Dnevni horoskop za soboto 22. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, soboto 22. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Lepota, nega in umirjeni pogovori, bodo odlična iztočnica, da se izognete raznim obremenitvam.

Dnevni horoskop smernica za vsa znamenja: Obrnili se boste v svojo notranjost in usmerili na izgradnjo ali utrjevanje vašega domačega okolja in vaše družine. Začutili boste večjo potrebo po varnosti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Sonce preide v znamenje device

S prehodom Sonca ob 15.45 uri iz pogumnega leva v znamenje natančne device, se nakazuje, da prehajate iz sproščenih energij v čas zresnitve in realnih ciljev. Povečana bo vaša pozornost, prav tako tudi občutljivost za zaznavanje tujih napak.

Luna je v znamenju tehtnice

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Danes z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek.

Utišajte svoj um in prisluhnite svoji neskončni modrosti ter poiščite prave rešitve!

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Denis Papin, francoski fizik
Claude Achille Debussy, francoski skladatelj
Max Scheler, nemški filozof
Leni Riefenstahl, nemška filmska režiserka
Igor Jurič, slovenski novinar

Na današnji dan, na olimpijskih igrah v Atenah jadralec Vasilij Žbogar osvojil bronasto medaljo. V Salzburgu prvič priredijo salzburški festival. Umrl je Fran Roš, slovenski pisatelj in Jan Nepomuk Neruda, češki pisatelj, pesnik. Rodil se je švedski teniški igralec Mats Wilander in ameriška pisateljica in pesnica Dorothy Parker.

Preberite tudi MERKUR V ZNAMENJU DEVICE PRINAŠA PRODUKTIVNOST

Dnevni horoskop: sobota 22. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadovoljstvo vam bo danes, ko bo luna v tehtnici prinesel direkten nastop, ki vas bo rešil pred neljubimi situacijami in vam podaril več sigurnosti. Področje čustev bo obarvano tako kot si boste zamislili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaše sposobnosti za prepričevanje ljudi v nekaj dobrega bodo zopet poudarjene. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do sedaj drvele mimo vas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potrudili se boste, da boste dan z vplivom lune v tehtnici preživeli čim bolj sproščeno. Odprto se boste pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o svoji intimnosti, saj vam lahko nekdo škodi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Znebite se za nekaj časa svoje preveč bogate domišljije, ki vam le onemogoča, da bi se soočili z realnostjo. Sprejmite priložnost, saj se vam podobna še dolgo ne bo ponovila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav bo dogajanje zanimivo, se bo zmanjšala intenzivnost in zazdelo se vam bo, da si morate vzeti čas tudi samo zase, ter se poglobiti v situacije, ki vas že nekaj časa podtalno bremenijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 22. avgusta 2020

Današnji dan z vplivom lune v tehtnici vam bo prinesel dobre novice glede financ, kar vas bo razveselilo. Prišel bo tudi nepričakovan klic prijatelja, ki pa bo pospešil utrip spečega srca.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Slabo obdobje se počasi zaključuje. Morda vas bo mikalo, da bi se usmerili k pogovorom, vendar bo bolje, da se posvetite samemu sebi. Osredotočite se na globoko željo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je dan z luno v tehtnici, v katerem vam bodo z veseljem pomagali iz čudnih situacij, ki se vam bodo dogajale. Kadar vam bo težko, bodo prav prišli modri nasveti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan vam bo prinesel veliko dogajanja na družabnem področju. Pripravljeni bodite na boljšo komunikacijo, ter delikatne pogovore v družinskem krogu, ki vam bodo razširili obzorja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Združili boste svoj pogum in čustva, ter se končno odločili, kaj je tisto, kar si v resnici želite na ljubezenskem področju. Luna v znamenju tehtnice bo danes poudarila predvsem zunanjo podobo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pogovori se bodo danes vrteli predvsem okoli denarja, vendar boste imeli občutek, da imate na nek način še vedno zvezane roke. Ko se boste sprostili in si dovolili več, bo veliko lažje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne obsojajte tistih, ki razmišljajo drugače kot vi, saj bi s tem lahko priplezali na slab glas. Skrajni čas je, da se začnete z luno v tehtnici s svojimi nakopičenimi strahovi odkrito soočati.

Preverite tudi vaše: Ljubezensko ujemanje!