ŠKORPIJONI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Škorpijoni, izognite se stresu
Škorpijoni, izognite se stresu

Škorpijoni, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Škorpijoni ste odločni in usmerjeni k ciljem, a medtem ko je vztrajnost vaša močna prednost, se lahko kljub temu hitro znajdete pod stresom. Če želite umirjeno življenje, prenehajte nadzorovati preveč elementov in spoznajte, da določeni stvari ne morete spremeniti, zato jih ne jemljite osebno. Torej, škorpijoni izognite se stresu.

Ostra in premišljena intuicija vam lahko pomaga, ko ste pod stresom krmariti skozi burne vode. Ne pozabite, da je voda resnično pomembna za vas in da boste z njeno pomočjo lažje premostili vznemirjenje in ovire. Ker je škorpijon globok duhovni znak, vas lahko reši tudi molitev, ki vas bo notranje umirila. Igrajte šah in lažje boste premostili stres.

Škorpijoni, izognite se stresu in zaživite bolj sproščeno

blankVodna znamenja imate lahko težave s spanjem, zato je priporočljivo, da imate zraven postelje beležko in pisalo ali računalnik, da svoje misli in občutke izlijete na plan. Ko jih boste naslednjič prebirali, boste zagotovo lažje premostili kakšno težavo, saj jo boste videli še s kakšnega drugega zornega kota. Pisanje vam bo omogočilo, da se znebite vznemirjajočih misli ter da lažje zaspite. Zjutraj so težave večinoma videti manjše, včasih pa jih tudi noč posrka vase.

Zapomnite si: Osredotočite se na tiste stvari v življenju, ki jih imate in ne hrepenite po nemogočem.

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: bodite iskreni in resnicoljubni, recite ne, če vam nekaj ne ustreza, zapisujte si misli in sanje

POZITIVNA AFIRMACIJA: V sebi čutim mir in svobodo.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.