Ženski, rojeni v teh dveh astroloških znamenjih obožujeta modo

Ženske rade sledimo modi. Ene bolj, druge manj, nekatere pa brez modnih smernic resnično težko delujejo, saj jim le te predstavljajo nekaj zanimivega, nekaj česar se veselijo. Dve predstavnici zodiaka pa sta tisti, ki jima lahko rečemo največji modni navdušenki. Kateri dve sta to?

VODNARKA

Ona je tista, ki pozna vse trende, ona je tista, ki vedno ve, kaj je trenutno najbolj »in« na modnih brveh in ona je tista, ki je drzna, ki si upa več kot ostale. Vedno je urejena, čeprav se zna prilagoditi situacijam. Vodnarka zelo dobro ve, da je trenutno najbolj moderna rosno sveža polt, ki deluje zdravo in je dovolj navlažena, zato uporablja kvalitetne vlažilne kreme in serume.

Ženski, rojeni v teh dveh astroloških znamenjih najbolj obožujeta modo

Zanjo je zanimiv tudi videz, ki je trend prihajajočega obdobja, in sicer videz brez maskare, le tako lahko poudari svojo notranjo lepoto in se resnično izkaže s senčili.

Z uhani, ki so v zadnjem trendu rada pokaže svojo osebnost, ne zanima jo, če zaradi svoje unikatnosti uhani morda preveč izstopajo. Ko ostale ženske kupujejo tekoče kose oblačil, modna navdušenka vodnarka na spletu že preverja kose za naslednjo sezono. Najboljše se bo vodnarka, ki je večni modni sledilec počutila v številnih odtenkih rožnate, od pudraste do močnejših in bolj šokantnih odtenkov.

Ženski, rojeni v teh dveh astroloških znamenjih najbolj obožujeta modo

Pravo presenečenje modnega sveta, rumena barva bo v hladnih dneh njen stalni spremljevalec, odlično jo zna tudi kombinirati.

Ker bodo letošnje modne smernice postregle tudi z manj običajnimi modnimi kombinacijami, se bo vodnarka hitro podala v trgovino, seveda izbrano, ki ima tudi kvalitetne, ne le modne izdelke in poskrbela da jo bo trend zavihtel na vrh lestvice priljubljenosti.

Preberite tudi JESENSKI TIP ŽENSKE: MODNE SMERNICE

LEVINJA

Modni svet je nekaj, kar jo resnično zanima in ona je tista, ki ji ves glamur in neverjetne kombinacije poženejo kri po žilah. Vesela je, ker se je končno vrnil trend barvnih maskar, tudi novi odtenki. S katerimi bo polepšala svoje oči in izžarevala pogum, brez katerega bi težko delovala. Ona dobro ve, da prvo mesto zasedajo rdeči in bodro odtenki šminke, ima tudi dovolj samozavesti, da je ta šminka njena popotnica tudi podnevi.

Ženski, rojeni v teh dveh astroloških znamenjih najbolj obožujeta modo

Njena skrita zvijača je, da svoje ustnice najprej obrobi s korektorjem, za boljšo obstojnost.

Če ste njena prijateljica, bo levinja s svojimi modnimi nasveti pomagala tudi vam, le prisluhnite ji. Ker je prva v vrsti, ko je treba poskusiti nekaj novega in drugačnega, skratka modernega, bo nosila tudi metalne odtenke, tako srebrne, kot tudi zlate in pri tem ohranila svojo gracioznost. V njeni omari lahko ta trenutek najdemo kariraste teksture, ter potiske, perje, resice, bleščice in čipke.

Ženski, rojeni v teh dveh astroloških znamenjih najbolj obožujeta modo

Tudi na usnje ne pozabimo, saj je to kos, ki ga modna navdušenka levinja mora imeti, ne samo v črni, ampak tudi v drugih barvah.

Uživa v modnem svetovanju in njen izziv so stilske preobrazbe drugih. Sama sebe je tako že vajena spreminjati, seveda glede na zadnje modne smernice. Velik poudarek namenja tudi frizuri, zato je najbolj nezadovoljna tiste dni, ko čaka da se bo stol pri njenem profesionalnem frizerju končno sprostil.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi MODNE NAPAKE, KI PREPREČUJEJO DA ZASIJETE