Tedenski horoskop za obdobje od 17. avgusta do 23. avgusta napoveduje manjše nejasnosti

V začetku tedna se vas bo dotaknila konjunkcija med Soncem in Merkurjem. Posel, trgovina, telefon, pisanje, učenje in književnost postajajo najbolj pomembni faktorji, ki jim boste namenjali svojo pozornost.

Prihaja bolj jasno zavedanje ciljev, bister um, dobra organiziranost, praktično razmišljanje ter sveža moč za delo intelektualne narave. V četrtek Merkur preide v znamenje device, zato boste vedno bolj fokusirani na poslovne in finančne odločitve.

Tedenski horoskop za obdobje od 17. avgusta do 23. avgusta napoveduje manjše nejasnosti

Sonce v Soboto zapusti znamenje leva, zato se počasi poslovite od sproščenosti, optimizma in povečanega poguma, ki vas je spremljal.

Prihajajo resnost, hladnost in vztrajen pristop. Morda se vam bodo določene sanje podrle, vendar nikar ne obupajte prehitro, saj boste s tem vplivom kmalu pripravljeni graditi nove, morda celo bolj stabilne temelje.

Največ dobrih energij in spontanih odločitev lahko v tem tednu pričakujete rojeni v znamenju bika, raka in device, nekoliko težje pa se boste skozi teden pomikali rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

Preberite tudi KATERO ZNAMENJE IMA NAJVEČ LASTNOSTI SLABEGA PARTNERJA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne skrbite, v ponedeljek in torek, ko bo luna v levu bo dovolj priložnosti, da se podate naprej in slediti svojim pogumnim vzgibom.

Dober odnos vam bo pomagal, da premagate svoje notranje omejitve. Če ste še samski, boste pogumno osvajali osebo, ter dosegli zmenek na svojem koledarju. Dobro premislite in pretehtajte konec tedna svoje odločitve, saj bodo posledice povezane z družino v nasprotnem primeru obremenilne. Kljub temu, da vaše stanje ni tisto, kar ste si želeli, boste inovativno prodirali naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju dela in denarja se boste vztrajni biki sredi tedna, ko bo prisoten Mlaj izkazali s svojo prizadevnostjo in resnično brez besed poprijeli za nove načrte. Vaša pozitivna naravnanost bo nalezljiva, zato boste razveseljevali tudi druge. Dovolj boste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato nadaljujte v smeri, ki je donosna. V domačem okolju bo konec tedna nekdo izredno zahteven in nikakor ne bo popuščal pri odločitvah, ki so žal tesno povezane z vašim osebnim življenjem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sodelavec, ki ni najbolj zadovoljen, bo v sredini tedna skušal zbuditi vašo pozornost. Nikar naivno ne verjemite vsemu, saj se v ozadju skriva slab namen. Raziskovali boste nekaj, kar je precej težavno, kljub temu ne boste želeli odnehati, dokler ne boste našli ustrezne odločitve. Poglobite se vase in izkoristite svoje sposobnosti komunikacije na takšen način, da se boste lažje dokopali do pravih rezultatov. Nedelja bo obarvana z ljubeznijo, ki jo boste začinili z romantiko.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Povečana negotovost vas bo zopet vrgla v fazo občutljivosti, vendar je nikar ne poskušajte zanemarjati, saj bodo na voljo modre rešitve.

