Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. septembra do 27. septembra

V ponedeljek se bo luna skozi dan sprehajala v znamenju škorpijona. Misli bodo zbrane, motivacije za delo bo dovolj, primanjkovalo vam bo le nekaj optimizma. Na ljubezenskem področju boste čutili, da ste ljubljeni in zaželeni, zato bodo konflikti če bo strast izpolnjena odvihrali mimo vas. Zvečer ob 21.31 preide v znamenje strelca, zato bo noč razposajena, mikali vas bodo tudi spletni klepeti.

Energije bodo v torek ognjeno usmerjene in intenzivne, pomembno pa vam bo predvsem da vas bližnji opazijo in pohvalijo. Odzivali se boste malce površno, saj boste na vsak način želeli doseči, kar ste si zastavili, tekmovalno naravnanost skušajte uporabiti v svoj prid.

To je ugoden čas za investicije, izpeljavo načrtov, organizacijo, skratka vse, kar bo rezultate prineslo hitro in brez prevelikega truda. Neznano in skrivnostno vas tokrat ne bo zanimalo, nagibali se boste le k preverjenim zgodbam.

blankV četrtek prehaja luna v kozoroga, prva tako nastopi Prvi krajec.

Z natančnostjo se lahko rešite pred kakšnim zapletom, premišljen pristop pa bo vezan tudi na medsebojne odnose, ki bodo tokrat malce bolj hladni in zadržani. Kljub mejam, ki si jih boste postavljali, lahko končate kar ste začeli in si naredite predvsem boljši finančni načrt za prihodnje dni.

V petek, ko bo luna v zemeljskem znamenju se boste osredotočali predvsem nase in si tkali navidezne cilje ter želje.

To je čas, ko lahko na področju odnosov ali družine marsikaj gre narobe, vendar se nikar ne predajte negativnemu razmišljanju. Raje se skušajte o vsem skupaj pogovoriti, čeprav bo težko upoštevati stališča drugih in se prilagajati.

V soboto ob 8.08 uri preide luna v vodnarja. V hitrem tempu se boste težje poglabljali, zato si raje privoščite druženje s tistimi, ki so vam resnično pri srcu. Za meditacije in poglabljanja čas ni najbolj primeren, saj se boste težje osredotočili. Veseli boste, če vas bo kdo poklical ali vam pisal, seveda boste stik popeljali v zanimivo debato.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN