Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje devica

Namig: Device, doživele boste spremembe. Nekatere bodo dobre, druge pa morda slabe. Sprejmite jih, ter se poskusite iz njih čim več naučiti. Imeli boste občutek, da ste sami za vse, zato se nikar preveč ne zanašajte na druge. Saturn vam bo razkril vaše napake in šibke točke. S tem vam ne bo želel škoditi, temveč pomagati pri osebnem razvoju. Situacije na čustvenem področju bodo bolj stabilne v zadnjem delu leta.

PLANETARNI VPOGLED V 2021

Leto boste device pričele z željo po izobraževanju in obogatitvi misli. Merkur vas vodi v pomladnih mesecih k novim podvigom. Ustvarili boste nekaj stroškov, vendar denarnih težav kljub temu ne bo, zato se ne obremenjujte, če morate vlagati. V pisarno boste v poletnih dneh nosili pomanjkanje koncentracije. Vendar vam bosta duhovitost in šarm pomagala, da boste ponovno blesteli.

To je pravi čas, da se vrnete k duhovnim praksam, da ostanete povezani, ter da se usmerite v osebno rast. Nove delovne zadolžitve in novi odnosi prihajajo v jeseni, čeprav boste imeli občasne težave pri soočanju s tem, da tudi drugim privoščite veliko sreče, poklicnega uspeha in finančne koristi. Vaša samopodoba se lahko nekoliko poruši, vendar vam lahko spreminjanje okolja prinese čudeže, zato si vzemite nekaj časa zase, da stvari spremenite. Junija lahko svojo usodo vzamete v svoje roke, postali boste bolj odločni, kar vam podarja dober občutek, kaj je v vašem najboljšem interesu. Prihajata moč in nadzor.

Če boste dali veliko, boste veliko tudi dobili. Razmislite, kaj želite doseči, in se potrudite, da pridete do tja. Opazili boste, da je v pisarni prisotna lažja obremenitev, ki otežuje izvajanje stvari. Iskanje ljubezni bo zaradi prevelikih obremenitev v tem trenutku nemogoče.

Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje devica

Z naraščajočo stopnjo samozavesti boste iskali načine za profesionalno širitev in rast. Do jeseni boste spoznali, da vas misli usmerjajo v napačne teme, kljub temu se boste morali vzdržati. Osredotočenost in disciplina bosta vaša najboljša prijatelja in spoznali boste njun pozitiven učinek na življenje. Proti koncu leta boste morda prebudili srčne priložnosti, zavedali se boste, da je ljubezen ogenj, ki ga je treba nahraniti. Poskrbite, da boste ljubljeni osebi ponudili obilo romantike, predanosti in prijaznosti ter se še naprej trudili za odnos. Leto lahko zaključite z občutkom topline, dosežka in zadovoljstva. Planeta Uran in Saturn bosta imela ključno vlogo v vašem življenju.

MINI HOROSKOP ZA DEVICE

JANUAR

Venera v znamenju kozoroga vas bo intenzivno prebudila in popeljala k bolj intenzivnim željam. Pojavile se vam bodo notranje spremembe, ki bodo vplivale na poslovne ter finančne odločitve. Končno se odpira obdobje, ko boste bolj sposobni eksperimentirati in raziskovati.

FEBRUAR

Prirojena tradicionalnost se bo v sredini meseca dopolnila z mnogimi igrivimi idejami, kar vas usmerja proti boljšim možnostim za napredek. Usmerili se boste v dobrodelna dejanja, ki vas bodo napolnila z zadovoljstvom. Nikar pa konec meseca ne hitite preveč.

MAREC

Z Merkurjem v znamenju vodnarja se boste večkrat znašli v ospredju dogajanja, vendar bodo naloge kljub temu težje izvedljive. Proti koncu meseca, ko prihaja energija ovna, boste bogatejši na družabnem področju, razmišljali boste tudi o svetovanju drugim, še posebej družinskim članom.

APRIL

V začetku aprila prihajajo večje in boljše možnosti, da končate tisto, kar ste si začrtali. Zmanjšala se bo tudi trma, kar vam bo olajšalo življenje in odnose, tudi z osebami nasprotnega spola. V zadnjih dneh meseca si boste vzeli nekaj časa čisto zase, da se sprostite.

MAJ

V prvih dneh maja, ko bo Sonce v biku, vas čakajo zanimivi dogodki. Razvedrila vas bo poslovna situacija, kjer imate celo možnosti, da spoznate novo prikupno osebo. Pravo razpoloženje vam bo povrnilo zaupanje v samega sebe in skozi mesec boste delovali pogumno.

JUNIJ

Z lahkoto se boste v začetku junija, ko bo Sonce v dvojčkih soočili tudi z najbolj napornimi nalogami in ljudmi, ki bodo od vas ves čas nekaj zahtevali. Priložnosti, ki jih boste deležni na področju poslovnega delovanja prinašajo nove dogodivščine in sprostitev v pravem pomenu.

Letni horoskop 2021 za astrološko znamenje devica

JULIJ

Veliko priložnosti in lažji zaključki vas čakajo na področju dela, kjer boste nepremagljivi. Če želite še naprej ohraniti svojo vitalnost in dobro zdravje, se izognite kakršnemukoli pretiravanju, še posebej s hrano, saj lahko v tem primeru pridobite nekaj kilogramov.

AVGUST

Dotaknil se vas bo vpliv Merkurja v dvojčkih, ki prinaša površnost, zato bodite pri zadevah, ki zahtevajo natančnost še posebej previdni. Ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti. Zadnji dnevi v mesecu bodo sproščeni.

SEPTEMBER

Napetosti so za vami, končno prehajate v mesec, ki vam bo omogočil, da se bodo stari vzorci sami po sebi razblinili. Na čustvenem področju si boste želeli poglobitve odnosa z osebo, s katero ste že dolgo povezani, vendar se zadeve nikamor ne premaknejo zaradi neodločnosti.

OKTOBER

Nove novice vas v oktobrskih dneh ne bodo zanimale, raje se boste ustavili pri preizkušenih osebah, kjer boste točno vedeli, kaj lahko pričakujete. Delo bo dobilo v zadnjih dneh meseca pozitiven pridih, saj se boste ustrašili za prihodnost in povezavo s financami.

NOVEMBER

Mars in Venera prinašata v sredini novembra nekaj zmede in nejasnosti v vaše življenje, poleg tega bo na preizkušnji tudi potrpežljivost. Na vsakem koraku vas bodo želeli proti koncu meseca zavajati, zato ohranite bistre misli in obdržite pomembne skrivnosti zase.

DECEMBER

Najbolj pomembno je, da se v prvi polovici decembra, ko vas bo spodbujalo Sonce v strelcu znebite razlogov, ki so nesmiselni. To so obveznosti, ki vam le kradejo dragoceni čas, odgovornosti in pričakovanja od ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar razen svojih neprestanih težav.

Pripravljeno za Sensa.si

Device, kaj je tisto, kar bo v letu 2021 potrebno spremeniti?

Device, v letu 2021 se bo potrebno bolj sprostiti.

Device, kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

Device, najbolj naklonjen v letu 2021 vam bo mesec november, najmanj naklonjen pa april.

Preberite tudi DEVICA, ŽENSKA KI OBOŽUJE RED IN ISKRENE ODNOSE