Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 17. avgusta do 23. avgusta

V ponedeljek bo poseben, za nekatere celo srečen dan, saj vas bo spremljala luna v znamenju leva. Lepe energije, toplina v odnosih in želja po tveganju, vse to vas bo vabilo v svoj objem. Pripravljeni boste na delo, akcijo in zabavo, težko pa se boste potrpežljivo držali vseh navodil in začrtanih meja.

Ne zaustavljajte se v torek, ko bo luna še v levu pri malenkostih, raje se usmerite v nekaj bolj perspektivnega in pomembnega.

Poglobite se v vse, kar vas bo obkrožalo na realen in hkrati zrel način, saj boste le tako ujeli pravo smernico, brez da bi zraven koga prizadeli. Podpis pogodbe ali druge pomembne zadeve lahko izpeljete, vendar pazite na droben tisk in na svojo prikupno zmedenost.

V sredo ob 10.20 uri se luna pomakne v devico, prihaja tudi Mlaj.

Red in disciplina vas bosta popeljala k pospravljanju, čiščenju, vendar vas bo energija Mlaja zadrževala pred pretiravanjem. Z veseljem se boste lotili težjih nalog in se podali v dodatno izobraževanje na področjih, ki vas zanimajo. Četrtek bo delovno obarvan, motivacije bo dovolj, zbrane misli pa vas zagotovo vodijo v pravo smer.

Če želite nekaj poskusiti, je sedaj več kot ugoden trenutek. Zaradi pomanjkanja spontanih energij pa boste nekateri težko usklajevali svoje delovanje z drugimi, prav tako pa tudi svoje dnevne obveznosti z notranjim dogajanjem.

V petek ob 11.16 uri preide luna v znamenje tehtnice.

Prijetna in predvsem umirjena vibracija bo poglobila odnose in željo po biti ljubljen ter spoštovan. Zapleti in dvomi se umikajo, prihaja povečana želja po ustvarjanju in branju lahkotne literature. Pogovori bodo harmonični, sobota pa bo več kot odličen dan za prijeten zmenek z ljubljeno osebo ali sprehod s prijateljem.

V nedeljo ob 12.16 uri prehaja luna v znamenje škorpijona.

Prebujeni, strastni in polni novih iztočnic se boste neobremenjeno podali novim dogodivščinam naproti. Ljubezen bo najbolj pomembna, vendar se boste poglabljanju in kompliciranju raje izognili. Prevladali bodo konkretni prijemi, s katerimi se lahko zavihtite v kakšno s strastjo obarvano avanturo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN