Mesečni horoskop november 2019

Mesečni horoskop november 2019, zabava s področja astrologije.

Mesečni horoskop november 2019. V november se boste podali s strastno energijo škorpijona. Zato boste pogumni, inovativni in predvsem prodorni. Splošen vpliv bo še lepši proti koncu meseca, ko so na vidiku tudi lepe ljubezenske priložnosti. Če se želite zazreti vase in poiskati skrite odgovore, naročite Astrološko analizo.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Mesečni horoskop november 2019 Oven

V prvih dneh novembra se boste obotavljali na čustvenih izdihljajih. Nikar ne bodite presenečeni, če vam bo Mars v znamenju tehtnice pripeljal nekoga. Na katerega ste bili vezani v preteklosti, pa morda še nista razčistila vajinega odnosa. Ne bojte se strastnih energij in iskrene komunikacije, ki vam bo pripomogla na vsakem koraku. Poslovne zadeve se bodo razbistrile v zadnjih dneh novembra. S Soncem v strelcu  boste bolj naklonjeni delu in reševanju finančnih zadev. Tudi na zdravstvenem področju se boste nahajali v prijetnem obdobju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mesečni horoskop november 2019 Bik

Vaše nežne energije bodo v prvih dneh novembra pomagale rešiti sprto situacijo. Imeli boste občutek, da se dogajajo same vznemirljive situacije. Naj vas komplimenti, ki jih boste dobivali ne zavedejo, da bi naredili kakšen korak, ki bi ga kasneje obžalovali. Sonce in Merkur v škorpijonu, vam bosta omogočila, da bo nasmeh na ustnicah vaš stalen popotnik. Če pa vas bo kdo želel spraviti iz tira, pa se boste znali odzvati. Zahtevati tisto, kar si želite. Vzemite si več časa zase in uživajte tako, kot znate le vi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Mesečni horoskop november 2019 Dvojčka

Prvi dnevi v mesecu novembru bodo bolj stresni in obarvani z energijo škorpijona. Potrebno bo zavihati rokave in se osredotočiti na trdo delo, ki kasneje prinaša rezultate. Primanjkovalo vam bo samozavesti, da bi dokončno rešili določene situacije, ki vas zavirajo pred napredkom. Druga polovica novembra vam bo veliko bolj naklonjena. Z Marsom v znamenju tehtnice skušajte narediti premike na čustvenem področju. Zahtevati od boljše polovice odgovore na vaša zastavljena vprašanja. Na koncu boste zelo prijetno presenečeni in seveda izpopolnjeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mesečni horoskop november 2019 Rak

V novembrskih dneh postavite v ospredje svoje interese. Če bi se začeli manj ozirati na okolico in bi se bolj posvetili sami sebi, bi veliko lažje delovali. Občutek boste imeli, da ste razdvojeni. Da dobite odgovore na svoja vprašanja, bo potrebnega nekaj več truda, ki pa se vam bo dolgoročno kmalu obrestoval. Jupiter v znamenju strelca vam prinaša dobre novice. Povezane z nepremičninami ali financami, nikar pa se ne zanašajte na informacije, ki niso preverjene, saj bi si lahko ustvarili popolnoma napačen vtis. Ljubezen v lepši obliki, bo prišla na vrsto šele v naslednjem mesecu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Mesečni horoskop november 2019 Lev

Preveč ste prepričani, da imate vedno prav. Sedaj je čas, da s pomočjo Sonca v znamenju škorpijona priznate svoje napake. Se začnete težav lotevati na bolj izčrpen način. Nekdo vam bo v sredini meseca povzročil nekaj slabe volje s svojimi dejstvi, ki vam ne bodo najbolj všeč. V konflikte se tokrat ni priporočljivo spuščati, raje se situaciji prilagodite. Zadnji dnevi v novembru bodo zaradi Sonca v znamenju strelca nekoliko razburkani. Saj boste razpeti med poslovnim in čustvenim življenjem, težko pa se boste odločili, kaj je za vas v tem trenutku bolj mamljivo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mesečni horoskop november 2019 Devica

