Tedenski horoskop za obdobje od 21. septembra do 27. septembra napoveduje prijeten skok v teden pred vami

V teden se boste podali nežni in umirjeni, saj Sonce od torka dalje nadaljuje svojo pot v znamenju zračne tehtnice. Tedenski horoskop od 21. septembra do 27. septembra napoveduje, da vas bosta skladna energija in veliko ljubezenskih priložnosti razveseljevali skoz teden. Ki bo namenjen tudi raznim ustvarjalnim podvigom.

Prvi krajec vas bo v četrtek obogatili z željo po lepoti in prijetnih sprostitvah. Znali boste poskrbeti zase. Tudi če vam bodo nagajali s kakšnimi pripombami, vas to ne bo zanimalo, saj boste pod vplivom dobrih energij.

Venera v znamenju leva bo uredila neurejene odnose in vam prišepnila kakšno strastno misel.

Nov tedenski horoskop napoveduje, da bo ta vpliv bo poskrbel, da vaša energija ne bo več tako trda in hladna, zato se boste v medsebojnih odnosih boljše sporazumevali.

Tedenski horoskop za obdobje od 21. septembra do 27. septembra

Vzpodbujen bo občutek, da ste najboljši, kar lahko spretno uporabite v poslovnem svetu. Venera bo prijazna, sproščena. Skratka ugodna za vaše ljubezensko področje. Skupne dogodivščine, zmenki in srečanja bodo potekali v dobrih energijah. Malce boste razpuščeni, vendar nič kaj zoprni in dvomljivi.

Taktne odločitve, ki jih boste sprejemali vas bodo prepričale, da nadaljujete v pravi smeri in se pri tem ne obremenjujete z okolico. Če vas čakajo pomembni sestanki, ki bi jih radi izpeljali v miru, jih planirajte do nedelje, saj se Merkur še nahaja v tehtnici, nato preide v škorpijona.

V teden se boste torej podali s številnimi cilji. Prepletali se boste topla energija in strast. Prebujeni bodo notranji občutki, povečana bo tudi želja po zaslužku, zato si boste taktično zastavili nove cilje, pri tem se na tuja mnenja ne boste preveč ozirali, saj boste globoko prepričani v svoj prav in seveda zelo pogumni.

Tedenski horoskop za obdobje od 21. septembra do 27. septembra za prijeten skok v teden nakazuje, da lahko največ sreče lahko v tem tednu pričakujete levi, device in tehtnice. Nekaj težavic pa se lahko naniza rojenim v znamenju ovna, dvojčkov in raka.

Preberite tudi NAJBOLJŠI USTVARJALNI NAVDIH ZA ASTRO ZNAMENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pri samskih ovnih bodo čustva tista silnica, ki vas bo v tem tednu vodila, določala meje dopustnega in vas usmerjala na prave ljubezenske poti.

Sredina tedna bo nekoliko bolj naporna, saj bodo v ospredju predvsem nejasnosti, razum pa boste potisnili v ozadje. Vezani se boste ves teden pripravljali na to, da bi s partnerjem začeli zelo pomemben pogovor. Konec tedna vam bo končno prisluhnil, a njegova reakcija ne bo takšna, kot ste si jo morda začrtali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svoje misli in čustva boste s pomočjo Sonca, ki v torek preide v tehtnico uredili do te mere, da boste na vse gledali z veliko mero optimizma in komaj čakali na vse prijetnosti, ki jih življenje prinaša. Če vas preganjajo nedokončane obveznosti boste trdno prijeli za delo. Potrebno se bo sprijazniti s tem, da bo potrebno določene pomembne načrte prestaviti. S tem ne boste na nikakršni izgubi. Kvečjemu boste celo kaj pridobili in si naredili dober plan za prihodnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna boste prepričani, da so vaše besede in razmišljanja prava resnica, kar pa ne bo všeč ljudem okoli vas. Če ne boste pazljivi lahko hitro zapadete v krizo, iz katere ne bo tako lahko uiti. Izberite si miselno nalogo, ki bo možgane zaposlila, s tem pa se boste izognili napadom kritike in drugih stvari. V ljubezni se boste konec tedna izogibali dokončnim odgovorom. Po glavi se vam bodo pletle negativne misli, kar lahko povzroči, da se v nedeljo počutite nemočne in ranljive.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse bo v prvih dneh tedna bolj ustaljeno, zato boste morali sami poskrbeti, da vam ne bo preveč dolgčas.

