Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje oven

Namig: Leto 2021 bo za vas plodno, saj bodo izginile blokade in frustracije, ki ste jih doživljali. Imeli boste možnost izvesti spremembe. Kljub temu, da bo prisotnih veliko skrivnosti, vas bo Venera vodila v osebni napredek. Ko se bo pojavil občutek, da se rušijo tla pod nogami, ne obupajte, saj vas bodo vse te situacije le vaše dolgoročne lekcije.

PLANETARNI VPOGLED V 2021

Venera v Strelcu zelo rada poskrbi za srečno in navdihujoče ljubezensko življenje in leto boste z njeno pomočjo začeli z obilico priložnosti za ljubezen. To ni edina dobra novica za ovne, prihaja tudi aspekt, ki vam zagotavlja uspeh pri vsem, kar boste počeli. Vpliv ne bo dopustil, da spustite kakšno priložnost ali da vas ne pohvalijo za uspešno delo.

Uživali boste v občutku samozavesti, entuziazma in harmonije, ki se bo naselila na vsa področja življenja. Lahko se odločite tudi za načrtovanje pomembnih prelomnic ali za nadaljnje izobraževanje. Meseca marca boste po zaslugi Venere in Merkurja uživali neizmerno osebno ter poslovno bogastvo. To je pravi čas za povišanje dohodka ali napredovanje. Prihaja zagon moči volje in samozavesti, zaradi voditeljskih lastnosti pa se vam bodo morda pokazale tudi nadaljnje priložnosti.

Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje oven

Večkrat bo prisotna želja, da se obrnete vase, da se umirite in sprostite. Raziskovanje, pustolovščine in tvegane situacije prihajajo v mesecu maju, Venera pa vam bo dodala toplino, da se boste lažje borili. Vaš um bo miren, telo pa zelo vitalno.

Oktobra boste v vsem, kar počnete, doživeli dobre rezultate, tudi ko se bodo pojavili osebni boji. To je čudovito obdobje za tiste ovne, ki ste samski, saj boste morda srečali nekoga, ki bo resnično spremenil vaše življenje. Proti koncu leta se boste morali bolj osredotočiti nase. Vaš notranji krog se bo zaostril in vedeli boste, kdo je na vaši strani in komu lahko zaupate. Morda se bodo večkrat zgodili manjši konflikti, vendar se boste z osebo zopet zbližali, ko jih boste rešili.

Jupiter, Uran, Mars in Pluton bodo v letu 20121 močno vplivali na ovne. Ti planeti bodo imeli najmočnejši vpliv v bližini pomladnega enakonočja in zimskega solsticija. Skozi vse leto se boste soočali s številnimi odločitvami. Tiste, za katere se boste odločili, bodo na koncu odvisne še od drugih dejavnikov.

MINI HOROSKOP ZA OVNE IN OVNICE

JANUAR

Jupiter in Saturn v znamenju vodnarja bosta omogočila več neodvisnosti in želje po tem, da se odtrgate od zastarelih vzorcev. Nove usmeritve bodo najprej delovale tvegane, nato se boste zlili z njihovim vibracijami. Zadnji dnevni v mesecu bodo malce obremenilni.

FEBRUAR

V februarskih dneh vam bo še kako všeč vpliv Venere v znamenju vodnarja, ki prinaša nekaj zanimivih in hkrati strastnih naključij. Všeč vam bo spontanost, ki jo boste začutili ob določeni osebi, čeprav bo morda prepovedana. Zadnje dni v mesecu pazite na zdravje.

MAREC

V prvi polovici marca se boste posvečali predvsem čustvom in temu, da si na tem področju zgradite stabilno celoto. V drugi polovici marca bodite na področju dela in izobraževanj bolj pozorni, saj se vas bo dotikal vpliv Merkurja v znamenju rib. Nikar ne bodite ljubosumni.

APRIL

Pozitivne misli in dejanja bodo nekaj vsakdanjega. Godila vam bo energija Marsa v znamenju dvojčkov. Razigranost in radovednost, ki se bosta prepletali bosta popestrili še tako turoben dan. Ljubezen bo v ozadju, vendar se z njo tudi ne boste preveč obremenjevali.

MAJ

V prvi polovici maja vam Sonce v biku podarja vztrajnost in motivacijo. Nič vam ne bo težko in lažje se boste poglobili v situacije. Dobra odskočna deska za prihodnje odločitve, zato se ji nikar ne izognite. Kovali boste drzne načrte, vendar raje hitite počasi.

JUNIJ

V sredini meseca junija bo Mars v levu tisti, ki vas bo prepričal, da se v določeni situaciji borite do konca in si izborite prednost. Zagotovo boste bolj iznajdljivi od svojih tekmecev, kar vas vodi tudi k možnosti za osebno rast in notranjo umiritev, ki bo v zadnjih dneh junija nujno potrebna.

JULIJ

V sredini julija bosta Venera in Mars v levu preprečila, da bi bili žalostni ali slabe volje. Ne glede na situacije, ki se vam bodo vrstile, boste znali poiskati ključ optimizma in z njim odkleniti tudi vrata tistih, ki so vam resnično pri srcu. Zaupajte svojemu šestemu čutu.

Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje oven

AVGUST

V avgust se boste podali polni raznih domislic, ki pa jih lahko sredi meseca Merkur, Venera in Mars v znamenju device s svojo hladno energijo ustavijo. Težko bo, vendar boste znali vse skupaj popeljati tudi višje ter se soočiti z napakami in strahovi.

SEPTEMBER

V prvi polovici septembra se boste podajali v pomembne poslovne in finančne zgodbe ter skušali napredovati. V sredini meseca, ko se Mars zavihti v znamenje tehtnice bodite pripravljeni na razne dogodke, povezane s področjem čustev.

OKTOBER

Sonce, Merkur in Mars v znamenju tehtnice vas bodo pomirili, na zunaj ter znotraj. Vaša jeza bo ugasnila, pripravljeni boste na kompromise. Nasmejali se boste svojim napakam in se brez občutka slabe vesti zazrli v prihodnost, od katere boste pričakovali presenečenja.

NOVEMBER

Dnevi bodo zanimivi, kljub vremenu, ki vam ne odgovarja, tudi igrivi. Navdih bo prihajal spontano in znali ga boste udejanjiti v praktičnem smislu. Uganke so lahko resnica, rešene in razkrite, vendar vse skupaj prinaša več stabilnosti v prihodnjem obdobju.

DECEMBER

December ne bo najbolj enostaven, še posebej na čustvenem področju, kjer se vam lahko v notranjosti pojavijo čudna vprašanja. Odgovori vas lahko prestrašijo, vendar jih nikar ne prenehajte iskati, saj vas lahko popeljejo k boljšim rešitvam.

Ovni, kaj je tisto, kaj bo v letu 2021 potrebno spremeniti?

V letu 2021 se boste morali odreči določenim zadevam, v smeri da ujamete stabilnost.

Ovni, kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

Ovni, najbolj naklonjen v letu 2021 vam bo mesec april, najmanj naklonjen pa december.

Pripravljeno za Sensa.si