Ljubezenski horoskop za mesec november. Preverite!

Ljubezenski horoskop za mesec november. Venera se bo v mesecu novembru nahajala v znamenju strelca. Prihajajo simpatične energije, želja po svobodi v odnosih in veliko nepričakovanega. Mars bo v prvi polovici v znamenju tehtnice, kar bo umirilo številne konflikte, nato se seli v znamenje škorpijona, kjer bo do konca meseca skrbel za zadostno mero strasti. Najbolj zadovoljni boste na področju čustev rojeni v znamenju strelca, ovna in leva.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

Sami si zapletate stvari, najprej boste v prvi polovici novembra zaradi Sonca v škorpijonu preveč spraševali, potem se boste zlahka pustili prepričati. Vsaj takrat, ko vas bo nekdo izzval ali razjezil odločneje udarite po mizi. Samskim se bo tokrat veliko dogajalo, vendar ne boste imeli prave energije, za začetek novega razmerja. Zavedati se boste začeli, kaj imate, čeprav vas še vedno mika, da bi se poigrali z nekom, ki vas privlači. Vseeno vam svetujemo, da pokažete več nežnosti ter pozornosti. Vsekakor boste najbolj zadovoljni in nasmejani konec meseca, posebno ob novih poznanstvih.

BIK

Ne smete se naslanjati na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti. Pomembno je, da povlečete koristno izkušnjo in skušate določene zadeve na področju čustev izpeljati nekoliko drugače. V naletu strasti in dileme, široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Zbrali boste pogum, da se postavite zase in začnete funkcionirati bolj sproščeno. Konec meseca novembra, ko bo Venera v strelcu se vam obetajo nova poznanstva, ki bodo še polepšala vaše dni, poleg tega bo nekdo občutno dvignil vašo samozavest s kopico prijetnih komplimentov.

DVOJČKA

V prvih dneh novembra vam bo naklonjena energija Venere v znamenju strelca, ki prinaša veliko dobrih idej, zamisli in priložnosti. Znali se boste nekoliko bolj sprostiti. V odnosu s partnerjem boste poglobili določene smernice in skupaj bosta prišla do bistva, ki vaju bo vsekakor še bolj zbližalo. Odprti boste za nova znanja in vznemirljive ideje, povezane z osebnim področjem. Samskim se v zadnjih dneh novembra, ko se bo Sonce sprehajajo po znamenju strelca obeta več razigranih in vznemirljivih priložnosti, ki pa lahko hitro zbežijo vstran. Skušajte jih pravi čas zagrabiti.

RAK

Naj se vam v prvih dneh novembra nikamor ne mudi, ker so vam zvezde naklonjene in očitno je, da vas nekdo še vedno čaka. Tudi samski boste imeli čudovite priložnosti, ki bi jih bilo smotrno izkoristiti, saj imate v zadnjem času občutek, da se vam nič ne dogaja. Prijaznost je ključ, ki bo sredi meseca odprl vsa vrata do boljše komunikacije. Ljubezen bo dobila boljšo obliko v zadnjih dneh novembra, takrat boste pripravljeni tudi na kakšen konkreten korak v odnosu z ljubljeno osebo. Mars v znamenju škorpijona pa vam bo dodal pogum, da se zavihtite v akcijo.

LEV

Utrujeni ste, čeprav imate pred sabo številne zamisli. Glede pomembnega srečanja ali obiska bodite pozorni, saj je mogoče, da se bo vse skupaj zapletlo. Sredi meseca novembra boste začutili močno željo po strasti in napredku v razmerju, ki vas navdihuje in prijetno vznemirja že nekaj časa. Spodbujena bo vaša ustvarjalnost. Pustite vse možne obveznosti, ki vas omejujejo v popolnost in vam kradejo čas, raje bodite zaljubljeni. Konec meseca prisluhnite sebi, svojim potrebam, in željam na ljubezenskem področju, saj prihaja bolj nežna energija.

Ljubezenski horoskop za mesec november
Ljubezenski horoskop za mesec november

DEVICA

Konkretno se bo potrebno v prvi polovici novembra, ko vas bo jezil vpliv Sonca v škorpijonu namučiti, da bi se vse izteklo po načrtih. Vendar pa z doseženim kljub temu ne boste ravno zadovoljni. Počakajte na boljše čase, ko boste imeli več priložnosti. Nova simpatija vas bo začarala s svojim popolnoma drugačnim odnosom do življenja. Nikar se ne spuščajte v konflikte, ampak se soočite premišljeno. V zadnjih dneh novembra bo vaše ljubezensko življenje postalo polnejše in predvsem bolj vznemirljivo. Samski boste imeli odlične možnosti, da se podate v skrivnostno avanturo.

