Preverite, katere težave ali področje boste glede na astro znamenje pustili v letu 2020?

Vsi si želimo neobremenjenega življenja brez sledu preteklosti in negativnih vibracij. Leto 2021 je odlična priložnost, da se znebite nečesa, kar vas obremenjuje. Skušajte spremeniti tisto področje, kjer imate glede na vaš element rojstva največ možnosti. Nekateri se boste ukvarjali s pridobitvijo samozavesti, drugi s soočenji povezani z boleznijo, tretji boste celili ranjeno srce, nekateri izmed vas pa boste odločni, da izboljšate svojo karierno pozicijo.

Preverite, katere težave ali področje boste glede na astro znamenje pustili v letu 2020?

OZDRAVITEV PO KONČANEM DOLGEM RAZMERJU ALI LOČITVI

Rojeni v vodnih znamenjih boste skočili v 2021 osvobojeni od energij preteklih razmerij. Lažje kot ostali boste razčistili s tistimi mislimi, ki so vam v preteklem letu preprečevale, da bi nadaljevali bolj svobodno in sproščeno. Znali boste sprejeti dejstvo, da se je razhod pojavil z določenim namenom. Čeprav spadate med najbolj občutljive, boste tokrat, ko bo potrebno dvigniti se po strtem srcu med najbolj stabilnimi.

PRIDOBITEV SAMOZAVESTI IN PRENEHANJE SLEDENJU ŽELJAM DRUGIH

Rojeni v zračnih znamenjih, dovolj je bilo tega, da se zaradi vaše neodločnosti namesto vas odločajo drugi. Povrnili si boste prirojeno samozavest in se začeli bolj postavljati zase. Lažje in bolj spontano boste sledili svojim željam, na mnenja drugih se enostavno več ne boste ozirali. Razčistili boste tudi z zoprnim občutkom manjvrednosti in ga pustili v preteklem letu.

Preverite, katere težave ali področje boste glede na astro znamenje pustili v letu 2020?

OZDRAVITEV PO IZGUBI BLIŽNJE OSEBE ALI SOOČANJE S TEŽKO BOLEZNIJO

Težave, povezane z zdravjem vas rojene v zemeljskih znamenjih običajno zelo obremenijo. Naučili se boste sprejeti težave in grenke situacije s stabilnim razumom. Kar pa nikakor ne pomeni, da vam bo vseeno, le za tisto, česar ne morete spremeniti, se ne boste več obremenjevali. Pomagali boste po svojih najboljših močeh, vendar v letu 2021 nase ne boste več prevzemali bolezenskih težav drugih, kar je močno vplivalo na vaše psihično stanje.

SOOČENJE Z VELIKO SPREMEMBO NA POSLOVNEM ALI FINANČNEM PODROČJU, DEGRADACIJA

Ognjena znamenja puščate v preteklem letu razna karierna razočaranja in degradacije. Skrbno boste proučili vse svoje padce in spodrsljaje in se odločili, da jih ne boste več ponavljali. Začeli se boste boriti za svoje mesto, znali boste izkoristiti svojo impulzivno naravnano energijo. S premajhnim plačilom za svoje opravljeno delo se ne boste več strinjali, ampak boste na ves glas zahtevali več in to tudi dobili.

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU