Dnevni horoskop za soboto 10. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 10. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 10. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 10. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Končno si boste oddahnili od raznih težjih vzorcev in kompliciranih misli, ki vodijo v zaplete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na dan lahko pride nekaj skrivnosti, saj boste jezik težko držali za zobmi, vendar pazite, zamere so lahko dolgoročne.

horoskop
Luna v znamenju ovna

Danes ob 8.11 uri preide Luna v znamenje ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč.

Verjemi, da zmoreš in si že na pol poti do cilja.

Theodore Roosevelt

Danes praznuje Steven Seagal: Astro profil

S Soncem v znamenju Ovna v 9. Hiši je pravi bojevnik, pripravljen na akcijo, temperamenten in zelo odločen, tudi takrat, ko se mu nakazujejo težave. Njegova osebnost je stabilna, je zanimivega videza in nikoli len. Njegova luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Tehtnice, kar mu dodaja na čustvenem področju nežnost in nagnjenost k romantičnim podvigom. Ko ljubi je zvest in ljubi globoko.

Če ne goji dovolj močnih čustev, je to sposoben tudi direktno povedati, brez zadržkov, saj je zanj resnica najbolj pomembna. Venera se je ob njegovem rojstvu nahajala v znamenju Ovna, zato je v odnosih zelo prodoren in iskren v vseh pogledih. Le nekaj zaletavosti mu lahko škodi v poslovnih vodah, saj želi vse takoj in sedaj.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Boris Kidrič, slovenski revolucionar, politik
  • Roberto Carlos da Silva, brazilski nogometaš
  • Mandy Moore, ameriška pevka, filmska in igralka
  • Amanda Michalka, ameriška pevka in igralka
  • Loïc Nottet, belgijski pevec

Na današnji dan Charlie Chaplin prejme oskarja za življenjsko delo. ZDA in Sovjetska zveza podpišeta sporazum o prepovedi uporabe biološkega orožja. Rodil se je Pavel Golia, slovenski pesnik, dramatik in Miško Baranja, slovenski cimbalist. Rodila se je tudi angleška sopranistka Lesley Garrett. Umrl je Dante Gabriel Rossetti, angleški slikar, pesnik in slovenski slikar Fran Tratnik.

Za katera znamenja zodiaka bo današnji dan prijeten, aktiven in spodbuden?

Današnji dan bo prijeten, aktiven in spodbuden za rojene v znamenju dvojčkov, device, vodnarja.

Kako bo danes prehod lune v znamenje ovna vplival na pomembne odločitve?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo prehod lune v znamenje ovna okrepil samozavest in pogum za pomembne odločitve.

Preberite tudi: PRAKTIČNI NAČINI ZA LAŽJO OSEBNO RAST IN RAZVOJ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste kljub energiji lune v ovnu pogledali nazaj in delali bilanco tega tedna. Na trenutke si lahko obesite občutek krivde, vendar to nikamor ne pelje, sicer pa vas bodo te misli kmalu zapustile.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu z luno v znamenju ovna se bo potrebno nekoliko prilagoditi, posebno v stalnih razmerjih. Proti koncu dneva lahko končno razkrijete, kako se počutite in kaj je tisto, kar vam največ pomeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno si boste oddahnili, saj boste deležni prave in iskrene podpore. Časa bo dovolj za vse, kar bi radi počeli. Na obzorju je z luno v znamenju ovna tudi ljubezensko sporočilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Želite pustiti za sabo nekaj, kar vam v nekem razmerju ni ustrezalo in kar ste spremenili v neko drugo smer. Sicer pa tako preprosto ne gre, ker se oseba, ki jo imate v mislih, zagotovo ni spremenila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes ne bi smeli imeti problemov glede koncentracije in volje, saj vas spremlja luna v ovnu. Če pa ste v delovnih nalogah, bi bilo zelo priporočljivo, da se lotite kakšne zanimive teme.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko bo zaradi lune v ovnu danes priložnosti za to, da se izpostavite. Pogumno, drzno boste dosegali nove dimenzije, seveda sproščeno. Mikala vas bo rekreacija.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razmišljate o taktiki, sicer pa je mogoče, da boste tik pred zdajci pozabili na diplomacijo in povedali vse kar spontano in brez dlake na jeziku. Samskim dan ne bo naklonjen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izkazali se boste z nečim, česar morda še ne poznate dovolj dobro, zato boste še sami prijetno presenečeni. Vsekakor pokažite več iznajdljivosti ter smisel za humor, kar z luno v ovnu ne bo težko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaše življenje se sicer ne vrti več okoli enih in istih stvari in oseb, toda še vedno ne dobite dovolj motivacije. Nekdo vas bo našel v nekoliko nepričakovanem ali celo zoprnem trenutku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu z vplivom lune v ovnu boste še kar neodločni, kar bodo številni pripisovali vaši izbirčnosti, posebno doma in s partnerjem. V resnici boste le izredno previdni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ugoden dan z luno v ovnu, ne glede na to, da boste na začetku nekoliko zmedeni, posebno če se začenja z nekoliko nenavadnim pogovorom ali srečanjem, ob katerem ne boste prepričani v čustva.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes bo prišel do izraza vaš talent za iznajdljivost, ko boste z energijo lune v ovnu lepo zavili tudi še tako neprijeten odgovor. Nato se bo zgodilo, da res ne boste vedeli, kako bi se odločili.

Vas zanima: PRENEHAJTE SE NEPRESTANO OPRAVIČEVATI