Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. novembra

V ponedeljek boste stopili zagnani in z vplivom lune v levu polni upanja. Vse kar se bo odvijalo, boste zaznavali v lepši luči, vendar le do 14.30, ko luna preide v devico. Prihaja več hladnosti, zadržanosti in analitičen pristop, ki vas lahko popelje v kakšno neupravičeno kritiko.

Z veseljem se boste lotili tudi težjih nalog, brez da bi zraven čutili pritiske. Vse priložnosti bo potrebno zagrabiti takoj, v nasprotnem primeru se vam bodo izmuznile iz rok.

Nikar v torek, ko bo luna še v devici preveč ne hitite s pripravami, saj boste spregledali kakšno pomembno zadevo.

V vas bo ta vpliv spodbujal potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se to lahko izrazi kot pretirana napetost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Na nek način se boste morali zaposliti, najboljša izbira bo, da se lotite pospravljanja, temeljitega čiščenja ali urejanja zadev.

V sredo ob 17.09 uri preide luna v znamenje tehtnice.

Popolnoma brez slabe vesti si boste privoščili počitek in daljši spanec in pri tem boste resnično uživali. Delo in opravke boste postavili malce na stran. Pretehtajte vsako stvar do potankosti, in rešili se boste zapletov in konfliktov. Ustrezala vam bo tudi nežnost, ki jo boste tudi sami vnašali v odnose. To je čas, ko se lahko v resnem razmerju lahkotno prepustite vodenju domišljije.

V četrtek boste z vplivom lune v tehtnici usmerjeni k temu, da bo vse kar vas obdaja čim lepše. Naredite nekaj, kar bo vas in vašo okolico naredilo prijetnejšo.

Specite svoje najljubše pecivo ali torto, in osvojili boste domače ter vsem skupaj pričarali zadovoljstvo. V petek ob 17.19 uri luna preide v škorpijona, zato bodite previdni, saj vas bo jezilo ljubosumje, ki lahko nepričakovano udari na plano. Odgovore na svoja vprašanja boste želeli takoj, če jih ne boste dobili, boste nezadovoljni in morda celo nesramni. Težko boste tudi v soboto razumeli nekaj, kar ni v okvirju vaših dejstev. Odtehtale bodo prodorne in strastne odločitve, ki bodo razblinile dolgčas.

V nedeljo bo Mlaj tisti, ki vas bo navdihnil, prav tako vas bo v boljšo voljo spravila luna, ki v popoldanskih urah preide v znamenje strelca. Bolj boste optimistični, manj napeti, vendar kljub temu v določenih situacijah površni ter prikupno zmedeni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DNEVNI HOROSKOP ZA LEPŠI DAN