Tedenski Lunin horoskop za obdobje 12.7.-18.7.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. julija
Kako bo na vas vplivala Luna?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 12. do 18. julija

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek, ko bo luna v znamenju leva prihaja velikodušnost, s katero se boste znali bolj pogumno pomakniti naprej. Prihajajo presenečenja, hitre in hkrati drzne misli ter želja po tem, da bi kjerkoli ste ugajali. Z visokim egom se boste veliko lažje postavili zase in zadeve tudi pozicionirala na pravo mesto. Športne dejavnosti vas bodo razveseljevale, vendar samo če se boste nahajali med najboljšimi, saj boste to da niste najboljši prenašali težje kot običajno.

V torek ob 10.30 luna preide v devico.

blank

Resni in nekoliko bolj zadržani se boste neprestano zaustavljali pri poslovnih in finančnih podvigih, ki jih boste želeli rešiti v pravi smeri. Uspevalo vam bo vse, v kar boste vlagali trud in trdo delo, le lahkotnih in razigranih energij ne boste zaznavali, saj boste preveč obremenjeni. Tudi v sredo prihaja občutek za red in precizen pristop k vsemu, česar se boste lotili, zato površnosti tokrat ne boste dovolili, da vas preplavi. Zanimalo vas bo tudi področje izobraževanja, še posebej zdravje in prehrana.

V četrtek ob 16.31 luna preide v tehtnico, zato bodite pripravljeni na prijetne dogodke, veliko prilagodljivosti in želje po skladnih odnosih.

Spremeni se lahko vaš pogled odnose, prihajajo tudi manjša presenečenja, seveda prijetne narave. Bolj kot običajno boste nežni in čustveni. Prehajate v urejanje misli, zadev in stanovanja, ki ga boste želeli polepšati. Razigrano boste tudi v petek izražali svoje misli in dejanja, všeč vam bodo sproščeni pogovori, strmeli pa boste predvsem k temu, da ste na vsakem koraku urejeni. Tudi če boste sami s sabo se boste odlično počutili, saj vas bo obdajalo zaupanje.

V soboto nastopi Prvi krajec, ki bo gonilna sila k spremembi. Luna, ki ob 20.38 preide v škorpijona prinaša povečano strast, še posebej na ljubezenskem področju, kjer boste hrepeneli po dogajanju. Zavedati se boste začeli globljega pomena vsega, kar vam prihaja na pot, resnico pa boste sedaj težko manifestirali v konkretna dejanja. Tudi v nedeljo pričakujte močne, intenzivne energije in nekaj napetosti v odnosih, v kolikor ne boste uslišani. Pot vam lahko v neaktivnem smislu prekrižata ljubosumje ali posesivnost. Nič ne bo narobe, če ju potlačite in vklopite zadovoljstvo.

Pripravljeno za Sensa.si