Dnevni horoskop za ponedeljek 7. decembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 7. decembra 2020.

Dnevni horoskop za ponedeljek 7. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Precizni koraki bodo danes edina prava pot do rešitev, izognite se predvsem površnosti in nerganju.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Danes se ne boste počutili preveč samozavestno, močno in varno. Zapadete lahko v navidezni pesimizem.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Luna v znamenju device – Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu.

Soba brez knjig je kot telo brez duše.

Marcus Tullius Cicero

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 7. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Sergej Pahor, slovenski fizik
  • František Čap, režiser
  • Larry Bird, ameriški košarkar
  • Hermann Maier, avstrijski alpski smučar
  • Robert Kubica, poljski voznik formule

Na današnji dan je bil odkopan kip egipčanske kraljice Nefretete. Japonska napade ameriško pomorsko oporišče Pearl Harbour, povod za vstop ZDA v 2. svetovno vojno. Rodil se je Franc Novak, slovenski ljudski zbiralec, pisatelj in Jovanka Broz, žena Josipa Broza Tita. Umrl je Robert Graves, angleški pesnik, pisatelj in Marcus Tulius Cicero, rimski državnik.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 7. decembra 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zjutraj boste zaradi ugodnega vpliva lune v devici opravili največji del obveznosti, vsaj tisto, kar zadeva uradne zadeve in pomembne finančne premike, ki vas čakajo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsako čustveno reakcijo boste danes raje prikrili, dokler ne boste tehtno razmislili o njej. Šele ko jo boste popolnoma razumeli in sprejeli, boste reagirali, vendar zelo razumsko.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste zadovoljni sami s sabo. Dan bo za vas aktiven in poln prijetnih komplimentov ljudi, ki vas obkrožajo. Danes uporabite vse svoje spretnosti, da boste čim več postorili doma.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripravite se na vse, čeprav vam nikakor ne kaže slabo. Lahko se zgodi nekaj, kar bo spremenilo odnose v domačem okolju. Še vedno bo v vaših mislih nekaj, kar vas tare in kali miren spanec.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubljeno osebo boste prepričevali, naj preživi več časa z vami. To vam bo uspelo, tudi če se bo sprva upirala. Samski levi boste veliko časa preživeli v kopalnici ali pred ogledalom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. decembra 2020

Danes boste zaradi energije lune v vašem znamenju optimistični, posebno v ljubezni. Morda vam še ni jasno, od kod črpate pozitivna čustva, ker se z ljubljeno osebo še nista dogovorila.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Imeli boste najboljše namene, saj se boste želeli povzpeti višje. Nekdo vas bo na trenutke ob živce, ker se bo preveč vmešaval v vaše zadeve. Z luno v devici se raje zadržite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Psihično in telesno boste danes zaradi lune v devici aktivni. Morda v tej nenavadni vnemi ne boste ugotovili, da vam nekdo želi nekdo povedati nekaj nujnega za vas.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo ni pozabil na vas, enostavno se vam zaenkrat ne more posvetiti. Kmalu bo drugače, zaupajte v to. Nekaj, kar se bo zgodilo v družinskem okolju, bo imelo ključni pomen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj vam zaradi trde energije lune v devici ne bo najbolj jasno. Kljub temu se nikar danes ne obremenjujte preveč. Rešitev vam bo verjetno znana že kmalu, počakajte nanjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določena zadeva se vam večkrat ponavlja. Konec zgodbe bo kljub luni v devici, ki poudarja realno plat nepredvidljiv. A tokrat se odločite za drugačno zgodbo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite, da drugi enostavno ne bi hitro in zlahka pozabili, kaj ste storili za njih. En dokaz očitno ne zadošča. Zato se potrudite s pomočjo lune v devici po najboljših močeh.

Preberite tudi Mesečni horoskop DECEMBER 2020 ali LIFESTYLE ASTRO NAMIG