Nežna energija bo proti koncu tedna vaša rešitev, saj se boste končno notranje umirili in odločili kak o nadaljevati z nekom, ki vam izpoveduje čustva. V soboto in nedeljo se nikar ne ustrašite sami sebe in dvomov, povezanih z ljubeznijo, ki se bodo nabirali v notranjosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V domačem okolju sredi tedna kljub ugodnemu Mlaju ne boste našli skupnega jezika. Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj se kopičijo številne zadeve, ki ne vplivajo dobro na razvoj dogodkov. Čas je, da izvedete pomemben korak, o katerem sanjate že dlje časa. V soboto se boste podali v raziskovanje neznanega. V odnosu z ljubljeno osebo boste v nedeljo prijetni in nežni, skratka takšni da se vam obetajo lepe ljubezenske vibracije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh tedna, ko bo luna v levu, boste vztrajni in motivirani za pogumne odločitve. Na vidiku je tudi komunikacija z ljudmi, ki vam lahko odprejo nova obzorja. Trudili se boste, da dosežete umirjene vibracije, tako bodo tudi kočljive zadeve stekle v pravo smer. Počasno delovanje vam bo v soboto in nedeljo prinašalo prave odgovore, ki bodo odskočna deska za prihodnje odločitve. Manjkalo bo le divje strasti, s čimer pa se niti ne boste obremenjevali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Želeli ali ne, v tem tednu prihaja čas, ko bo potrebno zavihati rokave in se usmeriti v delo.

V vaši družbi bo razigrano, zato vas bodo z veseljem spraševali za nasvete in vas tudi upoštevali. Na obzorju je v nedeljo prelepa ljubezenska zgodba, ki vas bo popeljala k novim razmišljanjem, tudi na področju spolnosti, kjer ste se v zadnjem času malce zaprli vase. Na plano boste prišli polni energije in idej, ki bodo ljubljeni osebi všeč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odločili se boste za zadevo, ki vam bo pričarala nasmeh na ustnice in umirjeno počutje. Nove priložnosti se bodo pokazale tudi pri financah, zato jih izkoristite. Na področju posla lahko dosežete odlične rezultate, ki bodo dobra podlaga za naprej. Zahvalite se prodornosti, ki vas bo popeljala k bolj prijetnim odločitvam. V soboto in nedeljo si boste znali prisluhniti, še posebej vezani, ki vam bo močno stalo do tega, da se še bolj poglobite v ljubljeno osebo in njeno podzavest.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vam v tem tednu polepšal dni, lažje se boste znašli tudi na področju dela. Prevzemite pobudo, saj boste le tako začeli stopati naprej in morda celo koga prehiteli. Naj vas ne vznemiri mnenje prijatelja, ki je prepričan, da ve, kaj bi morali storiti, raje delujte po svoje. V nedeljo boste na osebnem področju nezadovoljni, saj bo nekdo od družinskih članov želel, da ste ves čas prisotni v okolju, ki vam ne bo naklonjeno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V preteklih dneh ste se preveč zagnali v nekaj, kar dejansko ni izvedljivo.

Čim prej preverite, kje delate napako ter se posvetujte s tistimi, ki jim zaupate. Zaradi vpliva Mlaja pričakujte spodbudo, s katero boste lažje prišli do osebnega napredka. V soboto boste polni zamisli,. pogovor z družino bo prinesel prave odgovore in dolgoročno razbremenitev. Končno se boste vsem preteklim težavam nasmehnili in zamahnili z roko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh tedna prihaja zagon, začeli boste ukrepati, tudi na ljubezenskem področju, kjer stvari niso postavljene kot bi želeli. Prijetne zadeve, po katerih hrepenite se bodo začele vrteti v vaši bližini. Sprijaznite se, da lahko naredite tudi napako, hkrati pa bodite pripravljeni na pogovore, ki bodo vključevali veliko direktnih vprašanj. Področje zdravja bo izpostavljeno še posebej v nedeljo, saj se lahko pojavi kakšen glavobol.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V tednu pred vami prihaja z Mlajem zanimiv vrtiljak, še posebej na poslovnem in finančnem področju. Več pogovorov se bo vrtelo okrog finančnih težav, katere boste začeli reševati bolj taktno. Na področju ljubezni se bodo zadeve konec tedna premaknile iz mrtve točke, ki vas je spravljala v slabo voljo že nekaj časa. Zaljubljeno se boste smukali sem ter tja in čakali na romantično povabilo simpatične osebe.

Preberite tudi OTROŠKI HOROSKOP: LASTNOSTI IN NAMIGI