Preverite, kako se soočate s situacijo virusa Covid-19 glede na astrološko znamenje?

Obdobje ki ga živimo je malce zastrašujoče, poln raznih informacij, skratka težje kot običajno obdobje. Preverite, kako se vaše znamenje sooča s situacijo virusa in pravili, ki spadajo zraven?

OVEN

Čeprav je oven velik optimist, je tisti, ki verjame, da je situacija resna in se zna pravilom tudi prilagoditi. Njegov pogum mu daje moč, da ne podleže takoj vsem negativnim informacijam, ampak jih zna najprej zelo modro pretehtati in oceniti, ali so realne ali ne. Oven se kljub temu da je flegmatik vedno zaščiti in pazi nase ter na druge.

BIK

Bik, eno izmed najbolj previdnih znamenj situacijo z virusom jemlje zelo resno. V notranjosti ga spremljajo občasni strahovi, boji se, da ne bi slučajno zbolel kdo od njegovih bližnjih. Bik dosledno upošteva pravila in kolikor se le da ostaja doma, v svojem prijetnem in udobnem zavetju, kar mu niti ni tako zelo težko.

Preverite, kako se soočate s situacijo virusa Covid-19 glede na astrološko znamenje?

DVOJČKA

Dvojčki, razigrani in površni sicer dobro vedo kakšna so pravila. Nič nimajo proti njim, vendar se jim vseeno kdaj zgodi, da doma pozabijo masko in se tega spomnijo tki pred vhodom v trgovino. Radi prebirate razne informacije, povezane z virusom in velikokrat naletite na kakšne lažne novice, ki jih celo delite dalje.

RAK

Raki imate radi svoj dom in družino, zato vam ostati doma ne predstavlja nobene težave. Ker ste izredno občutljivi, se veliko obremenjujete s situacijo povezan z virusom. Večkrat vas je ob vseh informacijah tudi zelo strah, da se ne bi slučajno zgodilo tudi vam. Vsa pravila v zvezi s tem dojemate zelo resno.

Preberite tudi KAKO KARANTENA VPLIVA NA VAŠE LJUBEZENSKO RAZMERJE?

LEV

Lev težko prenaša celotno situacijo, povezano z virusom in prilagoditvami, saj njegovo življenje nikakor ni več takšno, kot ga je kralj lahko ustvarjal prej. Levi pogrešajo stike s prijatelji, saj jih zanje telefonski pogovori in internetni klepeti nikakor ne nadomestijo. Lev ima težavo, saj se v tem obdobju ne more tako izpostaviti, kot bi želel.

Covid 19 corona virus, kako se odzivate?

DEVICA

Devica, ki je previdna in že po simboliki najbolj povezana s čistočo in področjem zdravja je pripravljena na to, da resnično upošteva vsa pravila. Sedaj še več čisti, pospravlja in razkužuje, včasih celo pretirava. Devica je tisti posameznik, ki v času virusa na doslednost in upoštevanje pravil opominja tudi druge.

TEHTNICA

Za tehtnico je obdobje, ko se je treba prilagoditi kriznim razmeram čas, v katerem opazuje spremembe ljudi, njihove odzive, same pa se tehtnice zelo dobro prilagodijo. Ker so bolj umirjene jim to, da so več časa doma ne predstavlja večjih težav, z veseljem vzamejo v roko kakšno dobro knjigo in se resnično poglobijo vanjo.

Covid 19 corona virus, kako se odzivate?

ŠKORPIJON

Škorpijon verjame, da se lahko zaščiti pred boleznijo, če ohrani dober imunski sistem, zato se več kot ostali ukvarja z vitamini in ustrezno prehrano. Ker je rad sam s sabo, mu to, da se ne more družiti s prijatelji v živo niti ne predstavlja večje težave. Vajen je nihanja, iz občutka da bo vse vredu, se hitro znajde v manjši navidezni paniki.

STRELEC

Strelec ni paničen, niti ni neodgovoren, ko govorimo o obdobju virusa. Ni mu vseeno, kaj se bo z njegovim zdravjem zgodilo, zato se še kako varuje pred obolenji. Strelec je zelo vitalen in skrbi za svoje telo, zato bo verjetno eden izmed tistih, ki skozi obdobje obolenj ne bo smrkal in kihal, ampak bo ostal v dobri kondiciji.

KOZOROG

Kozoroge pestijo v povezavi z virusom razni dvomi in strahovi, vendar tega na zunaj ne pokaže. Informacije, ki jih bere dojema zelo resno, na lažne novice ne naseda, saj je zelo moder in predvsem premišljen. Razkužilo ima vedno s sabo, saj je oseba, ki se rada zaščiti tudi preventivno. Pravila dosledno upošteva in upa na najboljše.

Covid 19 kako se odzivate

VODNAR

Vodnarji uporniki ves čas prebirajo in raziskujejo razne informacije, ki jih potem prenašajo naprej. Malce dvomijo, če je vse skupaj morda teorija zarote, vendar vse skupaj ko delujejo v realnosti dojemajo resno. Največji problem zanje je to, da se ne morejo v živo družiti s številnimi kolegi in prijatelji, ki jih običajno navdihujejo.

RIBI

Ribi je poglobljeno znamenje, ki je v času virusa eno izmed najbolj občutljivih. Strah, dvomi in občutek obupanosti lahko večkrat privrejo na dan. Situacija ruši tudi njihove sladke sanje, zato težje ostanejo trdni in stabilni. Ribi so najboljši člen, ko je potrebno v krizni situaciji koga od bližnjih tolažiti ali spodbujati.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAKO PREŽIVLJATE KARANTENO GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?