LUNA – POLETETI NA LUNO, SI PREDSTAVLJATE?

Poleteti na luno
Poleteti na luno

Ste si kdaj želeli poleteti na Luno?

Apollo 11 je izstrelil iz vesoljskega centra John. F. Kennedy 16.7.1969 do 20.7.1969 istega leta ob 20:17 so astronavti pristali na lunini površini. Domnevna ali resnica? Preiskali smo, kaj pravijo zvezde o dejstvu poleteti na luno…

Znani Neil Armstrong, poveljnik takratne posadke Apolla 11 je trdil: “To je majhen korak za človeka, a velik za človeštvo.” Posnetki hoje po luni so se predvajali v raznih dobro opremljenih studiih, seveda na skrivaj. Ni posnetka, ki bi povezal ali pokazal samo spust na Luno. Nihče ni mogel postaviti kamere, ki bi ga pozdravila pred prihodom Apolona 11. Vsaj takrat ne. Toda po drugi strani tudi ni nobenega mejnika, ki prepričljivo kaže, da smo na Luni.

blankEna od različic teorij poleteti na luno ponuja zanimivo zgodbo. O tem, kako se je takratni predsednik Nixon (kruti kozorog, ki bi naredil karkoli za moč in nadzor nad stvarmi), dogovoril s filmskim režiserjem Stanleyjem Kubrickom (avtor filma Odiseja v 2001 “). Želel je, da bi zrežirali neposreden prenos luninega spuščanja in tako postavili ZDA kot velesilo v vesoljskih vprašanjih ter dodali dodatne točke državi.

Kdor pozna Kubricka, ve, da gre za nadarjenega ekscentrika, ki je v svoji hiši hranil vrsto neodprtih škatel s skrbno izdelanimi elaborati svojih filmov, posnetih in nikoli predvajanih. Pomeni, da se je držal svojega dela in se mu je zdelo potrebno, da mu da pomen. Dejstvo je, da dolgo potem nihče ni tako spektakularno ponovil spuščanja na Luno.

Kaj pravijo zvezde o tem?

Stanje planetov 16. junija1969 ko je bil lansiran Apollo 11, je bilo zelo zanimivo. Nakazuje, da je mogoče, da so se organizatorji in načrtovalci celo posvetovali s tako izkušenim astrologom. Dan je bil izjemno ugoden za razdalje, višine in potovanja. Na nebu je bila prisotna kombinacija Sonca in Merkurja na eni strani. Neptuna in Marsa na drugi strani in Severno lunino vozlišče na drugi strani. To sprosti ogromno energije, kaže na preseganje meja. Odpira nova spoznanja, ki niso šla po poti, lahko pa pomenijo tudi kaj drugega.

Poleteti na luno?

Mars v Strelcu zagotovo govori o dejavnostih (v tem primeru dobro postavljenih), povezanih s vesoljskim poletom, vendar je skoraj v povezavi z Neptunom. Oba sta bila v dobrem aspektu z omenjenimi planeti. Toda konjunkcija Marsa in Neptuna  daje uspeh in moč pomenu hiše in znamenju na njenem vrhu. Kasneje pa se vsa ta moč izkaže za iluzijo in jo lahko spremlja prevara. Potem ko je bil sprva prikazan briljantni uspeh, je žal sledilo grenko razočaranje in uničenje.  Luna je bila tisti dan v levu, ravno se je dvigala nad soncem, tako da bi se spektakularna akcija lahko začela.

Poleteti na luno
Poleteti na luno

Stanje planetov na ta dan

Na pristajalni dan, 20. julija, je bila luna v Tehtnici, skoraj v povezavi z Jupitrom, Uranom in nedaleč od Južnega vozlišča. Spoj Jupitra in Urana je zagotovo povečeval apetit za odkrivanje nečesa novega. Luna v kombinaciji z njim se širi v kvadrat, ker pa gre za Južno vozlišče lahko pomeni, da so vse te ambicije usmerjene v izračun nečesa prej. Nečesa, kar je že bilo tam in kar ne vodi v napredek, ampak obratno. Južno vozlišče običajno simbolizira preteklost.

Vedeti je treba tudi, da je bil Pluton ves čas tega leta in pristanka v skoraj natančni povezavi z Južnim luninim vozliščem v devici. To zagotovo kaže na velik vpliv na manipulacijo z množicami, vendar ne v smeri nečesa novega, ampak kot nekaj, kar se dogaja. Povezovanje Marsa in Neptuna z vsem zgoraj navedenim lahko pomeni zelo učinkovito izvedeno iluzijo s ciljem vplivanja na množice.

Vprašanje še vedno ostaja: Kaj je resnična resnica o tem?

Vas zanima, kje se je ob rojstvu nahajala vaša luna?