Dnevni horoskop za ponedeljek 9. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 9. novembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 9. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Mešane energije današnjega dne vas bodo vabile iz ene skrajnosti v drugo, vi pa ste tisti, ki odločate.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Delovali boste z zadostno mero samozavesti in želje po uspehu, tako da so vsi strahovi skoraj odveč.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 14.30 uri preide luna v znamenje device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko.

Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Ugajali vam bodo vsi barvni odtenki jeseni in zemlje.

Povej srcu, da je strah pred trpljenjem hujši od trpljenja samega.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Vrišer, slovenski umetnostni zgodovinar
  • Lojze Kovačič, slovenski pisatelj
  • Carl Sagan, ameriški astronom, eksobiolog
  • Sven Hannawald, nemški smučarski skakalec
  • Alessandro Del Piero, italijanski nogometaš

Na današnji dan je začelo delovati telovadno društvo Orel. V Ljubljani se začne snemanje filma Kratki stiki. Rodil se je Davorin Jenko, slovenski skladatelj, dirigent in Alojz Dravec, slovenski porabski pisatelj in etnolog. Umrl je Milan Vidmar mlajši, slovenski elektroinženir in šahist in Carl Gustav Hempel, nemški filozof in logik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 9. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z Luno, ki danes preide iz leva v devico boste spremenljivega počutja in na trenutke tudi občutljivi. Morda je vse to le izid trenutnega nezadovoljstva zaradi situacije, ki nas obdaja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skrivate nekaj negotovosti, namesto da bi odločneje obrnili novi list in začeli srečnejše poglavje. V popoldanskih urah boste zaradi analitične lune v devici usmerjeni v trde energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Priporočljivo je, da se umirite in počakate na bolj ugoden ter primeren trenutek za drzne poteze. Pričakovanja vas bodo dodatno obremenila, zato jim ne posvečajte pretirane pozornosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zelo so vam bo mudilo in privlačile vas bodo speče misli, ki se počasi in intenzivno prebujajo. Morda boste pozabili na neko obljubo, ki ste jo dali, vendar bo dovolj priložnosti da to popravite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan bodo ves čas preskakovala nasprotja, ki vam bodo vznemirjala živce. Čeprav se boste hoteli obvladovati z razumom, želenega ne boste dosegali v bleščečem slogu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek, 9. novembra 2020

Ugodno bo danes popoldne, ko se bo luna nahajala v vašem znamenju dejstvo, da stvari ne boste opravljali prehitro, ampak jih znali narediti v pravem trenutku. Nikar se ne spuščate v malenkosti.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Družinsko dogajanje bo dopoldne, ko bo luna še v levu v središču vaše pozornosti. Partnerjeve zahteve boste morali vzeti resno in mu nameniti več časa, starši se boste morali več posvečati otrokom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Luna v levu vas bo dopoldne ščitila, kar obeta boljšo odpornost in dobre zamisli. Naj vas vodijo izkušnje, posebno tam, kjer ste malce nemirni. Ugaja vam več sprostitve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaš pogum bo kljub vsem dvomom zanimiv pojav. Ko se najbolj zanašate nanj, ga izpodrineta negotovost in želja po umiku. Osredotočite se in ne pozabite, kaj bi radi dosegli.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ne najbolj prijetni situaciji se bodo prebudila vaša čustva. Z luno v devici prihaja popoldne simbolični sunek, ki vas bo na nežen način opomnil, kaj je za vas zares pomembno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes, ko se luna zavihti iz leva v devico boste imeli dovolj časa, da se posvetite tistim, s katerimi ste obdani. Zaživeli bodo stari načrti, ki vključujejo zanimive prijeme.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nič ne bo dopoldne, ko bo luna v levu bolj privlačno od samozavesti. Na podlagi spremenjenega pristopa boste naredili pomemben korak naprej. V ospredju bo področje odnosov.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop in Mesečni video horoskop november!