TEHTNICA

Toplo energijo Venere v znamenju strelca boste najbolje izkoristili, če se boste na osebnem področju postavili zase. Samskim se nova poznanstva in simpatično druženje nakazuje v sredini meseca, do takrat pa bodite potrpežljivi. Vse, kar vas obremenjuje na ljubezenskem področju, se bo zaključilo uspešno, čeprav niste najbolj učinkoviti, ko vas na več različnih straneh sprašujejo in prosijo za nasvete. Ostali boste brez pravih besed, potem pa se konec meseca pogumno podajte v novo rešitev na ljubezenskem področju, ki vam obljublja konkreten zaključek in razigrane energije na vsakem koraku.

ŠKORPIJON

Sedaj je čas za zelo konkretne cilje na osebnem in ljubezenskem področju, saj vas spremlja Sonce v vašem znamenju. Izkoristite energijo ki prihaja in se predajte brez zavor. Nekomu bi se radi prepustili in se začeli spogledovati vendar boste na trenutke preveč trmasti. V družbi vas ne bodo pustili pri miru, čeprav ste že povedali svoje načrte in želje. V ljubezni bo v dneh proti koncu meseca, ko bo nad vami energija Marsa v vašem znamenju prisotno čudno stanje, kot zatišje pred viharjem, vendar boste lahko z nasmeškom na obrazu marsikaj rešili.

STRELEC

Imate idealno priložnost, da napredujete na področju čustev. S strastjo, ki jo nosi s sabo Sonce v škorpijonu se boste odlično rokovali. Ste tik pred razburljivo ljubezensko romanco ali strastno vezo. Trma, ki se vas drži, bo tokrat izginila, saj boste partnerju želeli na vsak način dokazati da sta skladna. Jupiter, ki vam je naklonjen, vam bo v drugi polovici meseca dodal nekaj sreče, še posebej tistim, ki ste samski, pa imate željo po novem razmerju ali vsaj druženju. Pojavila se bo oseba, ki bo na prvi pogled nedostopna, kmalu pa se lahko zadeve z nekaj vašega interesa in pogumnim pristopom spremenijo.

KOZOROG

Nikar se v prvi polovici novembra, ko boste zaradi Sonca v škorpijonu malo bolj konfliktni ne podajajte v provokativne dvoboje, saj bi s tem pokvarili določen odnos. Vezani se boste na sredini meseca znašli pred večjimi odločitvami, povezanimi s partnerjevimi zadevami. Najbolj smiselno bi bilo, da skupaj dorečeta določene zadeve in si postavita temelje. Z nezaupanjem ne boste prišli nikamor, le utrudili se boste. V drugem delu meseca se izogibajte nepotrebnim ljubosumnim izpadom, nekdo se vam bo vrnil takrat, ko boste pokazali več samozavesti. Zapletli se boste v vznemirljiv pogovor.

VODNAR

Vezani boste imeli v prvi polovici meseca novembra nekaj dobrih priložnost za rast v zakonskem življenju. Zvezde vam bodo naklonjene tudi v odnosih, s katerimi boste prodrli naprej. Umirili se boste tudi ob predlogih zanimivega znanca, ki bi se vam rad približal, pa nekako ne najde pravega načina. Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti konec meseca previdni in nekoliko bolj premišljeni. Poiskati boste morali pravo mero, med delom in počitkom. Na koncu sledi napredek v ljubezenskem odnosu, ki ga boste najbolj veseli tisti, ki ste na pragu novega razmerja, navdušeni in zadovoljni.

RIBI

V prvih dneh novembra se bo izkazalo, kaj lahko dosežete in do kje se lahko v določenem odnosu spustite. Največ sreče na čustvenem področju boste imeli tisti, ki ste pred kratkim začeli vznemirljivo razmerje. Vaše čustveno zanimanje za določeno osebo bo simpatično naravnano. Napake, ki jih lahko pričakujete v zadnjih dneh novembra zaradi Marsa v znamenju škorpijona, morate popraviti brez glasnega dramatiziranja in odvečnih besed. Samski si boste želeli ustvariti čustveno, romantično ljubezensko vezo, vendar vaš čas še ni prišel.

Preberite tudi VENERA V ZNAMENJU BIKA POUDARJA VAŠO LEPOTO