Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. februarja 2021 napoveduje nežne vibracije

Predviden čas branja: 2 minutes

V teden se boste podali z nežno energijo. Sonce v znamenju rib, ki vas bo spremljalo, je simbol občutljivosti, ki se najbolj odražala v odnosih. Želeli boste več prijaznih besed in pozornosti, če tega ne boste deležni, se lahko pojavi nezadovoljstvo, obarvano z noto pesimizma. Izpostavljena bo tudi zasebna plat, spraševali se boste, ali ste zadovoljni ter ali določeni ljudje spadajo v vaše življenje.

Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. februarja 2021 napoveduje nežne vibracije

Venera v znamenju vodnarja bo malce razburkala vaša čustva, in od vas zahtevala veliko mero prilagodljivosti in tolerance. Težko se boste v danih situacijah umirili, saj boste čutili, da imate prav, kljub temu, če vam bo nasprotna stran želela dokazati drugače. Varujte se nepremišljenih izrečenih stavkov, s katerimi si lahko naredite več škode kot koristi.

Knjige z vsebino preteklosti raje ne odpirajte, saj vam prinaša kup zmedenih misli in negativnih občutkov. 

Proti koncu tedna, ko se boste bližali vplivu Polne lune prihaja nervozna in napeta energija, še posebej v primeru, če vam ne bo uspelo, kar si boste zastavili. Sledi umik v svoj svet, ki pa ne prinaša konkretnih rezultatov ampak le premostitev vseh misli in težav. Izpostavljeni deli telesa bodo dojke, pljuča in želodec, zato pazite tudi na zdravo prehrano.

Energija direktnega Merkurja v znamenju vodnarja bo hitra in aktivna. Tako zelo bo tudi napredna, da ji boste nekateri težko sledili. Prihajajo večje želje in nakupi tehnologije, ki se bodo izkazali za odlično izbiro. Le vaše misli ne bodo ravno zbrane, ampak večinoma časa bolj razpršene.

Rojenim v katerem astrološkem znamenju bo teden najbolj naklonjen?

Teden bo najbolj naklonjen rojenim v znamenju bika, leva in device.

Katera astro znamenja lahko pričakujete v tem tednu nekaj nejasnosti?

Nekaj nejasnosti in zapletov pričakujte v tem tednu rojeni v znamenju ovna, raka in strelca.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh tedna, ko se bo luna nahajala v raku, boste nekoliko utrujeni, čeprav potrebujete malo, da bi se odpočili in nadaljevali v aktivni smeri.

Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo, in sicer takšno, ki vam bo veliko bolj všeč. Vsaj glede dogovora se držite zastavljenega in v drugi polovici tedna ne pretiravajte. Na poslovnem področju vas bodo navdušili za nove, ustvarjalne zamisli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Iskali boste iskrico pozitivnosti in jo našli v domačem okolju. Pričakovati je prijetne energije, ki vas bodo povezale v ljubezni in harmoniji. Od svoje okolice prihaja v soboto, ko nastopi Polna luna veliko mešanih sporočil, ki vas lahko naredijo zmedene in neodločne. Manj se ozirajte na mnenja drugih in bolj intenzivno poslušajte svoj razum. Stojte za svojimi odločitvami in zagovarjajte svoja stališča. Težko boste karkoli dopovedali sodelavcem, mogoči so zapleti z nadrejenimi, saj nihče ne bo hotel popuščati v svojih stališčih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvi polovici tedna boste polni energije in domiselnih idej. Bolj pogumno se lotite dela, saj se vam v povezavi s tem kmalu obeta tudi boljša situacija na finančnem področju. Polepšajte svoj dom, pojdite v naravo in se nahranite z energijo, ki bo še posebej pozitivna v petek. Pred vami so tudi po soboti, ki jo bo obarvala Polna luna dnevi prebujanja v pravem pomenu besede, zato jih spretno izkoristite. Naklonjenost planetov vas lahko zaziblje v brezbrižne dni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ugajajo vam dejavnosti, kjer lahko pokažete iznajdljivost brez kakršnih koli vmešavanj ostalih. Odpira se vam možnost, da začnete znova. Začetek bo težak, nadaljevanje obetavno. Ne delajte pa prehitrih zaključkov, saj morda gre le za vaš prvi vtis. V soboto prehajate v novo obdobje in rast fizične energije bo na zavidljivi ravni. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Na spletu boste iskali novo znanje in ga tudi našli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni bodo vaši občutki zaradi lune v raku v ponedeljek in torek mešani, zato ne iščite bližnjic.

Obstaja možnost, da boste preveč intenzivno nastopili. Ne počnite tega, razen če lahko svoje trditve podprete s tehtnimi dokazi. Vaše življenje bodo v petek vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo. Praktična misel, podkrepljena z veliko intenzivnosti, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Konkretne odgovornosti vas bodo popeljale v svoj primež. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako kot mora biti. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo. V službi niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vašo sigurnost. Pozorni bodite tudi, da boste brali med vrsticami ter občutili notranji mir.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pripravljeni ste in želite si še veliko drugih stvari, posebno ljubezenskih iskric, ki prihajajo spontano. Nekaj nervoze bo prisotne v domačem okolju, saj se določeni ne bodo strinjali z vami. Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v vaši bližini. Počasi boste našli nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete, saj vas lahko nekdo narobe razume. Polni optimizma in volje se boste podali v nedeljo, ki vam kljub muhastemu počutju prinaša veliko lepega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V tem tednu vam lahko prekriža pot nekdo iz vaše preteklosti.

V svoj dom boste poskušali vnesti čim več miru in topline. Jezili se boste na vsakogar, ki se bo obnašal nemirno. Najprej se tudi sami notranje umirite in poskušajte čim bolj iskreno sprejemati potrebe vseh družinskih članov. Vzemite si čas, da jim prisluhnete in jih poskušate razumeti. Šele potem boste lahko pomagali pri reševanju določenih zapletenih težav, ki niso majhne.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskrbite, da boste sem pa tja naredili nekaj zase. Potrebujete nekaj sprostitve, zato premislite, preden boste spet po svoji volji nudili pomoč. Morda niste dovolj navdušeni in duševno pripravljeni. Na določene stvari gledate preveč črno-belo. To utegne postati v soboto, ko je na vidiku vpliv Polne lune nevarno, zato raje storite tako, kot ste vajeni. Prisluhnite občutku in ne obremenjujte se s preteklostjo. Nikar ne odlašajte s tistim, kar bo zaznamovalo lepšo prihodnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar se preveč ne dvigujte nad druge, saj lahko hitro padete tudi vi na trda tla.

V svojih namenih boste uporni in sodelavci bodo navdušeni nad vašo angažiranost in poslovno žilico. Ob zanimivih novicah boste dobili občutek, da se je vaša samozavest hitro okrepila. Težave, ki se lahko pojavijo v partnerstvu, rešujte med štirimi stenami. Zdelo se vam bo, da vas ljubljena oseba zanemarja, zato jo boste testirali na vse mogoče načine.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Več boste imeli od tistih premikov, ki bodo zahtevali dolgotrajen trud, kar bo preizkušnja za vztrajnost, ki se lahko kmalu povrne. Z denarjem boste imeli tokrat srečo. Zadovoljni in nasmejani se boste konec tedna podali v raziskovanje. Veliko stvari se obrača tako, kot ste pravzaprav predvidevali in upali. Vaša iznajdljivost bo posebno izrazita konec tedna, saj se vam bo vse odvijalo spontano, skratka tako, kot si boste zamislili. Z dobrim namenom se boste odločili, da ostanete zvesti sebi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Postajate vedno bolj nemirni, čeprav se morate držati v ozadju in počakati, da se vse skupaj postavi v pravo pozicijo. Na žalost pa boste tako močno zaposleni s samim sabo, da boste pozabili na občutke drugih. Nekoliko težje bo proti koncu tedna tudi na finančnem področju, saj nihate in zato ste neprevidni. Preverite vse pogodbe in dogovore, morda naletite na nekaj, kar bi morali nujno že rešiti. Ne dovolite, da bi vas obremenila preteklost.

Preberite tudi VRSTE INTIMNOSTI IZVEN SPALNICE