Tedenski Lunin horoskop za obdobje 14.6.-20.6.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. junija
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. junija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 14. do 20. junija

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju leva. Mir in tišino bo težko poiskati, želeli se boste predvsem čim bolj intenzivno izpostaviti. Na kožo vam bo pisana družba, kjer se boste sposobni sprostiti in odmisliti obremenitve. Z veseljem boste izražali svoje misli in dejanja, všeč vam bodo zanimivi pogovori, strmeli pa boste predvsem k urejenim in dinamičnim odnosom. Prodorni, egoistični in simpatični se boste znašli tudi na področju ljubezni. Prihajajo presenečenja, drzne misli ter želja po tem, da bi bili vsem všeč. Z visokim egom se boste veliko lažje znašli.

V sredo zgodaj zjutraj luna preide v znamenje device.

blank

Čustva bodo bolj hladna, vi pa zadržani. Tudi v četrtek bo povečano zanimanje za zdravje in ustrezno prehrano. Nizali boste nove načrte, lažje se boste odločali, predvsem pa boste usmerjeni k materialnemu uspehu.  Delo vas bo v bistvu celo sproščalo, saj boste v mislih že zasledili napredek, tudi finance bodo urejene. Nikar ne dovolite, da se negativne energije nakopičijo in povzročijo konfliktne situacije, raje se sprijaznite s situacijami takšnimi kot so. Uspevalo vam bo vse, v kar boste vlagali trud in trdo delo, le lahkotnih in razigranih energij ne boste zaznavali.

V petek ob 10.53 uri preide  luna v tehtnico, nastopi tudi Prvi krajec.

V pozitivno smer se lahko spremeni pogled na stvari in odnose, prihajajo tudi manjša presenečenja posebne narave. Bolj kot običajno boste nežni in čustveni. Prehajate v urejanje misli, zadev in stanovanja, ki ga boste želeli polepšati. Všeč vam bodo umirjeni pogovori, strmeli pa boste predvsem k temu, da svojo ljubezen širite. V nedeljo ob 13.58 preide luna v znamenje škorpijona. Čeprav boste hrepeneli po dogajanju,  ne boste čutili pravega zadovoljstva, saj boste povsod želeli še piko na i, ki pa se lahko začasno umakne iz obzorja.

Pripravljeno za Sensa.si