Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje rak

Namig: Največ dobrega in lepega se vam bo v letu 2021 dogajalo, če boste bolj sproščeni. Sposobni boste rešiti težave na poslovnem področju, se postaviti zase in zaživeti brez občutka krivde. Odvečno energijo vložite v napredek na osebnem področju. Veliko vam bo pomenil dom, kjer si boste prizadevali k harmoniji in popolnosti. Včasih vam bodo zadeve ušle iz rok, vendar naj vas to ne vrže iz ravnovesja.

PLANETARNI VPOGLED V 2021

Raki ste znamenje, ki je nagnjeno k temu, da poskrbi, da je družina čim bolj urejena in povezana in letos boste začeli z načrtom, da rešite nekatera bremena preteklosti in si ustvarite prostor za nove energije. Ko bo potrebno izpostaviti nekatere boleče zadeve, se boste morda počutili nekoliko megleno, vendar ne odnehajte. Vzemite si nekaj časa, da se osredotočite in spregledate situacije bolj jasno. Poklicno vam Merkur prinaša v začetku leta nenavaden sijaj in takoj boste opaženi v kolikor boste storili nekaj drugačnega od povprečja. V pomladnih mesecih lahko delovno in finančno področje dobita drugo podobo, saj boste lažje eksperimentalni z vplivom, ki vam bo pomagal, da stvari dosežete na prej neznane načine. Preprosto morate zaupati svoji intuiciji, kar pa ne bo dovolj za prvo mesto, potrebno bo tudi biti malce bolj pogumen.

Na področju ljubezni boste morda morali rešiti nesoglasja in nesporazume, preden boste naredili kakšen korak naprej. Poletni meseci so fantastično obdobje za ljubezen in vaše mirno in zbrano delovanje lahko dobi nekaj prijetnih komplimentov. Jesen bo harmonično obdobje, čeprav je lahko prisotnih nekaj zapletov na področju dela in denarja.

Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje rak

Prihaja občutek, da porabite preveč denarja za nenujne stvari in ste potem nervozni. Prihaja tudi težnja po boju, vendar ni potrebe da ste v konfliktih, saj tako ne boste rešili ničesar. Ste nežno bitje, zato poskrbite, da bodo bližnji znali ceniti vašo spremenljivo naravo.

November bo mesec, ki vas lahko ob pravih korakih spravi v dobro voljo. Stvari lahko dobijo boljšo podobo in zaradi Venere se lahko tudi zoprne situacije rešijo na bolj lahkoten način. To je pravi čas, da začnete razmišljati o tem, kaj želite v življenju doseči, saj bo nebo bolj natančno začrtana meja. December bo čas širitve in raziskovanja, vključujoč številne lekcije. Če bodo vrata zaprta, jih boste odprli sami. Na trenutke boste zaskrbljeni, ko gre za spremembe, a ko se boste prilagodili, vam bo lažje.

MINI HOROSKOP ZA RAKE IN RAKICE

JANUAR

Ne pustite svojih prijateljev na cedilu, raje jim pomagajte v težkih trenutkih. V odnosih bo sredo januarja, ko bo Mars v biku vsa skrb ležala na vaših ramah. Po službi se ne pozabite otresti skrbi, preden pridete v domače okolje. V zadnjih dneh meseca se vam bodo vrstili nenavadni dogodki.

FEBRUAR

Na prvo mesto sredi februarja stopajo čustva, ki jih bo še dodatno razburkal vpliv Venere v znamenju vodnarja. Začutili boste tudi občasno nezadovoljstvo in nemir, še posebej v zadnjih dneh meseca, ko se bo zvrstilo nekaj nejasnih situacij, na katere ne boste imeli dovolj močnega vpliva.

MAREC

Vpliv Merkurja v vodnarju ne bo v začetku marca za vas nič kaj vzpodbuden. Dokler vas bo tako močno zanimala preteklost, ne boste imeli dovolj energije da se podate v sedanjost. Obremenitve bodo povezane tudi z družinskim okoljem, prihaja občutek, da vas nihče osredotočeno ne posluša.

APRIL

Vse ovire se počasi umikajo, ko se Sonce pomakne v znamenje prodornega ovna vas vodi v boljše življenje in številne preobrazbe. Na vidiku so spremembe, ki vam jih bo ponudila prijetna situacija. Prinesle bodo večjo stabilnost in bogatejšo vsebino v ljubezenskem življenju.

MAJ

Z veseljem se boste z energijo vztrajnosti, ki jo prinaša Sonce v biku spoprijeli s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov. Konec maja se lahko izgubite v takšni naglici, da boste pozabili, kaj ste že naredili.

JUNIJ

Ustavite konje in se sredi meseca, ko se začne za vas pravo poletje nekoliko zamislite. Z brezglavim ravnanjem izgubljate preveč časa in energije. Rutina in zoprna pravila lahko konec meseca, ko bo Sonce v raku močno zaviralo vašo kreativnost postanejo še bolj zoprni.

Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje rak

JULIJ

Prijetna situacija vam bo v začetku meseca, ko bo Sonce na vas vplivalo z ugodnimi vibracijami podarila sproščeno energijo in neustavljivo privlačnost. Sedaj je pravi čas, da naredite kakšen korak na področju osebne rasti, saj boste odprti za nove prijeme.

AVGUST

Merkur v znamenju leva vas bo ponovno prebudil in navdihnil. Čaka vas še nekaj manjših sprememb, na katere boste lahko vplivali. Ko boste sprejeli sporočila vseh sprememb, se boste podali v sveže energije, pripravljeni na čudovito zmago.

SEPTEMBER

Mars, ki sredi septembra preide v tehtnico, vam bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti vaš strah. Sedaj imate priložnost, da začnete nekaj novega ter da pokažete, kaj znate. Obeta se vam tudi poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na ljubezenskem področju.

OKTOBER

Spoznali boste, da morate gledati naprej, ne nazaj, in veliko stvari se bo zgodilo točno ob pravem času. Znebite se sredi meseca občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale v zadnjem obdobju. Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili uspeha.

NOVEMBER

V družinskem krogu boste v sredini novembra, ko bodo odnosi najbolj pomembni zadovoljni in sproščeni. Zopet se bo veliko dogajalo. Razmišljali boste o širitvi ali spremembi bivališča, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj bi lahko izbrali napačno možnost.

DECEMBER

Z Merkurjem v znamenju strelca boste v začetku decembra z lahkoto poskrbeli za svoje dobro počutje in zadovoljstvo, kar vas bo oddaljilo od stresnih situacij. Konec meseca se boste poglobili v svoje spolne fantazije in želje, ter si dovolili uživati v pravi meri.

Pripravljeno za Sensa.si

Raki, kaj je tisto, kaj bo v letu 2021 potrebno spremeniti?

Raki v 2021 bo potrebno bolj tehtno razmisliti o vsaki večji odločitvi.

Raki, kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

Raki, najbolj naklonjen v letu 2021 vam bo mesec april, najmanj naklonjen pa oktober.