Vaše astro znamenje in način kako preživljate karanteno

Situacija, v kateri smo se znašli zahteva od nas prilagajanje in  upoštevanje meja. Vse to pa je od posameznika do posameznika drugače sprejeto in drugače udejanjeno. Kako pa vaše znamenje vpliva na čas v katerem nas je ujela bolezen in nas prisilila živeti drugače?

Vaše postavljanje meja in prilagajanje v samoti ali družinskem okolju?

OVEN

Oven ima toliko energije da mu omejeno gibanje po pravici povedano predstavlja težave. Ampak oven je iznajdljiv in vsekakor mora med karanteno opravljati kakšno telesno aktivnost. Oven ima zelo dinamičen in malce nepredvidljiv temperament, zato brez zadržkov nadleguje vse okoli sebe z argumentom, da meni,  da je sedaj obtičal v ječi.

Če se želi oven rešiti dolgčasa, se lahko poda v pospravljanje na drugačen način.

Oven je mojster, ko se je treba znebiti starega in neuporabnega, zato lahko pri tem kočljivem koraku pomaga tudi drugim družinskim članom. Oven, je tisti ki ima težave, ko mora ves čas biti med štiri stenami, še večje težave ima če živi v bloku, saj je takrat njegov tempo popolnoma zmoten in porušen.

Vaše astro znamenje in način kako preživljate karanteno

BIK

Bika, karantena v bistvu ne moti preveč. Zlahka se prilagodi na to, da enostavno mora bit doma. Niti ne razmišlja o tem, da bi prekršil pravila, saj mu je doma čisto prijetno in celo udobno. Še bolj je zadovoljen, če ima vse police s hrano in hladilnik poln in sedaj se lahko njegovo gurmansko ustvarjanje prične.

To je čas, ko se bik lahko odloči, da se izklopi iz vseh kanalov, ki omogočajo komunikacijo in nekaj dni preživi resnično v izolaciji od zunanjega sveta.

Če nima ostalih obveznosti, bik z veseljem večino časa preživi v spanju in počitku. Bik je tisti član družine, ki miri tudi ostale in jim dopoveduje, da naj bodo veseli, da so vsi skupaj povezani, doma.

DVOJČKA

Dvojčki radi nadgrajujete svoje znanje in širite obzorja preko raznih kanalov, ki so vam na voljo, zato v tem obdobju karantene hrepenite po novih področjih, ki bi jih lahko osvojili. Zelo zadovoljni ste, ko dnevno naletite na kakšen brezplačni tečaj, s pomočjo katerega bi lahko osvojili še kakšno veščino.

Ste prvaki v uporabi družabnih medijih, zato ne morete nehati iskati priložnosti za spletno komunikacijo.

Dolgčas vas samo prestraši in prav zaradi tega večkrat jezite ali izzivate ostale družinske člane, kar lahko v tem času povzroča kaos v vašem domu in ignoriranje določenih vrednot. Tisti čas, ko pa ste popolnoma sami s sabo, pa radi preživite ob branju zanimive knjige.

Vaše astro znamenje in način kako preživljate karanteno

RAK

Raki, v obdobju karantene trpite, kljub temu, da je dom vaše najljubše zavetje in da vam družina predstavlja temelj vašega življenja. Želite jokati, ker se vam smilijo drugi, ker vas vse informacije na državni in svetovni ravno vznemirjajo in ker enostavno ne morete obvladati tega kaosa.

Resnično ne želite verjeti, da se to dogaja.

Ker ste družinska oseba, znate poskrbeti, da so vaši člani družine na varnem in nenehno preverjate vse. Radi ste doma in priklenjeni na kavč, zato je to vaša najljubša zaposlitev, ko ste primorani biti doma. Kuhanje je nekaj, kar vam je všeč, zato boste z njim z veseljem razveseljevali tudi ostale domače, ki vam bodo še kako hvaležni. Nekaj časa lahko namenite tudi temu, da preuredite svoj dom.

LEV

Lev je znamenje, ki težko deluje brez nenehnih potrditev in pozicije v središču, zato se bo v obdobju karantene še kako trudil, da bi bil vsaj tam kjer je glaven. Rad postavlja pravila in ukazuje, zato je on tisti, ki ob neprevidnosti večkrat skrega ostale.  Lev močno pogreša pozornost med karanteno, tako da šteje dni in budno spremlja informacije o tem, kdaj bo lahko ponovno normalno zaživel.

Njegova rešitev so družbena omrežja, kjer se lahko začasno izpostavi in se s kakšnimi zanimivimi selfiji zavihti na čisti vrh.

Namesto objema in nasmeška pa bo tokrat štel lajke in komentarje. Lev je zelo zanimiv posameznik, zato zna zabavati druge. Znal bo organizirati celo družino, da se vključi v kakšno zabavno igro, le tako bo lev pozabil na dolgčas. Rad nakupuje in trenutno to grozno pogreša, ampak v spletnih trgovinah pa si bo še vedno lahko dal duška.

Vaše astro znamenje in način kako preživljate karanteno

DEVICA

Devica je oseba, ki mora imate vse pod nadzorom. Svoje misli, gibanje, opravke, stanje stanovanja, počutje bližnjih, nič ji ne zbeži. Skrbno spremlja navodila, kaj lahko med karanteno počne in česa ne. Je izredno higienično usmerjena oseba, zato v obdobju karantene počisti in pospravi vse tisto, za kar prej ni imela dovolj časa.

Karanteno jemlje resno in spremlja simptome, novice in proučuje razne raziskave, da bi bila na tekočem.

Preprosto ne more nehati razmišljati o stanju, ki je prisotno. Ker devica sovraži neredne in neorganizirane stvari, večino časa porabi za organizacijo prihodnosti. Devica ima raje preventivo, zato je z vsem v zvezi v virusom najbolj na tekočem od vseh znamenj.

