Dnevni horoskop za torek 18. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, torek 18. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Notranja moč vas bo danes vodila do neverjetnih rezultatov, prav tako pa ne boste pozabili nase.

Horoskop smernica za astrološka znamenja: Če želite v kratkem osebnostno napredovati, se osredotočite na tisto, kar je res pomembno, vse ostalo pa pustite da rešujejo drugi.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju leva

Danes z luno v znemenju leva bo poudarek na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti.

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Danes praznuje Ana Šinkovec: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Leva, ki je znak moči, najvišje oblasti, simbol sonca in zlata, prodorne sile svetlobe in besede, zato je njena osebnost živahna, toda dobrohotna in hkrati vesela. Kot partnerica zna biti ob primernem partnerju pravi biser. Kot gostiteljica ne bo partnerja nikoli spravili v zadrego, nasprotno, partner ob njej zablesti.

Z Marsom, ki se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva, je zelo družabna in tudi pri delu ne želi biti sama, pač pa raje deluje kot del skupine. Če ugotovi, da jo je nekdo izkoristil, se glasno razburja zaradi krivice, ki se ji je zgodila. Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Strelca, zato se ne počuti dobro ob problemih in čustvenih bolečinah, pa naj bodo njene ali od drugih.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Franc Jožef, avstrijski cesar
Oskar Hudales, slovenski pisatelj
Milena Mohorič, slovenska germanistka, pesnica in prevajalka
Gaetano Kanizsa, italijanski psiholog in umetnik
Radko Polič, slovenski igralec

Na današnji dan predsednik ZDA Woodrow Wilson izda Razglasitev nevtralnosti. Umrl je Rajko Koritnik, slovenski operni pevec, tenorist in Ivan Oman, slovenski publicist in politik. Rodil se je filmski režiser in scenarist poljskega rodu Roman Polanski.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: torek 18. avgust 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Predajanje skušnjavam bo danes zaradi ugodne lune v levu mikavno, vendar boste težje našli poti iz slepe ulice, zato se o vsem skupaj najprej prepričajte. Držite se ljudi, ki vas spoštujejo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V službi boste danes s pomočjo lune v levu postavljali nove smernice, ki pa marsikomu ne bodo najbolj pisane na kožo. Počasi boste celo pripravljeni na nekoliko drznejši korak.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Radi bi počeli nekaj novega, zato boste danes skozi dan bolj nemirni. Izkazali se boste tudi pri težjih opravilih in vsekakor lahko pričakujete tudi kakšen prijeten kompliment.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Več boste danes, ko bo luna v levu naredili in storili, če se boste povezali z osebami, ki razumejo vaš pogled na stvari. Na zasebnem področju se boste tokrat ukvarjali bolj sami s sabo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Globoka čustvena energija, vam bo dopuščala, da živite v skladu s svojim ritmom ter da se brez zadržkov predate. Prisluhnite svoji notranjosti in svetujte prijateljem po svoji moči.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 18. avgusta 2020

Danes se poskusite dogovoriti, tudi glede novih pogojev, ki vas usmerjajo k boljšemu počutju. V nasprotnem boste zmedeni in kljub luni v levu nekoliko neopredeljeni pri svojih odločitvah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Delo si boste znali s pomočjo lune v levu popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam pisane na kožo, zato boste zelo razpoloženi tudi za nove priložnosti, ki pa lahko skrivajo past.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V službi boste v današnjem dnevu pokazali kaj čutite in kaj si želite. Imeli boste priložnost ujeti dobro dogajanje. Veliko uspešnejši boste, če boste sami s sabo zadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se vam bo s pomočjo lune v levu izpolnila želja, o kateri sanjarite že dlje časa. Ljubezen v sebi skriva mnogo dobrih in ugodnih rešitev zato lahko mirno stopate korak za korakom naprej.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je odličen dan z luno v levu, ki si ga boste v veliki meri naredili sami. Poslovni uspehi se bodo stopnjevali in to vas bo vzpodbujalo k hitrejšim in boljšim odločitvam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne boste prave volje za druženje in smeh, a se boste vseeno dobili s prijatelji, od katerih boste pričakovali konkretne odgovore na vaša vprašanja, kar jih bo morda malce razjezilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslovno življenje in čustva bodo z luno v levu pomembna področja. Danes se temu ne boste mogli izogniti, kljub temu, da se boste trudili. Morda pa vam bo to odprlo pot, ki bo zelo zanimiva.

Vas zanima TIBETANSKI HOROSKOP: KAJ JE VAŠA KARMIČNA NALOGA?