Marec, mesec ko se ženska energija prebudi

Vsaka ženska je globoka, prijetna in pravi zaklad, le da se nekatere ne znajo ali ne želijo prebuditi in zacveteti v vseh svojih razsežnostih. Ženske, ki odkrito izkazujejo svojo moč, znanje in spretnosti, lažje hodijo skozi življenje, običajno so tudi bolj spoštovane. Tiste, ki pa ste manj pogumne in ne znate vedno poskrbeti za svojo srečo pa izkoristite mesec marec, ko se ženska energija prebudi in niza smernice za novo življenjsko poglavje.

Iskrene čestitke ob dnevu žena.

  • V marcu prihaja tudi dan žensk, 8. marec, ki ga namenite sebi, da se boste ponovno povezale s svojo celoto.
  • 12. marca prihajajo prijetne energije na Gregorjevo, ko se po starih šegah ženijo ptički.

Ujemite toplo vibracijo, še posebej na področju čustev in osebne rasti, kjer lahko v mesecu marcu osebnostno napredujete. Ljubezenske zaznave bodo močne, zato se jim nikar ne upirajte.

Marec, mesec ko se ženska energija prebudi

V mesec marec nas najprej popelje nežna energija Sonca v znamenju rib.

Znamenje rib simbolizira žensko načelo. Element vode, povezan s tem astrološkim zadnjim znakom, je tesno povezan z intuitivnimi občutki. Vse v zvezi z energijo rib je v tesni povezavi s čustvenim zaznavanjem. Zato je to odličen čas, da se vsaka izmed vas bolj intenzivno poglobi vase. To je čas za čiščenje osebne navlake in pospravljanje predalov vaše osebnosti.

Preberite tudi ŽENSKE Z VIŠJO ČUSTVENO INTELIGENCO SO ROJENE V ZNAMENJU

Čeprav boste večkrat občutljive, se boste znale odlično izraziti na področju umetnosti, duhovni ravni in v povezavi z naravo.

Usmerjene boste k temu, da iščete božansko silo v sebi, se vrnete k svojemu zavestnemu bistvu in si dovolite napredovati k višjim vibracijam. Čeprav bodo v marcu meje med resničnostjo in domišljijo neskladne, bo prava ženska vedela, kje so začrtane.

Marec

Brez močnega, avtoritativnega ega se boste lažje potapljale globoko v svet okoli vas ter v svoje zaznave.

Agresivna energija se popolnoma umika, svojih mnenj ne boste vsiljevale, uživale boste v skrivnostnosti, ki bo nosila čarobno moč. Energija tega tranzita vpliva na ženske mehko, kot sončni žarki, ki prodirajo skozi jutranjo meglo.

Naslednja pomembna vibracija za ženske v mesecu marcu je Venera, ki se 5. marca pomakne v znamenje bika, kjer se izraža na svoj najboljši način, nežno in doživeto.

Venerina prisotnost in energije lahko pomagajo vsaki ženski poenostaviti vse zapletenosti, ter obnoviti odnose. Vse kar se bo v njenem življenju zapletlo, bo znala sedaj reševati neposredno in enostavno. Ta energija žensko spodbuja, da upočasni svoj tempo, zaživi v trenutku in najde načine, kako uživati v družbi nekoga posebnega.

Za vse ženske bodo najbolj pomembne prioritete čutnost, romantika, harmonični odnosi, užitki in tolažba.

Ta vpliv bo zagotovo vzbudil vaš občutek za dotik. Prijetne vibracije bodo prinesle vsem ženskam neverjetno vzdržljivost, zato je to zelo ugoden čas za zaključevanja in tkanje novih vezi.

Mesec marec

Zmagalo bo vaše srce, zato se nikar ne skrivajte za vrati dvomov, strahov in raznih samoobtoževanj.

Vaša narava kliče po tem da se odprete, da svoje energije popeljete do višjih vibracij. Pot do vašega srca se bo vila skozi čutila in ljubeče komplimente.

Všeč vam bo tudi tišina, v kateri se boste znale dotakniti najbolj globokih vzgibov. Z veseljem se boste odprle coni udobja in stabilnosti. Prihaja odločnost, potrebna za ustvarjalno prizadevanje in sedaj se lahko pomaknete na višjo raven. Slišale boste tudi svoj notranji glas, ki vam bo prišepnil ravno v pravem trenutku.

Razvijale se boste le v stabilnih odnosih in se potrudile, da zgradite nekaj trdnega, skratka znale boste uživati v čutnih potezah. Skratka, bodite ponosna ženska, ki zna rokovati s svojim življenjem.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi TRI USODNE ŽENSKE, KI JIH MOŠKI NE BO NIKOLI POZABIL