To, kar boste storili spontano, brez predhodnih načrtov, bo boljše kot dolgo načrtovanje. Partnerju ne boste znali povedati, kaj hočete, vendar bo kljub vsemu uganil, katere želje so vam najpomembnejše. Hvaležni mu boste za razumevanje. Ne obžalujte odnosa z osebo, ki se je trenutno oddaljila. Za zdaj ne moreta rešiti vseh napetosti, kar pa ne pomeni, da je vse skupaj zaključeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Velikokrat rečete nekaj kar sploh ne mislite, vaše besede bodo v sredini tedna izraz nepremišljenosti. Sami se zavedate, da je takšna tudi vaša osebnost in da boste to težko spremenili. Začnite se nekoliko nadzirati, drugače se vam bodo ljudje začeli umikati. Kar naprej se nekaj zapleta in vedno znova in znova popravljate probleme, ki so povezani s preteklostjo. V soboto se ustavite in naredite red v svojih mislih. Zadevi pridite do dna. Le tako bo šlo naprej vse kot ste si zastavili, kar si želite že nekaj časa.

Preberite tudi IMATE OBČUTEK, DA JE LJUBEZEN TRENUTNO BREZ STRASTI?
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pred vrati je jesen in bolj intenzivno boste sledili svojim osebnim ambicijam.

Zadev ne boste želeli pometati pod preprogo, ampak jih reševati. Svojih zastavljenih nalog se boste lotili na aktiven način. Pred vami je teden učenja in velikih lekcij. V veliki meri vas bo v soboto sprostila narava. Glasba bo balzam za dušo. Veliko vlogo pa bodo imeli tudi prijatelji, ki vas bodo razumeli in podpirali v vseh situacijah. Samskim se ne obeta prav veliko ljubezenskih trenutkov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločali se boste o pomembnih zadevah, od katerih je odvisna tudi vaša finančna stabilnost. Predvsem se trudite biti inovativni in sposobni razumeti ter slediti smernicam, ki ste jih skupaj s poslovnimi partnerji prinesli pred časom. Lahko se zgodi, da se vam določen projekt ne bo zdel ravno najboljša poteza. Ne dovolite si zahajati v konfliktne in brezglave odločitve. Razdvojenost med delom in zasebnim življenjem bo v petek in soboto vaša razpoka, ki jo boste morali nekako zapolniti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dela bo v prvih dneh tedna nekoliko več, kot ste pričakovali. Presenečeni boste, ko se vam bo nasmehnil nekdo, o katerem sanjate že nekaj časa. Vendar bodite pazljivi, da ne boste prehladno odreagirali. Ne ocenjujte na podlagi prvega vtisa. V soboto vas bo razvedrila kava s prijateljem, ki vas bo nasmejal. Pazite glede večjih stroškov, lahko si pomagate z manj dragimi rečmi. Ne dovolite, da bi se dvignilo preveč prahu okoli večje odločitve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V torek in sredo, ko bo luna v vašem znamenju se boste hitro premikali z ene teme na drugo in iz enega mesto na drugega. Ustavite se in dobro razmislite, kaj bi lahko v tem trenutku spremenili, da bi lažje funkcionirali. Poglobite se vase in pokažite resnična čustva. Situacijo, ki je nastala, morate umiriti, predvsem pa morate spoznati kaj je prav in kaj je narobe. Dovolite, da se stvari malce poležejo, nato pa se podajte konec tedna v diplomatski pogovor. Zapišite si nekaj pomembnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkoristite vsak dragocen trenutek v tem tednu za iskanje notranjega miru.

Bodite iskreni tudi do sebe, ne le do drugih. Pri delu vas zanimajo vse podrobnosti, in prav to je edina pot do uspeha, ki si ga že želite nekaj časa, pa vam ni bila namenjena. Izredno marljivi in aktivni boste v petek, kar se vam bo obrestovalo, ko bo govora o zadevi, ki jo obvladate. Uporabite svoje jasno razmišljanje in vse boste hitro razumeli. Kljub energičnosti, ki jo boste občutili ne bodite prehitri na cesti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu, vam bo šlo delo odlično od rok. Lahko boste zaključili s projektom, ki se je že dolgo vlekel, zaradi česar se vam bo odvalil kamen. Za konec tedna pa se posvetite prijateljem, ki imajo za vas mnogo novic. Večine se boste razveselili, obstajajo pa tudi nekatere, ki vam bodo povzročile začasen notranji nemir. Ne se bojte, kajti v nedeljo boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozitiven teden za urejanje poslovnih in čustvenih zadev je pred vami. Sposobni boste potegniti jasno črto pred nekaterimi stvarmi, ki so vas do sedaj čustveno in psihično utrujale. Končno se odpirajo novi horizonti tudi na čustvenem področju. Nekaterim se končno kaže veliko več strpnosti v partnerskih odnosih v katerih je do sedaj vladal pravi nemir. Znali boste poiskati lepe priložnosti in jih ujeti, takrat ko bo prišel najboljši trenutek.

Preberite tudi KATERA ASTRO ZNAMENJA SE NAJBOLJ VESELIJO JESENI?