Dnevni horoskop za torek 3. novembra 2020

Današnji dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 3. novembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 3. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustvene zadeve se bodo odvijale harmonično, približno tako, kot ste si zamislili, zato je čas, da se odkrito pogovorite o vsem skupaj.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Z velikim žarom se boste lotevali zastavljenih nalog in prav dobro vam bo šlo, saj vas ovire ne bodo ustavljale.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 10.59 uri preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. S težjimi nalogami pa se danes ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Privoščite si kakšno krajšo trim stezo. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen internetni klepet v družbi prijateljev.

Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Zaradi razpršenih energij pa lahko pozabite nalakirati svoje nohte. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Danes se Merkur prične gibati direktno

Merkur se prične gibati direktno. Merkur je družbeni vodja, ki ureja tudi odnose z brati in sestrami, platonskimi prijatelji, sodelavci in sosedi. Če hrepenite po bolj globokih interakcijah z drugimi, naj Merkur v tem obdobju postane vaš vodnik, ki vas vodi k pravim pristopom na področju odnosov. Ker upravlja z miselnimi procesi posameznika, je priporočljivo izkoristiti čas njegovega direktnega gibanja v smeri lažjega in bolj učinkovitega napredka.

Revščina je pomanjkanje priložnosti.

Amartya Sen

Kaj pravi dnevni horoskop za torek 3. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Josip Ribičič, slovenski pisatelj, dramatik
  • Božo Kos, slovenski ilustrator, urednik in satirik
  • Amartya Sen (Amartya Kumar Sen), indijski humanist, nobelovec
  • Roy Stanley Emerson, avstralski tenisač
  • Anti Rinne, finski politik in predsednik vlade

Na današnji dan izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 10 proti Veneri in Merkurju. Rodil se je tudi Osman II., turški sultan in Meidži, japonski cesar. Umrl je Bojan Adamič, slovenski skladatelj, dirigent in aranžer ter Edvard Kocbek slovenski pesnik, mislec in politik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 3. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prenehajte razmišljati o tem, kako bi lahko popestrili svoje življenje. Zaradi tega in vpliva lune v dvojčkih boste bolj obremenjeni, kar pa lahko slabo vplivalo tudi na vašo okolico.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razmislite, preden boste nekomu izdali pomembno skrivnost, ki bi jo morali obdržati zase. Vse se lahko reši, zato ne skrbite in si dovolite z vplivom lune v dvojčkih biti sproščeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo noče razumeti, kaj mu želite že nekaj časa povedati. Krivi so nesporazumi, ki jih nista rešila v preteklosti. Lažje prišli do bistva, če se boste nehali neprestano zapletati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste kljub težavnim energijam razpoloženi za akcijo. Poskrbite za to, da se bodo tudi ostali v domačem okolju dobro počutili. Energijo lune v dvojčkih pa uporabite zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dobili boste nekaj dokazov, ki vam bodo prav prišli, zato jih ne zavrzite prehitro. Nagajiva vprašanja ljubljene osebe, za katera bo kriva energija lune v vašem znamenju vas bodo prebudila.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 3. novembra 2020

Zjutraj se bo pojavil manjši nesporazum, ki ga boste tekom dne pripeljali v bolj ustrezno smer, vendar le če boste sproščeni. Osredotočite se tudi na reševanje ljubezenskih zapletov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan z vplivom lune v dvojčkih bo za vas precej naporen. Čeprav vam ne bo potrebno skrbeti za finančno plat, vas čakajo zadeve, ki enostavno ne morejo počakati.

 
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes, ko boste z luno v dvojčkih raztreseni pazite na vsako besedo ali dejanje. Marsikaj skupaj vas bo jezilo, zato boste pripravljeni nekomu povedati svoje mnenje in se postaviti zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se še ne boste sposobni konkretno odločiti, kaj boste naredili s svojim čustvenim življenjem. Proti večeru bo na vidiku še nekaj zmede, ki jo prinaša luna v dvojčkih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Soočenje z družinskim članom danes ne bo enostaven zalogaj. Na pravi poti ste, saj ste začeli dajati sebe na prvo mesto. Nekdo pa tega ne bo znal sprejeti, kar vas niti ne bo zanimalo.

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes, ko bo luna v dvojčkih, se ne boste mogli zanesti le na šesti čut, potrebno bo upoštevati tudi dejstva in stroga pravila. Pazite pri finančnih zadevah, ki vas bremenijo v ozadju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste potrebovali veliko energije in zbranosti, da se boste sprijaznili z obveznostmi. Posvetite se napredku in tistemu, kar vas veseli, le tako ste na dobri poti k temu, da ujamete srečo.

Preberite tudi Mesečni horoskop ali Ljubezenski horoskop za november