Večerna zabava in znamenja katera med sabo različno funkcionirajo. Tako v vsakodnevnem življenju, kot tudi v trenutkih zabave in malo alkohola.

Večerna zabava, kjer se je zbralo 12 astroloških znamenj. Verjetno vas bo zanimalo, kako se na dolgi zabavi obnaša posamezno znamenje in kdo vzdrži najdlje pokonci. 

12 astroloških znamenj, se je odločilo, da vikend preživi skupaj na zabavi.

Organizacija je že od vsega začetka zaupana devici in levu.

Najprej pa je seveda potrebno poskrbeti za vse podrobnosti. Organizacija je že od vsega začetka zaupana devici, ker ničesar ne bo pozabila in levu, ki ima svoj kraljevski slog in ve, kako se pripravi odlična zabava. Oven in strelec še zadnjo sekundo razmišljata kdaj je odhod, da ne bosta slučajno pozabila na čas. Rak in kozorog razglabljata, kakšni so stroški za hrano in pijačo, ter ugotavljata, da bi lahko izbrali kakšno bolj ugodno ponudbo.

Večerna zabava. Vsako znamenje se zabava na svoj način.
Večerna zabava z 12 astrološkimi znamenji. Analitična devica.

Dvojček se še vedno ukvarja s svojim računalnikom in upa, da mu bo do odhoda naložil novo zabavno vsebino, ki mu bo čez vikend premagala dolgčas, seveda kljub številni pričakovani družbi, saj brez družabnim omrežij težko preživi. Tehtnica preverja svojo garderobo, za vsak slučaj si je vzela s sabo še nekaj dodatnih modernih cunjic, da bo urejena. Ribico najbolj skrbi, da ne bo česa pozabila, razmišlja pa tudi o tem, kakšen bo vrstni red za spanje, oziroma s kom si bo morala deliti posteljo. Bik opozarja, da bi bilo potrebno vzeti še več hrane, oziroma upoštevati tudi izbor gurmanov, ne le tistih, ki večino posegajo samo po alkoholu.

Oven in lev se prepirata, kdo bo vozil in katera pot do vikenda je krajša in boljša. Devica in kozorog imata pripravljen plan poti, zato ju vse to dela zelo nervozno. Večina se med vožnjo potopi v svoj svet, z izjemo dvojčka, ki se ves čas nad nečem pritožuje in vodnarja, ki je začel peti na ves glas in spodbujati k petju tudi druge.

JUTRO V STANOVANJU, KJER ŽIVI VSEH 12 ASTROLOŠKIH ZNAMENJ

Večerna zabava, končno znamenja prispejo na cilj.

Ob prvem pogledu na pravljično hiško, so najbolj navdušeni riba, bik in rak, saj resnično hrepenijo po naravi.

Dvojček in oven prideta takoj do zaključka, da bo lahko glasba maksimalno glasna, saj ni bližnjih sosedov, devica in tehtnica pa se ustrašita, kam bosta šli v trgovino, če bo česa zmanjkalo. Adrenalinsko usmerjen vodnar se takoj zapodi proti gozdu in opazi odlično naravno gugalnico. Pridruži se mu še strelec, ki je večni otrok. Škorpijon predlaga, da se najprej nekaj popije, bik in rak pa predlagata, da bi bilo dobro najprej nekaj okusnega pojesti.

Večerna zabava se nadaljuje, tako da stvari iz avta nosijo kozorog, devica in rak. Le tako bodo stvari resnično zložene in vsak bo vedel, kje lahko kakšno stvar najde. Tehtnica še preden so dobro vstopili v hišo išče prostor, kjer bi se lahko uredila po naporni poti, pridruži se ji tudi škorpijonka, ki želi obleči svoja vpadljiva oblačila, da pokaže svoje skrite atribute. Vsi se smejijo strelcu, ker sploh nima potovalke, ampak le majhno vrečko. On se na to ne ozira, saj je sproščen in se ne obremenjuje z mnenji drugih.

Večerna zabava. Astro znamenja in astro zabava.
Večerna zabava. Bik in rak pa predlagata, da bi bilo dobro najprej nekaj okusnega pojesti.

Astrološka znamenja pripravljena na zabavo.

Vsi so pripravljeni, ura je 18.00 in naj se zabava prične. Lev in oven že navijata glasbo, dvojček se že na začetku giblje v ritmih lepega Dasa. Devica, bik in kozorog skrbno pripravljajo prigrizke. Rak naglas razmišlja, da bi lahko nekaj skuhali, saj je časa več kot dovolj. Strelec mu na hitro razloži, da smo se prišli sem zabavat, ne kuhati. Tehtnica se zopet ureja in preoblači, saj razmišlja, da bi lahko bila noč morda tudi romantična. Škorpijon ponuja svoj močan liker, ki ga je prinesel s sabo in se zraven prijetno nasmiha. Vodnar mu sledi in skupaj zabavata večino s svojimi sarkastičnimi šalami.

Vsako astrološko znamenje se zabava na svoj način.
Tehtnica se zopet ureja in preoblači. Astro zabava.

