VENERA V ZNAMENJU BIKA POUDARJA VAŠO LEPOTO

Venera v znamenju bika poudarja lepoto.
Venera v znamenju bika poudarja lepoto.

Venera v znamenju bika ohranja lepe stvari v vašem življenju

Venera je planet, ki upravlja stvari, za katere je resnično vredno živeti. To so ljubezen, prijateljstvo in ustvarjalno izražanje. Venera v znamenju bika izraža svoje najboljše lastnosti. Ko ta ljubeč planet vstopi v zemeljski znak bika, vas spomni, kako lep je lahko svet. Venerina prisotnost v tem znamenju simbolizira čas poenostavitve zapletenosti, spuščanje v trdne temelje in ponovno izgradnja odnosov. 

Zmenki v tem času bodo več kot čudoviti. Venerina energija vas opominja, da upočasnite tempo, živite v tem trenutku in poiščete načine, da uživate v družbi nekoga posebnega. Mogoče se boste z ljubljeno osebo v tem obdobju lažje sprostili in si ogledali odličen film, odprli dobro steklenico vina ali se razveselili nečesa okusnega.

Venera v znamenju bika si prizadeva za stabilnost pred strastno energijo.

To pomeni, da boste bolj pripravljeni na zavezo kot na hitre ali priložnostne avanture. Če želite resno razmerje, ali če ste nekaj časa na skrivaj opazovali nekoga, je to lahko čas, ko se odločite, da boste stvari premaknili na naslednjo stopnjo in naredili korak.

Venera v znamenju bika

Ena od pomanjkljivosti tega vpliva je povečana želja po pripadnosti. Če ste v razmerju, ali ste na pol poti do razmerja, se vas bo skoraj zagotovo dotaknilo ljubosumje. Oteženo je sklepanje kompromisov, zato se boste o svojih notranjih občutkih težko umirjeno prepričali.

Če ste samski, pa je to čas, ko boste začutili notranji odpor do pretiranega povezovanja. Potrebovali boste nekaj časa, da se prepričate o ljudeh, in njihovih besedah, toda ko boste to storili, boste zelo zvesti in prepadni.

Vse kar boste v tem obdobju počeli, boste počeli z občutkom. Povezovali se boste s taktilnimi užitki, kot sta masaža ter držanje rok in v spalnici lahko tokrat pričakujete veliko predigre. Odgovarjale vam bodo različne masaže, zato je to več kot ugoden čas da naredite nekaj za sproščanje svojega telesa.

Naklonjeni boste, dokler vas bodo obravnavali s spoštovanjem. Našli boste na tisoče načinov, ki vas bodo usmerili, da naredite svoje življenje bolj prijetno. Odprite se ozračju udobja in stabilnosti.

Na področju medsebojnih odnosov se boste o ljudeh najprej pozanimali, ko boste prepričani, da jim lahko zaupate, pa jih boste spustili blizu. Poznanstva sklenjena v tem času lahko prerastejo v življenjska prijateljstva. Dobro namerno usmerjeni in prijazni, boste v tem obdobju pripravljeni na druženje še posebej takrat, ko bo vključena tudi odlična hrana, saj znamenje bika težko deluje brez izvrstnih gurmanskih užitkov.

Vaša stabilna narava vas bo vodila v nove razsežnosti in z lahkoto boste nudili ramo tudi ostalim.

Povežite se z naravo, uredite cvetlice in ostale rastline in črpajte njihovo moč, ki vas bo zagotovo notranje umirila. Vaš občutek za estetiko vam bo priskočil na pomoč tudi če želite v tem času nekoga presenetiti.

Lepota in vse kar je povezano z njo bo eden izmed glavnih temeljev vašega delovanja, zato se boste morda odločili tudi za kakšen korak, da se še dodatno polepšate. Ljubezenske in ostale odnose boste v tem času najlažje uredili biki, kozorogi, device in škorpijoni. Ognjena in zračna znamenja se boste nekoliko težje povezala z Venero v biku, saj bo za vaš okus premalo strasti in dogajanja.

Kje se nahaja vaša Venera?