnice in vodnarke z rumenimi odtenki, ki se bodo odlično podali k črni mini obleki.

SVETLO NEBEŠKO MODRI ODTENEK
…ne igraj se z mano.
Svetli, pastelni, komaj opazni odtenki bodo kraljevali v letošnjih poletnih dneh. Z njimi boste delovale bolj nežno in hkrati zelo urejeno. Odlično jih boste lahko kombinirale s kakršnim koli jeans kosom.

PINK ROZA ODTENEK
…ne bojim se ničesar.
Živo roza barva, ki je namenjena najbolj drznim, škorpijonki in levinji, se bo odlično podala s črno ali belo barvo in tako boste s par potezami ustvarile elegantno šik videz, ki bo na zmenku zagotovo prinesel dober rezultat.

Nohti
Nohti

NEŽNO VIJOLIČEN ODTENEK
…iskrenost imam najraje.
Nežno vijolični odtenki so prava izbira za dvojčico in bikico, saj bosta malce umirili njuno barvito izbiro in hkrati s svojim odtenkom sporočili, da si želita harmonije.

RDEČI ODTENKI
…obožujem strasten pristop.
Večno modna rdeča, bo v več odtenkih, od svetlejšega živega do karmin odtenka prisotna tudi v letošnjem poletju. Z njo boste zagotovo povečale noto privlačnosti, poda pa se še posebej ribici in kozoroginji, da ne bosta delovali tako nedostopni.

MODNI SLOG ZA VAŠE ZNAMENJE