Dnevni horoskop za sredo 7. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, sredo 7. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za sredo 7. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan habitata. Zagnali se boste v nekaj, kar morda zahteva več preciznosti, ki pa danes ne bo ravno vaša vrlina.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: S svojim odličnim občutkom boste v današnjem dnevu prehiteli težave in jih rešili še preden bodo dobile negativen priokus.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni.

Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični. Ključ današnjega dne je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Danes praznuje Vladimir Putin: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Tehtnice. Je šarmanten, eleganten in precizen moški, ki je s svojo simpatičnostjo dobrodošel v vsaki družbi. Luna v znamenju Dvojčkov mu podarja razigranost in spontanost. Ko ljubi je predan, če v razmerje ni prepričan, je sposoben možnosti iskati tudi drugje. Ni najbolj zaupljiv, zato mora vse večkrat preveriti.

Merkur v znamenju Tehtnice ga usmerja v prijetno komunikacijo, nevsiljivost in prilagodljivost. Z Venero v znamenju Škorpijona sta mu strast in uspeh položena v zibelko, zato bo v življenju vedno uspešen, saj se znajde na svoj način in je zelo prepričljiv.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo, 7. oktober 2020?

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

Karel XIII. Švedski
John Marston, angleški pesnik, dramatik, satirik
Martin Hočevar, slovenski poslovnež, mecen in politik
Desmond Tutu, južnoafriški nobelovec
Toni Braxton, ameriška pevka

Na današnji dan Davo Karničar kot prvi smuča z Mount Everesta. Rodi se Toni Braxton, ameriška pevka. Umrla je Ana Politkovska, ruska novinarka in filmski režiser, scenarist France Kosmač. Na Broadwayu premierno uprizorijo predstavo Mačke (Cats).

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop, sreda 7. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na finančnem področju bo danes, ko je luna v dvojčkih potekalo vse kot namazano. Zaslužili boste celo več, kot ste pričakovali. Dobro premislite glede naložbe, kajti imeli boste več priložnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ko se je že zdelo, da se boste zanesli na preizkušene poti, se bo pionirski duh v vas spet zmagal. Preprosto ne prenesete tega, da bi izgubljali čas z nečim, kar se je že prevečkrat zaključilo negativno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Finančno si boste končno opomogli, vendar bodite vseeno previdni pri večjih investicijah. V službi boste zelo uživali. Poslušajte notranji glas, še posebej v večernih urah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Namesto da nenehno premišljujete, v čem vse vas določena zadeva omejuje, bi se raje opomnili, da v marsičem vašo svobodo tudi povečuje. Med prednostmi in slabostmi ne tehtajte predolgo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustva bodo zaradi lune v dvojčkih zapolnjevala realnost brez primere. Iluzije, če jih imate, se bodo stapljale, vendar prijazno, celo zelo simpatično, brez neprijetnih občutkov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop, sreda 7. oktober 2020

Vznemirljiv dogodek bo s pomočjo lune v dvojčkih prebudil prijetna čustva. Ljubezen je zelo blizu, obujajo se skriti spomini. Mogoče je, da boste našli nekaj, na kar ste že pozabili.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Stabilnost počutja in energije bo očitna. Veliko se boste posvečali svojemu telesu in kondiciji. Konec dneva se boste posvetili prijateljem in se z njimi odpravili na prijeten klepet.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zamudili boste najprimernejši trenutek za ukrepanje. Ker se bo to zgodilo izključno po vaši krivdi, se ne jezite na zelo potrpežljivega partnerja, ki vam želi le dobro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ni vse odvisno od vas, čeprav bi nekateri razmere radi pokazali v tej luči. V dvoboj se vam zaradi tega ni treba pognati, obstajajo drugi načini, da se izognete tistemu, kar ni povezano z vami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat boste pokazali, da ste tudi vi lahko zelo iznajdljivi in koristni. Marsikoga boste prijetno presenetili. Z zvijačo, ki bo zaradi lune v dvojčkih simpatične narave boste veliko pridobili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Le ena napačna beseda lahko danes, ko bo luna v dvojčkih oteži celotno zadevo. Potrebovali boste precej diplomatskih spretnosti, če boste želeli zopet priplezati na zeleno vejo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustveni svet bo poskrbel za realno konkretnost, steber, na katerega se boste lahko oprli. Vprašanje je le, koliko si boste tega želeli, saj se trenutno najboljše počutite v svojem svetu.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali MESEČNI HOROSKOP OKTOBER