Prvi dnevi novembra zaradi retrogradnega Merkurja ne bodo najbolj enostavni. Bolj boste bežali pred težavami, težje jih boste rešili. Sedaj je prisotna nevarnost, da zabredete v nehvaležne situacije, saj vam lahko ponagaja nekdo, ki mu niste najbolj pri srcu. Vse to pa lahko preprečite, če boste ohranili svojo samozavest in se o zadevah odkrito pogovorili. S partnerjem se bosta proti koncu novembra veselila skupnih trenutkov in načrtovala krajši oddih. Prepletale se bodo čustvene vibracije, ki vam bodo godile.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Mesečni horoskop november 2019 Tehtnica

Prvi dnevi v novembru vam ne bodo najbolj naklonjeni, še posebej na čustvenem področju. Pojavljale se bodo čudne situacije, ki bodo preprečevale iskreno komunikacijo. Ostanite naklonjeni osebi, za katero ste se odločili in nikar ne padajte na lepe besede nekoga, ki vas bo le zavajal. Druga polovica novembra prinaša boljše energije, več sigurnosti in zaupanje. Tudi samski boste imeli srečo, da spoznate čudovito osebo, s katero boste zajadrali v prijeten odnos. Poslovne priložnosti bodo dosegle vrh konec novembra.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Mesečni horoskop november 2019 Škorpijon

Utrujenost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, se v novembrskih dneh oddaljuje. Prihaja s Soncem in Merkurjem v vašem znamenju povečana moč. Na zadeve boste začeli gledati v lepši luči. Domače in družinsko okolje vam bo pisano na kožo, saj se boste tam počutili varno in zaželeno. Zato se boste tam tudi najraje zadrževali. Samski pojdite konec meseca med ljudi in se zabavajte v družbi. Nikar pa ne nasedajte pretiranim komplimentom, saj se na koncu njihove poti kaže razočaranje. Mars v vašem znamenju bo vaš zaščitnik!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Mesečni horoskop november 2019 Strelec

S trudom in optimistično naravnanostjo boste prišli v prvi polovici meseca novembra do odličnih rezultatov, ki vam bodo vlili motivacijo, da se povzpnete še višje, kot ste si začrtali. Veliko bo zaradi energije Škorpijona strasti, vznemirljivih pogovorov in želje po startnih avanturah. Sredina meseca bo namenjena zabavi in sprostitvi v krogu družbe prijateljev. Veliko bo osvajanja, vendar bodite pozorni, da ne prizadenete svoje boljše polovice. Poslovno se boste znašli po svojih najboljših močeh, nagaja vam lahko le površnost, ki pa bo tokrat posledica razpršenih misli in želja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Mesečni horoskop november 2019 Kozorog

Vibracije, ki jih boste začutili v prvih dneh novembra poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami in komentarji. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni kaj hitro zaključil. Na čustvenem področju se vam počasi obeta boljše obdobje, ko boste prišli na svoj račun tudi tisti, ki ste bili do sedaj v zmedenem stanju in težavah. Odnosi se bodo stabilizirali in začeli se boste pogovarjati o temah, ki so bile do sedaj čista neznanka. Poslovno in finančno se boste osredotočili na prihodnost in si s pomočjo ugodnega Marsa naredili dobre načrte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Mesečni horoskop november 2019 Vodnar

Stopite korak naprej! Če boste samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste težko pomaknili naprej. V novembru bo potrebno na poslovno finančnem področju stisniti zobe in narediti korak, saj se boste v nasprotnem primeru težko stabilizirali. Ohranite prijateljske stike, ki jih imate, tudi če bo nekdo od vas zahteval nemogoče. Vse težave bodo rešljive z izčrpnim ter direktnim pogovorom. Na čustvenem področju bo prisotna nežnost, v zadnjih dneh meseca pa si boste z ugodno Venero zaželeli prijetnih, romantičnih trenutkov z osebo nasprotnega spola.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Mesečni horoskop november 2019 Ribi

Nikar se ne obremenjujte, če vaše ljubezensko življenje ni ravno v najboljšem stanju. Energija škorpijona prinaša pogum. Čas je, da zavihate rokave in se začnete soočati s situacijo, saj se vam bodo v nasprotnem primeru vse te energije preusmerile še na druga področja. V drugi polovici novembra bodo vaši občutki bolj pozitivni in z veseljem se boste lotili kakšne nove zadeve, ki je na obzorju. Prijatelji vam bodo brez težav priskočili na pomoč, tudi pri finančnih zadevah. Zaupajte jim svoje želje in skupaj boste poiskali rešitev.