Večerna zabava, ko je ura 20.00

Strelec, oven, škorpijon in ribi so že močno omamljeni. Skupaj kujejo načrte, kaj bi lahko ušpičili. Ribica si že izbira svoj plen med številnimi prijatelji, vendar išče nekaj skrivnostnega. Levu je popolnoma vseeno, kaj si bodo mislili drugi, ko spretno osvaja vse ženske po vrsti. Njegova bo tista, ki bo popustila. Tudi dvojček je že pod vplivom alkohola, uživa v spogledovanju, plesu in seveda flirtanju.

Ura je 21.00

Ognjena znamenja so v svojem popolnem elementu. Ker so tekmovalni, z drugimi radi tekmujejo tudi v tem, kdo spije več, po nekaj hitrih kozarčkih pa bodo postali zelo spogledljivi. Če želite od njih izvedeti kaj zaupnega, se jim pod vplivom alkohola hitro razveže jezik. Bik pod vplivom opojnih sredstev težko nadzoruje svoje telo in tudi jezik, zato ne bodite presenečeni, če bo koga užalil. Seveda pa bo tehtnica posegla vmes in dosegla pravično razsodbo. Dvojček in vodnar se bosta preizkusila v mešanju alkoholnih pijač, saj jima je dolgočasno ves čas piti eno in isto, zato zanju pripravite nekaj različnih koktajlov, ki jih bosta preskušala vso noč, dokler jima ne bo postalo slabo.

Ura je 23.00

Večerna zabava je na vrhuncu. Vzdušje je postalo zelo razigrano. Škorpijon, strelec in oven se vrtijo na plesišču, rak pod vplivom alkohola ne postane zabaven, temveč preveč čustven, zato pričakujte tudi kakšno solzico. Ob ribici in tehtnici, ki znata poslušati, je lahko rak v okajenem stanju tudi izreden pripovedovalec zgodb. Čeprav boste sredi noči zaradi levovega rajanja imeli občutek, da je izgubil nadzor nad seboj, se v resnici zelo dobro zaveda, kaj počne, saj mora imeti nadzor tudi nad zabavo, kjer želi biti v glavni vlogi.

Večerna zabava se stopnjuje ura je odbila polnoč.

Astro zabava.
Večerna zabava. Oven, lev in strelec si nalijejo nov kozarec pijače in nadaljujejo z zabavo.

Devici vlada razum, zato se nadzira pri pitju alkohola, in bdi nad dogajanjem v okolici, ki ga komentira s klepetavim dvojčkom, ki ga njegov plen več ne zanima. Bik in rak sta v objemu prijetne osebe, in nimata volje plesati in rajati. Vodnar in strelec se v opitem stanju optimistično dogovarjata za potovanja, škorpijon pa zopet družbi naliva svoj liker. Še posebej kozorogu, za katerega je opazil, da je skoraj popolnoma trezen in se z ovnom dogovarja o novih poslovnih možnostih.

“Navdušenje srca se nehote izraža s pesmijo, plesom in ritmičnim gibanjem telesa.”

Ura je 2.00 zjutraj.

Tehtnica je prepričana, da se ima pod nadzorom, a v resnici ne pozna mere, zato je utrujena zaspala na kavču. Počasi se ji pridružuje tudi lev, saj je spil preveč, da bi obdržal vlogo glavne face zabave. Analitična devica pametuje škorpijonu, da je spil že dovolj. Premeril jo bo s prezirljivim pogledom in iz golega kljubovanja spil še en zvrhan kozarec. Strelec je pripravljen ogovoriti vsakogar, tudi tiste, ki mu niso najbolj pri srcu, zato se ozira po prostoru, če kdo slučajno ni v dobri družbi. Ribica je še vedno izredno živahna in zabaven sogovornik, ki zna nasmejati in povedati dobro šalo, pripravljena pa je ušpičiti tudi kakšno neumnost, seveda pa potrebuje ob sebi vodnarja, ki so mu takšni koraki pisani na kožo.

Večerna zabava.
Večerna zabava: Dvojček se rad giblje v plesnih ritmih.

Ura je 4.00

Devica, bik in rak pospravljajo in čistijo, saj je zanje praktično zabava že končana. Lev se zbudi in si zaželi hrane, pridružijo se mu dvojček, oven in vodnar. Strelec je zunaj padel v globoko debato s škorpijonom in ne pustita se motiti. Tehtnica, kozorog in ribi se odpravljajo v globok spanec, medtem ko si oven, lev in strelec nalijejo nov kozarec pijače in nadaljujejo z zabavo. Dvojček, večni igralec s površnim pogledom na življenje naglas razmišlja, kako dobro se ima, v resnici si pa želi drugih energij.

Večerna zabava je zaključena, ura je 5.00

Večina znamenj sladko sanja v postelji. Strelec, oven in lev pa še vedno s kozarcem v roki neutrudljivo iščejo nove izzive in neponovljive pustolovščine.

Torej, vsako znamenje se zabava na svoj način.

Članek je bil objavljen SENSA