Obdobje s potovanjem Venere v znamenju nežnega raka podarja čustveno plat

Venera se je 7. avgusta začela gibati v znamenju vodnega raka. Ko boginja ljubezni in užitka, Venera vstopi v znamenje raka se začne na področju čustev pristop z druge perspektive. V tem znamenju bo ostala do 6. septembra.

Ker Venera prehaja iz območja energije zraka, v energijo vode, se lahko soočate z raznimi krivicami. Doživljanje teh vibracij je lahko boleče, ker je rak eno izmed najbolj čustvenih in občutljivih znamenj. Kljub vsem obremenitvam boste iz čustvene globine, sposobni potegniti moč za pravičnost in enakost. V tem obdobju bo treba popraviti in proučiti tudi nekaj pomanjkljivosti.

Obdobje s potovanjem Venere v znamenju nežnega raka podarja čustveno plat

Pričakujete lahko, da bo prišlo do čustvenih zrušenj in morebitnega razpada, saj ta vpliv prinaša solze v kombinaciji z energijo čustvenih frustracij.

Dobra novica je, da boste lahko nadaljevali naprej, saj ta Venera pluje s tokom in odprto sprejema nove ustvarjalne podvige, z odprtim srcem in prijaznostjo.

Venera v raku je boginja pravičnosti.

Vstop v znamenje raka je morda ravno tisto, kar potrebujete, da se soočite. Rak ima podobno kot živalski simbol mehko notranjost, a tudi zelo trdo lupino, ki je na koncu tukaj za vas, da vas močno zaščiti.

Venera v povezavi z znamenjem raka prinaša vrednotenje čustvenih vezi, ki so bile ustvarjene v preteklosti. Ta vpliv lahko potuje v nasprotju z vašo lastno naravo. Zaljubljeni imate lahko trdo zunanjo lupino, spodaj pa je občutljiva duša. Ljubezenska združljivost bo odvisna od tega, kako varno se počutite v določenem odnosu. Najboljše se boste počutil v objemu, v varnem zavetju ko se počutiš varno. Doma si boste želeli ustvariti prijetno intimno vzdušje.

Zaradi ranljivega srca vas lahko razumejo napačno.

Ta občutljivost je lahko vaša moč, vendar potrebujete zaščito, še posebej če v odnosu že nekaj časa niste najbolj zadovoljni. Obremenijo vas lahko tudi psihične turbulence drugih ljudi. Da razvijete občutek zaupanja, boste potrebovali čas in razne potrditve. Že majhna zavrnitev ali negativen namig lahko povzroči močno užaljenost.

 

Obdobje s potovanjem Venere v znamenju nežnega raka podarja čustveno plat

V času Venere v raku se v ospredje pomika tudi preteklost, pomembni bosta družina in tradicija, več časa se boste zadrževali v domačem okolju, ki vam bo ponujalo notranjo umiritev.

V odnosih boste zvest prijatelj, ki rad ostaja v stiku, tudi če ima goro obveznosti. Vaša živahna domišljija vas lahko vodil v katero koli od umetnosti. Vaše delo bo imelo v tem obdobju čustveno zdravilni vidik.

Vse se bo odvijalo na globlji ravni, povezano z močnim čustveni doživljanjem. Cenili boste tiste, ki v ljubezen in skrb za odnos vlagajo več svoje energije in znajo presenetiti na nežen način.

Preberite tudi LJUBEZEN: KAJ LAHKO ŠKODUJE BOLJ KOT VARANJE?