Dnevni horoskop za soboto 9. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 9. januarja 2021.

Dnevni horoskop za soboto 9. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Negativen vpliv se bo kazal s povišano stopnjo agresije, motnjo spanca, povišanim krvnim pritiskom in duševnim nemirom.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Danes bodo direktne besede težko šle iz ust, malce se boste zadrževali in se poskušali jasnim odgovorom izogniti.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 12.15 uri preide luna v znamenje strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti. Malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje odpravili v družbo preko spleta. Gurmanski užitki ne bodo najbolj inovativni, zadovoljili vas bodo tudi hitri obroki. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu.

Kaj pravi dnevni horoskop za soboto 9. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marko Munih, slovenski dirigent
  • Jimmy Page britanski glasbenik, kitarist (Led Zeppelin)
  • Mirza Delibašić bosanski košarkar
  • Peter Žonta, slovenski smučarski skakalec
  • Uroš Zorman, slovenski rokometaš

Na današnji dan je direktor podjetja Apple, Steve Jobs, javnosti predstavil prvi iPhone. Rodila se je Simone de Beauvoir, francoska pisateljica, filozofinja in Richard Milhous Nixon, ameriški predsednik. Prav tako se je rodil največji slovenski epik Anton Aškerc in vojvodina Catherine Middleton, žena britanskega princa Williama. Umrl je Nikolaj Pirnat, slovenski slikar in Edvard Rusjan, slovenski letalec.

Preberite tudi: OVEN: LETNI HOROSKOP 2021 ali BIK: LETNI HOROSKOP 2021

Dnevni horoskop: sobota 9. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Oklevate in čakate, predvsem zato, ker nečesa niste pravočasno naredili ali sporočili. Ugotavljate, da je še nekaj dejavnikov, na katere še pred kratkim niste računali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Današnji dan bo zaznamovala nič kaj prijetna energija. Optimizem se lahko kljub temu da luna prehaja v strelca nekam izgubi in kar na enkrat se bo potrebo soočati z lastnimi in tujimi napakami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaše navdušenje bodo v domačem okolju sprejeli z negodovanjem, prav tako boste še nekaj časa v slabem odnosu z osebo, ki odloča o marsičem, kar vam ni všeč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nadzirajte svojo zavist, drugače boste nekoga s tem pripravili do izbruha ali neprijetnega odziva, ki bo na plano prinesel tudi skrivnosti, kar se ne bo dobro končalo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zopet se bo zjutraj, ko bo luna še v škorpijonu zapletlo, še posebej pri reševanju starih sporov in ob pripravah na težjo delovno nalogo, ki bo od vas zahtevala tudi več prilagodljivosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 9. januarja 2021

Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da bo veliko dokončanega. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do tistih, ki bodo doživljali težje zgodbe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Od vas bo današnji dan zahteval, da se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje bo nosilo težave tako v zasebne kot poslovne odnose, kar vas bo vznemirilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Več pozornosti posvetite nasvetom, kajti doma se boste brez razloga zaradi lune, ki preide v strelca odzivali preveč optimistično. Imejte svoje stališče, to bo v vsakem primeru najboljša rešitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko vaše pozornosti bo zaradi vpliva lune namenjene poslovnemu področju. Potrebna bo še dodatna pozornost, saj vas nekdo ves čas opazuje in vam ves čas vsiljuje svoje mnenje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čaka vas učinkovit in intenziven dan, saj boste nekoliko močneje čutili tok energije. Še posebej zanimivo bo popoldne, ko se bo luna sprehajala po znamenju strelca.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zanesite se na nasvet osebe, ki ji zaupate in za katero veste, da vas ne bi nikoli izdala. V pričakovanju določenega odgovora ali odločitve bodite bolj malce bolj potrpežljivi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan v katerem luna prehaja v strelca boste začeli polni optimizma, posebno na čustvenem področju. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste sprostili.

Vas zanima: DVOJČKA LETNI HOROSKOP 2021 ali RAK LETNI HOROSKOP 2021