Venera v strelcu bo spodbudila razigranost

Venera v Strelcu je vznemirljiva in sproščena popotnica. Vedno je na poti, vedno nasmejana. Ona je modra, izobražena in izkušena in nikoli v resnici ne nosi veliko. Ona poudarja samo tisto, kar je resnično bistveno. Od 1. novembra do 26. novembra se bo Venera, planet ljubezni in lepote sprehajala po znamenju strelca.

Ta vpliv združuje različne energije. Venera je planet navezanosti, varnosti, povezanosti in partnerstev. Medtem ko je znamenje strelca energija svobode, ki sanja o boljši identiteti, oddaljenih deželah in idealih. Skupaj predstavljata simbol ljubitelja svobode, znanja in pustolovščin.

Vpliv vam lahko ponudi nove vizije sveta, ki jih še niste videli ali razumeli v celoti.

Venera v strelcu vam obljublja, da boste živeli za pustolovščino.

Venera v strelcu, prihaja spontano dogajanje

Zaradi Venere boste hrepeneli po ljubljenju, energija strelca pa prinaša željo po avanturah in tveganjih. Zaželeli si boste tudi svobodnih, neodvisnih odnosov. Vedno boste razpoloženi za pogovor, komplimente, korake in popolnoma iskreni. To je čas, ko se boste veliko gibali na prostem in skušali spoznati čim več ljudi ter obiskati čim več krajev. V določenih trenutkih boste včasih nagajivi in v odnosih lahkotni.

Odnosi bodo enostavni, saj boste večino časa, veseli in zabavni.

Zelo družabni boste želeli izkusiti vse iz prve roke. Želeli boste razširiti svoje obzorje s potovanji in uživati v srečevanju z ljudmi iz različnih kultur. Filozofiranje in izmenjava kreativnih idej z drugimi, bo najboljši navdih za vaš um.

Venera v strelcu, prihaja spontano dogajanje

Vezani boste iskali v partnerju prijatelja, saj vam bo v ljubezni pomembno močno prijateljstvo. Izognili se boste vsaki čustveni drami in z lahkoto boste zbežali iz težkega ali preveč obremenjujočega odnosa. Igrajte se, potujte, uživajte v nočnem življenju, razpravljajte. Vse to vas bo navdihovalo. Idealistični boste tudi odličen navdih za druge. Kompatibilni boste s tistimi, ki bodo pripravljeni na pustolovščine, brez potrebe po številnih čustvenih in globokih navezavah.

Ko bo Venera v strelcu, bo velika atrakcija vaš videz, saj si boste upali več.

Prijazno vedenje bo odpiralo vsa vrata in ljudje vas bodo opazili. Z ljudmi se bo v tem obdobju prijetne Venere enostavno spoznati, zaradi česar lahko hitro vzpostavite tudi romantične vezi. Morda boste hitro postali intimni, vendar to ne pomeni, da ste pripravljeni poglabljati se in analizirati. Pomembno bo poiskati tiste, ki iščejo pustolovščino, raznolikost, svobodo ali pa boste nenamerno zlomili nekaj src na poti.

S tem ugodnim vplivom boste cenili resničnost situacij, preglednost, ne stvari, skrite v temi. Potrebovali boste svetlobo, da zasijete. Puščice strelca bodo v novembrskih dneh torej usmerjene v nebo, obarvane z upanjem na svetlejšo prihodnost. Prihaja tudi možnost, da se sanje uresničijo.

Preberite tudi LJUBEZENSKO RAZMERJE IN DUHOVNA POVEZAVA