Dnevni horoskop za torek 22. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 22. septembra 2020.

Dnevni horoskop za torek 22. september 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Začutili boste svojo moč in se usmerjali proti svojim ciljem samostojno, z naprednimi idejami boste presegli obstoječe. Prihaja tudi občutek zmage.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: V kolikor boste danes v skušnjavi, da bi podlegli jezi in zameri, se nemudoma zavedite odločitve in pomislite na vrednote, ki jih optimizem zbuja v vas.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Danes se prične obdobje Sonca v znamenju tehtnice

Sonce, ki 22. septembra ob 13.31 uri preide v znamenje tehtnice je simbol ravnotežja. Prihaja zračno obarvana energija. Sonce vstopi v to harmonično znamenje ob jesenskem enakonočju, trenutku, ko sta dan in noč enaka. Preberite več!

Danes praznuje Andrea Bocelli: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Device, kar ga opisuje kot dosledno, marljivo in natančno osebo. Luna v znamenju Kozoroga mu podarja odločnost, tradicionalne vrednote in zadržanost v ljubezenskih odnosih. Ko ljubi, je popolnoma predan in zvest, ne zna se pretvarjati. Z Merkurjem v znamenju Device je njegova komunikacija jasna in dovršena, obetajo se mu tudi dobri rezultati na področju, kjer je zahtevana odlična komunikacija.

Njegova Venera se je ob rojstvu nahajala v znamenju Device, kar pomeni, da v odnosih ni najbolj sproščen, saj ima vedno občutek, da mu nekdo nekaj prikriva. Ljubezen do glasbe in umetnosti mu je položena v zibelko, zato je lahko na teh področjih zelo uspešen.

Kaj pravi dnevni horoskop za torek 22. september 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Vinko Möderndorfer, slovenski pesnik, dramatik in režiser
Princesa Marta Ludovika Norveška
Luís Nazário de Lima Ronaldo, brazilski nogometaš
Maarten Stekelenburg, nizozemski nogometaš
Tom Hilde, norveški smučarski skakalec

Na današnji dan so nogometaši Maribora Teatanica odigrali prvo tekmo Lige prvakov na domačem igrišču. Rodil se je Nick Cave, avstralski glasbenik, tekstopisec, pisatelj in Janez Gradišnik, slovenski pisatelj. Umrl je Izidor Cankar, slovenski umetnostni zgodovinar. V Ajdovščini se rodil slovenski slikar in grafik Veno Pilon.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 22. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čakate na nekaj odgovorov in danes boste s pomočjo lune v strelcu polni upanja in pričakovanj. Vsekakor je mogoče, da se nekaj zgodi pozneje, kot upate, zato ne prehitevajte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na nekaj ste že pripravili, toda še vedno bi se utegnilo zaplesti, če ne boste dovolj organizirani in sistematični. Ne bodite popoldne prezahtevni, posebno v odnosih z mlajšimi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo, ki ga komaj poznate, vas bo prosil za uslugo. Ker bo šlo za malenkost, boste zadevo sprejeli brez pravega razmisleka, vendar vam bo že kmalu žal, saj ste preobremenjeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Umaknite se danes, ko bo luna v strelcu iz vrveža. Napolnite si baterije in začnite uživati v življenju. Zdi se da si jih boste najlažje napolnili skozi pospravljanje v domu, ali sprehodi v naravo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Namenite več časa sebi, klepetajte in se družite z vsemi, ki so vam najbolj pri srcu. Srečanje z ljubljeno osebo vam bo pospešilo srčni utrip. Pazite le pri vožnji, saj boste raztreseni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 22. septembra 2020

Danes boste zaradi lune v strelcu tik pred zdajci in opravljanjem neke naloge zmedeni in neodločni. Moti vas vse, čeprav pravzaprav veste, da gre za malenkosti. Varujte svoje zdravje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se boste kljub luni v strelcu počutili nezadovoljno, zato se nikakor ne boste uspeli zbrati. Marsikaj poteka drugače od pričakovanega, kar vam ne bo najbolj všeč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoliko nejevoljni boste in kljub luni v ognjenem znamenju bolj počasni. Ne zastavljajte si večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol, pa še nekdo od prijateljev bo nekoliko nezadovoljen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijeten dan je pred vami, saj imate z luno v vašem znamenju priložnost, da rešite zadeve, tako doma kot s partnerjem. Na potezi ste vi, zato le pohitite, posebno v večernih urah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni boste danes, ko bo luna v strelcu nekoliko negotovi, posebno če se še niste dogovorili okoli pomembne odločitve. Pozor v poslovnih vodah, saj ste izčrpani in raztreseni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dopoldne namenite svojim bližnjim. Tako boste hitro spoznali situacijo in se pripravili na nove korake. Želite si urediti vtise, na katere morda še niste pripravljeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Praktična in učinkovita energija bo za vas kot naročena. Videli boste kaj vse je za narediti, se lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Vendar življenje od vas zahteva, da ste prilagodljivi.

Preberite tudi tedenski lifestyle astro namig ali mesečni horoskop.