TEHTNICA

Tehtnica v karanteni nima velikih težav, saj je zelo rada sama s sabo. Oseba, rojena v tem znamenju ima rada sama sebe in svoje telo, zato bo obdobje izolacije izkoristila v smeri, da se posveti negi telesa in svoje duše. Sedaj si bo tehtnica lahko večkrat naredila kopel, masko za obraz ali lase, lahko pa bo tudi prebrala tisto obsežno knjigo s psihološko vsebino.

Edina težava je, da je tehtnica zaljubljena v nakupovanje.

Zato je njena past spletno nakupovanje s katerim želi nadomestiti odhode v trgovino in seveda je vedno prepričana, da obvlada svojo situacijo. In preprosto ne morete verjeti, da si ljudje delajo neumne zaloge in ne upoštevajo pravil, zato vso svojo jezo večkrat znese s pomočjo spletnih komentarjev. Tehtnica je harmonično naravnana oseba, zato vedno poskuša ohraniti mirne družinske odnose.

Vaše astro znamenje in način kako preživljate karanteno

ŠKORPIJON

Škorpijoni ste skrivnostni in preveč radi imate svoj notranji svet, zato v obdobju karantene večino časa preživite ob gledanju raznih filmov. V osami postajate čudaško nagajivi in nikomur ne zaupate in razmišljate o tem, da bi se koga morda tudi kasneje umaknili.

Pogosto se pretvarjate, da berete globoke raziskave.

V resnici pa raziskujete svoje življenje in vas podrobne informacije o virusu ne zanimajo najbolj, saj jim ne verjamete. Vse česar ne morete nadzorovati v tem obdobju vam sproža notranje dvome. Škorpijon je oseba, ki je tiho zaskrbljena nad položajem sveta, a pogosto uporablja temen humor, da se potolaži. V resnici pa mu ni vseeno zanj, niti za njegove bližnje, čeprav jim tega včasih ne pokaže.

STRELEC

Strelec, je zabaven posameznik, ki mu karantena ni najbolj po godu. Med tem obdobjem se skuša zabavati sam s sabo in s tistimi, ki ga obkrožajo, zato mu ni nikoli dolgčas. Želi, da vsi poslušajo njegova razglabljanja in teorije zarot in mu prikimajo, zato je lahko za družinske člane včasih celo nadležen.

Določenih pravil včasih ne jemlje resno.

Nekaj, kar v tem času z veseljem počne, je gledanje smešnih resničnostnih šovov in raznih posnetkov, ob katerih se naglas nasmeji. Zna nasmejati tudi vse okoli sebe. Ker je strelec pustolovska oseba in v tem času strašno pogreša svoje aktivnosti, se vanje podaja preko brskanja po spletu in o adrenalinskih podvigih sanjari tudi podnevi.

Vaše astro znamenje in način kako preživljate karanteno

KOZOROG

Kozorog, vedno zaposlen in aktiven posameznik, ima v karanteni končno čas zase. Vendar pa zelo pogreša službo in se želi čim prej ko bo to mogoče vrniti na delo. Hkrati lahko postane v izolaciji len in manj produktiven, česar se najbolj boji. Ker je kozorog denarno naravnana oseba, porabi čas za kalkulacijo, koliko denarja bo v tem času izgubil.

Ker je inteligenten in pameten namenja med karanteno čas tudi za izobraževanje o različnih temah.

Veliko časa pa lahko kozorogi zaradi nezadovoljstva, ker so poslovno omejeni strmijo v zid in razmišljajo, kdaj se bo stanje v svetu izboljšalo in kdaj bodo imeli spet priložnost biti učinkoviti in seveda zaslužiti.

Preberite tudi UPORABA ASTROLOGIJE V SMERI OSEBNEGA RAZVOJA

VODNAR

Vodnarji ste uporniški ljudje, ki nekako ne želite razumeti, da je nujno potrebno upoštevati pravila. Pomaga vam lahko le vaš močan občutek za skupno dobro, ki vas vodi k temu, da se v karanteni prilagodite. Ste eden izmed tistih, ki je če bo vse skupaj še dolgo trajalo v nevarnosti, da zanemari opozorila.

Vaš dom je za vas kot nekakšen zapor, dokler se ne prepričate, da znate biti še kako ustvarjalni.

Vodnar je tudi velik človekoljub, zato v karanteni pogosto preživite čas, da bi našli način, kako rešiti svet in kako komu od starejših priskočiti na pomoč. Ko iščejo prostovoljce je oseba, rojena v znamenju vodnarja prva v vrsti, seveda nesebično.

RIBI

Ribi, v karanteni nimate velikih težav, saj ste mojstri tega, da znate biti sami s sabo. Duhovno naravnani in polni vprašanj v zvezi s trenutno tematiko znajo čas doma porabiti v smeri svojega napredka. Ker je znamenje ribi eno izmed od občutljivih znamenj zodiaka, čutite globoko tudi težave drugih ljudi, ki jih je morda prizadel virus, kar vas plaši.

Čeprav radi sanjarite, vas tokrat sanje ne bodo zadovoljile, tudi vi boste vedno bolj razmišljali, da si želite vrniti se k običajnemu življenju.

V času karantene se radi dotaknete svojih ustvarjalnih sposobnosti in nekaj ur znate preživeti v tišini, kar vas notranje umirja in ščiti pred tem, da bi vas morda lahko zajela ob kakšnih novicah panika.

Pripravljeno za Čvek v križankah

Preberite tudi KAKO KARANTENA VPLIVA NA VAŠE LJUBEZENSKO RAZMERJE?